Προς το περιεχόμενο

Εστιατόριο για επέτειο?

sarisn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι να πας να φας στο μεξικάνικο? Μαυρομάτικα (κοινώς γυφτοφάσουλα ή γυφτούλια όπως τα λεγε η γιαγιά μου) με άψητες πίτες?

Πήγα μια φορά και αηδίασα …και δεν πήρα τίποτα φτηνό (μοσχάρι) , 20 ευρώ/άτομο μας ήρθε! (και για να το φάω καθόμουνα και τύλιγα σουβλάκια με κάτι σα χάρτινες πίτες και γιαούρτια)

Να πεις τα κινέζικα…άλλη αηδία…πάλι κάτι σε κρεατικό πήρα (με μανιτάρια)…μου φέρνει έναν αχταρμά με μαύρο ζουμί , κρέας ούτε είδα ούτε κατάλαβα, και για ορεκτικό μισοκαμένο (καπνιστό τάχα) ρύζι. Έμεινα νηστικός και πλήρωσα και 20 ευρώ για 2 πραματάκια και ένα ποτήρι κρασί.

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

sarisn, μερικές λεπτομέρειες που νομίζω πως πρέπει να προσέξεις.

Κάνε κράτηση όσο πιο νωρίς μπορείς και αν γίνεται πέρνα από το μαγαζί ο ίδιος για να επιθεωρήσεις το χώρο και να ζητήσεις συγκεκριμένο τραπέζι σε καλό σημείο. Δεν θες να σκάσεις 150γιούρο για να σε σκουντάνε οι διερχόμενοι σερβιτόροι και να ακούς τη θείτσα από το διπλανό τραπέζι να καγχάζει σαν υστερική για την οικολογική γούνα της.

Στο ίδιο μήκος κύματος, θα συνιστούσα να αποφύγετε μέρη που γίνεται της π**τάνας, αφενός γιατί θα υπάρχει οχλαγωγία και αφετέρου για να μην σας αντιμετωπίσουν ως ένα ακόμη τραπέζι που πρέπει να φάει γρήγορα-γρήγορα και να σηκωθεί για να καθήσουν οι επόμενοι. Τα εστιατόρια που γεμίζουν ασφυκτικά είναι λίγο έως πολύ γνωστά και αν μπορείς να αποφύγεις τις "δύσκολες" μέρες(Πέμπτη-Παρασκευή-Σάββατο για τα περισσότερα μαγαζιά) θα είναι σίγουρα καλό για σας. Πολύ σημαντικός παράγοντας για να περάσετε καλά!

Με όριο τα 150ευρώ, μπορείς να κάνεις παπάδες όσον αφορά το φαγητό και το ποτό. Ειδικά το ποτό, είναι το πιο σημαντικό κομμάτι.

Γι'αυτό θα πρότεινα καλό κρασί ή λόγω της περίστασης, σαμπάνια. Αυτό χωράει πολλή συζήτηση, όμως.

Τέτοιες βραδιές είναι για να τις θυμάστε και αν αριστεύσεις στο οργανωτικό κομμάτι, θα έχεις να λαμβάνεις μπόνους και επαίνους για πολύ καιρό ;)

....και άσε τους τσοπαναραίοι να τραβιούνται στις καντίνες και τα σουβλατζίδικα!

Edit:

ωραίες προτάσεις όλες όσες ακούστηκαν μέχρι τώρα.

Δημοσ.

....και άσε τους τσοπαναραίοι να τραβιούνται στις καντίνες και τα σουβλατζίδικα!

Κι ομως, αν πανε σε κανα τετοιο μυστηριο αραβομεξικανοκινεζικο,

τους κοβω στο φευγα να χτυπανε απο κανα δυο πιτογυρα

"ετσι για τη λιγουρα" :-):lol::lol::lol:

Δημοσ.
αραβομεξικανοκινεζικο

μπα.

Αυτές οι κουζίνες ρίχνουν το μεγαλύτερο βάρος στην ποσότητα.

Σε ακραίες μάλιστα περιπτώσεις, τύπου φάτε όσο θέλετε/αντέχετε/βάλτε και στις τσέπες μόνο με 9ευρώ ξερωγώ, βάζουν τη λογική του γύρου στην κατηγορία φτερού.

Δημοσ.

Στο roof garden του Park Hotel (δεν ξέρω βέβαια αν είναι ανοιχτό ακόμα).

Αν δεν γίνει κανένας κατακλυσμός στο μεταξύ...

Δημοσ.

houston απλα 0 απο γευση παντως. πηγες σε κανα κατεστραμενο μερος, αρα ολα ειναι σκατα.

Δημοσ.
Τι να πας να φας στο μεξικάνικο? Μαυρομάτικα (κοινώς γυφτοφάσουλα ή γυφτούλια όπως τα λεγε η γιαγιά μου) με άψητες πίτες?

Πήγα μια φορά και αηδίασα …και δεν πήρα τίποτα φτηνό (μοσχάρι) , 20 ευρώ/άτομο μας ήρθε! (και για να το φάω καθόμουνα και τύλιγα σουβλάκια με κάτι σα χάρτινες πίτες και γιαούρτια)

.

Μη τα βάζεις όλλα σε ένα καζάνι :P

Εχεις πάει σε σουβλατζίδηκο για σουβλάκια και κόντεψες να ξεράσεις? εγώ ναι!

Αν ήταν η πρώτη μου φορά που τρώω σουβλάκια θα έλεγα ότι τα σουβλάκια είναι σκατά και θα απορούσα πως τα τρώτε μπλιαχ , αλλά δεν είναι έτσι :P Υπάρχουν και καλά μαγαζια :-)

Ετσι την πάτησα με τα κινέζικα, παλαιώτερα πήγα σε ένα και δεν ξαναπατάω σε κινέζικο με τίποτα, μα με τίποτα Ανατριχιάζω και που περνάω απ'έξω ......

Ασε που η γυναίκα μου είναι λαγωνικό με τα φαγητά!

Δεν είναι του φαγητού και αν δεν είναι τέλειο δεν τρώει.

Απο απόσταση τη μυρωδιά και μόνο καταλαβαίνει και δεν αγγίζει ούτε για δοκιμή!

Πόσες φορές έχουμε πάει κάπου και αναγκάζομαι να τα τρώω όλα μόνος μου!

Γι αυτό πάμε μόνο επιλεκτικά, σπάνια ψάχνουμε, σουβλάκια εκεί παιδάκια εκει μεξικάνικο εκει κτλ

Δημοσ.
Τέτοιες βραδιές είναι για να τις θυμάστε και αν αριστεύσεις στο οργανωτικό κομμάτι, θα έχεις να λαμβάνεις μπόνους και επαίνους για πολύ καιρό ;)

Αν είναι η γκόμενα να σε θέλει γι αυτό…αστα βράστα

Σημασία έχει να τρώει σουβλάκι στο όρθιο και να γουστάρει για την πάρτη σου

κάτι τέτοιοι χαλάνε τις γυναίκες :P

Μη τα βάζεις όλλα σε ένα καζάνι :P

Εχεις πάει σε σουβλατζίδηκο για σουβλάκια και κόντεψες να ξεράσεις? εγώ ναι!

Αν ήταν η πρώτη μου φορά που τρώω σουβλάκια θα έλεγα ότι τα σουβλάκια είναι σκατά και θα απορούσα πως τα τρώτε μπλιαχ , αλλά δεν είναι έτσι :P Υπάρχουν και καλά μαγαζια :-)

Ετσι την πάτησα με τα κινέζικα, παλαιώτερα πήγα σε ένα και δεν ξαναπατάω σε κινέζικο με τίποτα, μα με τίποτα Ανατριχιάζω και που περνάω απ'έξω ......

πιστεύω τα κινέζικα είναι όλα έτοιμα…κονσέρβες

έχει στο μενού 150 διαφορετικά γεύματα … αποκλείεται να έχει 150 κατσαρόλες με έτοιμο φαγητό , ούτε μπορεί σε μισή ώρα να μαγειρέψει από την αρχή τον κρέας ,τον κροκόδειλο την αγριόχηνα κτλ.

• Super Moderators
Δημοσ.

πιστεύω τα κινέζικα είναι όλα έτοιμα…κονσέρβες

έχει στο μενού 150 διαφορετικά γεύματα … αποκλείεται να έχει 150 κατσαρόλες με έτοιμο φαγητό , ούτε μπορεί σε μισή ώρα να μαγειρέψει από την αρχή τον κρέας ,τον κροκόδειλο την αγριόχηνα κτλ.

Εγώ πάλι πιστεύω πως αφού δεν σου αρέσουν τα κινέζικα να σταματήσεις να προσπαθείς να πείσεις και όλους τους άλλους για το ίδιο!!!

Υπάρχουν κινέζικα τύπου Goodys και υπάρχουν και άλλα "σοβαρά" μαγαζιά που προσέχουν μέχρι αηδίας την κουζίνα τους και τα υλικά που χρησιμοποιούν!

Και εγώ σιχαίνομαι τις μπάμιες αλλά δεν το κάνω θέμα...

Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σας φαίνεται περίεργο που ο άνθρωπος γουστάρει να γιορτάσει την επέτειό του σε ένα γουστόζικο περιβάλλον και του λέτε μλκιες του τύπου: σουβλάκια, καντίνα, goodys, χασαποταβέρνες κλπ κλπ! Εσείς θα τα πληρώσετε?

B)

Δημοσ.
φίλε μου δεν θα πήγαινα πουθενά αλού εκτός απο aztec http://www.in.gr/ath/restaurant/article854.asp

Εχουμε πάει πολές φορές κυρίως σε επέτειο.

Δεν είναι πολύ ακριβο αλλά όχι και φθηνο κανα 80άρι ζευγάρι υπολόγισε.

Φοβερές γεύσεις, φοβερό μαγαζί ,για εμάς το πλέον καλύτερο μεξικάνικο μαγαζί.

Το μενού που ακολουθούμε είναι 2 φαχίτας κοτόπουλου , ινσαλάτα μίχτα , τορτίγιας με σάλτσα τυριού , σαγκριά , και στο τέλος τηγανιτό παγωτό!!!!! όλλα τέλεια!

Μόνο με κλείσιμο τραπεζιού όμως!

Θα συμφωνησω. Εχω παει 2 φορες και ηταν ολα πολυ ωραια, και μην σε τρομαζει το "μεξικανικο" γιατι τρωγεται πολυ ευχαριστα. Μονο να πας απο εκει να δεις τα τραπεζια και να ζητησεις συγκεκριμενο γιατι εχει και "παρεΐστικα", εχει και πιο "ρομαντικα". Η σανγκρια και το τηγανιτο παγωτο βεβαια ειναι must ;)

Δημοσ.
Εγώ πάλι πιστεύω πως αφού δεν σου αρέσουν τα κινέζικα να σταματήσεις να προσπαθείς να πείσεις και όλους τους άλλους για το ίδιο!!!

Υπάρχουν κινέζικα τύπου Goodys και υπάρχουν και άλλα "σοβαρά" μαγαζιά που προσέχουν μέχρι αηδίας την κουζίνα τους και τα υλικά που χρησιμοποιούν!

Και εγώ σιχαίνομαι τις μπάμιες αλλά δεν το κάνω θέμα...

Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σας φαίνεται περίεργο που ο άνθρωπος γουστάρει να γιορτάσει την επέτειό του σε ένα γουστόζικο περιβάλλον και του λέτε μλκιες του τύπου: σουβλάκια, καντίνα, goodys, χασαποταβέρνες κλπ κλπ! Εσείς θα τα πληρώσετε?

B)

Bill, ωραία τα λες σε γενικές γραμμές και μπράβο σου για το σθένος να επιχειρηματολογείς σε κουβέντα με τον houston.

Χάουεβα, το ποστ αυτό έγινε για τις μπάμνιες. Λοιπόν, οι μπάμιες είναι πολύ παρεξηγημένες. Για την ακρίβεια, οι μπάμιες με χωριάτικο κοτόπουλο που έφαγα μόλις, σκαρφάλωσαν στην κορυφή της λίστας με τα αγαπημένα φαγητά μου έβερ. Οι μπάμιες ownz, πως να το κάνουμε ρε παιδί μου!

ΈΒΑΛΕΣ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΜΑΜΑ:shifty:

ps: ετοιμαζόμουν να κάνω το μπαμιο-ποστ στο thread που παίζουν τα κορίτσια με τις κούκλες τους(α.κ.α. οφφ-τόπικ), αλλά έπεσε το μάτι μου σ'αυτό εδώ!

How cool is that :)

κι άλλο ps: ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΜΠΑΜΙΕΣ συνέλληνες.

Δημοσ.

Άσε ρε!

Πες εστιατόριο για επέτειο και δώσε τιπ για το τι θένε οι γυναίκες σε occasions as such.

edit: Α!

...και φέρε πίσω τη Νίνα. Επιτέλουsh.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...