DimVavas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Γεια σας!Ολοι ξερουμε τι ειναι το chat room.Kαι θελω να προτεινω να κανετε ενα chat room... :-)Thanks
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 για chatroom υπάρχει το κανάλι του insomnia στο GRnet (IRC)
teo64x Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Διαφωνώ με το chat για ένα λόγο: Γιατί αυτό σημαίνει ότι κάποια από τα διαμάντια που πετάνε μερικοί insomniacs, δε θα μείνουν στο forum αλλά θα "εξαφανιστούν", αφού πρώτα τα έχουν απολαύσει μόνο λίγοι τυχεροί.
light360 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Διαφωνώ με το chat για ένα λόγο: Γιατί αυτό σημαίνει ότι κάποια από τα διαμάντια που πετάνε μερικοί insomniacs, δε θα μείνουν στο forum αλλά θα "εξαφανιστούν", αφού πρώτα τα έχουν απολαύσει μόνο λίγοι τυχεροί. Για κατσε ,αλλες συζητησεις κανεις σε irc άλλες σε φορουμ . Το "Πως θα διορθώσω τον σκληρο μου απο επιδρωμη Trogan?" θα το πεις στο forum οχι στο chatroom .Το Irc ειναι αμα γουσταρεις μια πιο "light" κουβεντούλα ή αν θες να γνωριστείς καλυτερα με τα μέλη.
antonl Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 [offtopic] [...] "Πως θα διορθώσω τον σκληρο μου απο επιδρωμη Trogan?" [...] Εφόσον μιλάμε για επιδρομή Trogan λογικά έτσι: [/offtopic]
washcloud Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 ..τί είναι η επιδρωμή ; Όταν είναι ιδρωμένα τα trojans ;
ChrisAce Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 για chatroom υπάρχει το κανάλι του insomnia στο GRnet (IRC) Δεν νομίζω ότι χρειάζεσαι κάποια άλλη διευκρίνηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.