T64 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Μήπως ξέρεις κανείς πως επανέρχεται το default εικονίδιο στο "c:"; Έχει λίγες μέρες που εμφανίζεται έτσι:
antonl Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δες αν έχεις κανένα περίεργο autorun αρχείο χύμα στο C. Μετά: Control Panel -> Folder Options -> (tab) File Types -> Drive -> Advanced -> Change Icon -> "C:\WINDOWS\System32\shell32.dll" -> 1η σειρά / 3η στήλη
T64 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά δεν δούλεψε, ήταν ήδη δηλωμένο το shell32.dll. Το εικονίδιο του δεύτερου σκληρού εμφανίζεται κανονικά. Το πρόβλημα είναι με το c: μόνο. Autorun.xxx και άλλα παρόμοια δεν υπάρχουν στο root.
aeroporos32 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 στα καλα καθουμενα εμφανιστηκε ετσι η εκανες κατι εσυ στον υπολογιστη?
micos000 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Autorun.xxx και άλλα παρόμοια δεν υπάρχουν στο root. Έχεις εμφανίσει τα κρυφά αρχεία και τα αρχεία συστήματος από τις επιλογές φακέλων; Μπορεί να είναι hidden/system και να μην φαίνεται. Έλεγξε κι αυτό, γιατί μάλλον κάτι τέτοιο παίζει.
antonl Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δεν ξέρω αν ισχύει στην περίπτωσή σου αλλά κάτι τέτοιο μου χε συμβεί παλιότερα όταν είχε εγκαταστήσει το Alcohol 120%.
T64 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δεν συμβαίνει τίποτα απ' όλα αυτά που περιγράφετε. Ούτε η απώλεια του default εικονιδίου συνδυάστηκε με την εγκατάσταση κάποιου προγράμματος.
antonl Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Το μόνο που μου ρχεται είναι η λειτουργία που χουν κάποια utilities "repair system icons". Το χα δει σίγουρα στο TuneUp Utilities παλιότερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.