nurse Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Κατάφερε κανένας να το κατεβάσει σωστά και να το εγκαταστήσει σε Vista 64; Μου λέει στη σελίδα του comodo Size: 39.9 MB και μου κατεβαίνουν 9,74 ΜΒ στο αρχείο CIS_Setup_3.5.54375.427_XP_Vista_x64.exe Πάω να το εγκαταστήσω και βγαίνει το εξής μήνυμα στα Vista64: δεν είναι έγκυρη εφαρμογή win32????? Ξέρει κανένας τι συμβαίνει ή τι κάνω λάθος; Ευχαριστώ.
accipio Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Έχω εγκαταστήσει στα 64μπιτα Vista το Comodo Firewall (όχι τη σουΐτα, μια και έχω άλλο antivirus) χωρίς κανένα πρόβλημα. Μόνο που στο τελευταίο update του Comodo Firewall δημιουργήθηκε κάποιο προβληματάκι με την εμφάνιση, αλλά τίποτα άλλο πέραν αυτού. Τώρα για το δικό σου θέμα, είναι φανερό ότι δεν κατεβαίνει ολόκληρο το αρχείο, άρα προσπάθησε να το ξανακατεβάσεις.
nurse Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Κάποια στιγμή νωρίς το πρωί κατέβηκε σωστά το αρχείο από τη κεντρική ιστοσελίδα του comodo. Είχε γίνει το update στο είδη εγκατεστημένο που δημιουργούσε κάποιου είδους προβλήματα εμφάνισής του. Το απεγκατέστησα και εγκατέστησα ξανά το νέο αρχείο που τελικά κατέβασα και όλα τώρα τρέχουν κανονικά. Δεν μπορώ να καταλάβω τι είχε συμβεί τη νύχτα,, ίσως να υπήρχε κάποιο πρόβλημα στην κεντρική ιστοσελίδα. Δεν ξέρω τι να πω. Η ουσία είναι ότι το πρόβλημα δεν υφίσταται ποια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.