mea-culpa Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Καλημερα θα ηθελα την βοηθεια καποιου αν του εχει τυχει βεβαια παρομοιο προβλημα. Λοιπον εδω και λιγο καιρο προσπαθω να κανω συμβατη την καρτα wireless που εχω μια realtek rtl8187b να δουλεψει το airdump απο το aircracking. επειτα απο λιγο ψαξιμο ειδα οτι δεν εχει προγραμα για monitor mode. κατοπιν αγορασα ενα adaptora athero tp-link tl-wn620g usb και παλι βλεπω οτι ενω παω να τρεξω το airdump μου βγαζει thes elected adapter's driver is not compatible with the peek protocol. See the aircrack documentation for more information on how to install a compatible driver. Εν το μεταξυ εχω ψαξει για αλλο driver δεν βρηκα κατι που να αλλαζει την εικονα. Παρακαλω αν ξερει καποιος να με help τι να κανω να παρω καποιον αλλο adaptora και αν ναι ποιον και να ειναι με usb ή υπαρχει καποιο αλλο προγραμμα η τροπος να το κανω να λειτουργησει. ευχαριστω πολυ.
cyberking Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 νομίζω υπάρχει συγκεκριμένη λίστα με συμβατούς αντάπτορες.δες εκεί ποιοι είναι συμβατοί μην παίρνεις στην τύχη.εντωμεταξύ οι περισσότεροι συμβατοί είναι pci
j1m4kos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Φίλε εγώ πήρα μια κάρτα TP-LINK WN650G που κάνει για airdump αλλά μετά στο aircrack δεν έσπαγε κλειδιά απλά έκανε πως εσπαγέ.
mea-culpa Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 δηλαδη την πατησα τωρα δεν γινεται τιποτα παμε για αλλη
PCharon Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 δηλαδη την πατησα τωρα δεν γινεται τιποτα παμε για αλλη Ναι και γενικώς δεν ξέρω κατά πόσο είναι πιθανό να είναι συμβατή μια καινούργια κάρτα. Καλό είναι να δεις το μοντέλο, να ψάξεις καλά στο διαδίκτυο και μετά να πάρεις το ρίσκο της αγοράς. Προσωπικά μία συμβατή που έχω βρει μου την έδωσε ένας φίλος μου και είναι μια παλιά CISCO 350.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.