sarisn Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Καλημέρα σε όλους, έχω επέτειο σχέσης 2 χρόνια σε δύο εβδομάδες και ψάχνω να βρω ένα καλό εστιατόριο (γύρω στα 100-150 ευρώ για δύο άτομα ). Έχετε να μου προτείνετε κάποιο? Ευχαριστώ!
xardas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Όταν μας πείς τι κουζίνα(ελληνική;γαλλική; τί τι ύφος (ρομαντικό; γλετζέδικοτότενες θα σε βοηθίξουμε λιγουλάκι
sarisn Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Καλά μωρέ μια μικρή παραλειψούλα έκανα κι' εγώ!!! :-D Με ενδιαφέρει να είναι ρομαντικό σίγουρα και από κουζίνα χμμ..... κάτι σε αργεντίνικη, μεξικάνικη, βραζιλιάνικη ή ακόμα και ανατολίτικη κουζίνα θα με ενδιέφερε. Παρεπιπτόντως, όποιοι προτείνουν κάτι θα παρακαλούσα να έχουν πάει οι ίδιοι (ή κάποιος γνωστός τους) και να τους έχει κάνει καλή εντύπωση, όχι απλά πχ. να το έχουν δει σε φωτογραφία. Thanks!! EDIT::: Έχει πάει κανείς σε αυτό? http://www.lifo.gr/content/x29/115
xardas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Για αρκετά καλό μεξικάνικο φαγητό θα πρότεινα το equador στο περιστέρι έχω πάει αρκετές φορές και ήταν πάντα παραπάνω απο ικανοποιητικό βέβεα δεν είναι τόσο ακριβό όσο θες κανένα 70ρι θα σου πάει η ιστορία αλλα μπορείς να πάρεις φαγητά αξίας 100-150euro και να τα φας να σε πάρουν απο εκεί με φορείο.Ενα άλλο πολύ ωραίο που έχει ανοίξει και σχετικά πρόσφατα είναι ένα ιταλικό εν ονόματι sureal είναι κάπου στο κέντρο αξίζει να το ψάξεις γιατί ο τύπος που μαγειρεύει εκεί έχει σπουδάσει chef στην ιταλία οπότε μιλάμε για πραγματικά ιταλική κουζίνα και οχι ιταλικα πιάτα προσαρμοσμένα στις αρέσκειες του έλληνα... ουφ τι post και αυτό...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 [...]Με ενδιαφέρει να είναι ρομαντικό σίγουρα και από κουζίνα χμμ..... κάτι σε αργεντίνικη, μεξικάνικη, βραζιλιάνικη ή ακόμα και ανατολίτικη κουζίνα θα με ενδιέφερε. Παρεπιπτόντως, όποιοι προτείνουν κάτι θα παρακαλούσα να έχουν πάει οι ίδιοι (ή κάποιος γνωστός τους) και να τους έχει κάνει καλή εντύπωση, όχι απλά πχ. να το έχουν δει σε φωτογραφία. [...] Προσωπικά μου αρέσει πολύ το Altamira - έχει κατάλογο από διάφορες κουζίνες και διαλέγεις πιάτα από Ασιατική, Αραβική, Ινδική ή Μεξικάνικη κουζίνα. Έχει Κολωνάκι (πίσω από την εκκλησία του Αγ. Διονυσίου του Αρεοπαγίτη) και Μαρούσι (στην Περικλέους). Τιμές σχετικά καλές, μέσα στα όρια που δίνεις.
sarisn Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Προσωπικά μου αρέσει πολύ το Altamira - έχει κατάλογο από διάφορες κουζίνες και διαλέγεις πιάτα από Ασιατική, Αραβική, Ινδική ή Μεξικάνικη κουζίνα. Έχει Κολωνάκι (πίσω από την εκκλησία του Αγ. Διονυσίου του Αρεοπαγίτη) και Μαρούσι (στην Περικλέους). Τιμές σχετικά καλές, μέσα στα όρια που δίνεις. Είχαμε πάει πέρσι εκεί και συγκεκριμένα στο Μαρούσι . Πολύ καλό εστιατόριο γι' αυτούς που αγαπάνε την ανατολίτικη (και όχι μόνο) κουζίνα .
Super Moderators paredwse Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Είχαμε πάει πέρσι εκεί και συγκεκριμένα στο Μαρούσι . Πολύ καλό εστιατόριο γι' αυτούς που αγαπάνε την ανατολίτικη (και όχι μόνο) κουζίνα . To uber αγαπημένο μου στέκι είναι το Bar Guru Bar. Είναι κάτω από την πλατεία Θεάτρου στο κέντρο της Αθήνας και έχει ταϋλανδέζικη (αλλά όχι περίεργη) κουζίνα. Ζήτα τραπέζι στον πρώτο όροφο - η κράτηση είναι απαραίτητη γιατί δεν έχει πολλά τραπέζια. Όχι τρελά ρομαντικό αλλά πραγματικά αξίζει να πας με την κοπέλα σου. Πολύ καλή κουζίνα, με πολύ καλή μουσική που ακούγεται σε όλο το κατάστημα, πολύ ωραίο κόσμο, εξαιρετικό μπαράκι στο ισόγειο με άποψη στα ποτά. Δοκίμασε το Mojito τους. Κόστος γύρω στα 80 ευρώ τα δύο άτομα με πρώτο, σαλάτα, κύριο και ποτά. Για μένα by far το αγαπημένο εστιατόριο στην Αθήνα. Edit: Βρήκα και κριτική από ξένο site: http://www.worldsbestbars.com/public/venue_listing.jsp?categoryId=84¤tVenueId=913
sarisn Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 2 χρόνια σχέση? εδώ είσαι: Λολ! To uber αγαπημένο μου στέκι είναι το Bar Guru Bar. Είναι κάτω από την πλατεία Θεάτρου στο κέντρο της Αθήνας και έχει ταϋλανδέζικη (αλλά όχι περίεργη) κουζίνα. Ζήτα τραπέζι στον πρώτο όροφο - η κράτηση είναι απαραίτητη γιατί δεν έχει πολλά τραπέζια. Όχι τρελά ρομαντικό αλλά πραγματικά αξίζει να πας με την κοπέλα σου. Πολύ καλή κουζίνα, με πολύ καλή μουσική που ακούγεται σε όλο το κατάστημα, πολύ ωραίο κόσμο, εξαιρετικό μπαράκι στο ισόγειο με άποψη στα ποτά. Δοκίμασε το Mojito τους. Κόστος γύρω στα 80 ευρώ τα δύο άτομα με πρώτο, σαλάτα, κύριο και ποτά. Για μένα by far το αγαπημένο εστιατόριο στην Αθήνα. Edit: Βρήκα και κριτική από ξένο site: http://www.worldsbestbars.com/public/venue_listing.jsp?categoryId=84¤tVenueId=913 Πολύ ενδιαφέρον φαίνεται αυτό. Θα το έχω στα υπόψη
antonl Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 βαρουλκο να πατε. Απ τα ελάχιστα που ξέρω, αυτό δεν μοιάζει κυρίως για μέρος για επαγγελματικά ραντεβού/δείπνα; Τουλάχιστον αυτήν την εντύπωση σχημάτισα απ τον κόσμο του. Μπορεί να τυχε.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Απ τα ελάχιστα που ξέρω, αυτό δεν μοιάζει κυρίως για μέρος για επαγγελματικά ραντεβού/δείπνα; Τουλάχιστον αυτήν την εντύπωση σχημάτισα απ τον κόσμο του. Μπορεί να τυχε. Όχι δεν είναι μόνο για επαγγελματικά ραντεβού κλπ! Απλά είναι πολυτελείας και κατά συνέπεια ο κόσμος που κυκλοφορεί εκεί είναι ...στα επίσημά του! Να ξέρεις όμως πως το εστιατόριο αυτό έχει κυρίως πιάτα με θαλασσινά (σε περίπτωση που είτε εσύ είτε η κοπελιά τα αποφεύγετε! ). Σε αυτή την κατηγορία τιμής μπορείτε να δείτε και το Πιλ Πουλ στο Θησείο (και αυτό κυριλάτο μέχρι αηδίας).
gf030 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Επισης για all time classic καταστασεις Η ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ ΤΣΕΛΙΓΚΑ στα Βλαχικα Βαρης.
afentiko7 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Πάρτης ρε φίλε 2 σουβλάκια από τον grillo στους αμπελόκηπους. Ακούς εκεί να δώσεις 75 ευρώ για μια επετειο. Λες και αν δεν την πας στην βαλαωρίτου (εκεί που έχουν 6 ευρώ το κουβέρ) θα σε αφήσει η γκόμενα.
free-s Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 φίλε μου δεν θα πήγαινα πουθενά αλού εκτός απο aztec http://www.in.gr/ath/restaurant/article854.asp Εχουμε πάει πολές φορές κυρίως σε επέτειο. Δεν είναι πολύ ακριβο αλλά όχι και φθηνο κανα 80άρι ζευγάρι υπολόγισε. Φοβερές γεύσεις, φοβερό μαγαζί ,για εμάς το πλέον καλύτερο μεξικάνικο μαγαζί. Το μενού που ακολουθούμε είναι 2 φαχίτας κοτόπουλου , ινσαλάτα μίχτα , τορτίγιας με σάλτσα τυριού , σαγκριά , και στο τέλος τηγανιτό παγωτό!!!!! όλλα τέλεια! Μόνο με κλείσιμο τραπεζιού όμως!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.