insomniaK Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 ο ινσόμνιαΚ ξέρει να ικανοποιεί τη λατρεμένη του κυρία, επομένως έμαθε να κάνει και φοντύ σοκολάτα. (Σημείωση, δεν τρώω σοκολάτα ή τουλάχιστον δε θα την επιλέξω αν υπάρχει και κάτι που δεν έχει σοκολάτα).
Chrisxxx Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Θα κρατησω τα επιχειρήματα της garnele αδου δεν εμπιστευομαι ανθρωπους που δεν τρώνε σοκολάτα, οταν μιλάνε για σοκολάτα. Πικρα ομως να λερώνεις 2 σκευη για ενα φοντυ.. Τι σοκολάτες χρησιμοποιείτε; Συνδυασμο Κουβερτουρα - γαλα κλπ ή γαλακτος;
insomniaK Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 την αγαπημένη της εννοείται. Τι ερωτήσεις κάνει ο νεώπας;;;
Chrisxxx Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Ρωταω να μαθω ποια ειναι η αγαπημένη της
Garnele Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Εγώ βάζω ό,τι βρω. Λάκτα, μίλκα, κουβερτούρα, ό,τι κάτσει. Τις προάλλες είχαμε μία ΒΕΛΓΙΚΗ (ναι εύα) με τσίλι μέσα, καύλα σκέτη το φοντύ. Επίσης τι δυο σκεύη ρε κρικρι, θα πάρεις το φοντοσκεύος και θα το βάλεις μέσα σε μία κατσαρόλα με νερό.
Chrisxxx Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Χμμ γυναικες πρακτικα μυαλα.. Αμα δε λερώσεις 5-6 σκευη και δεν τα αφήσεις απλυτα στο νεροχυτη δε λεει! Λοιπον θα το δοκιμασω!
Garnele Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δοκίμασε και με το ρεσώ που λέει ο ινσόμνιαΚ να μας πεις πόση ώρα θέλει. Να, πάρε κι αυτό για να χεις να ασχολείσαι στο μεταξύ http://www.ftiaxto.me/content/view/712/71/
insomniaK Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 chrisxxx είδες τι καλός άνθρωπος είμαι;;; Καποιοι σου πρότεινουμε να είσαι με θηλυκή παρέα όταν το φτιάχνεις και άλλοι σου προτείνουν το πλέξιμο...
Chrisxxx Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Garnele πηρα ενα παζλ 10.000 κομματιων νομιζω φτάνει, θα ανάψω και τη θέρμανση στο φουλ οποτε φαντάζομαι θα βοηθήσει στο λίωσιμο της σοκολάτας. Insomniak παρεα ενώ τρωμε από κοινο πιατο δεν συνισταται.. Ακόμα και αν φοράει τα απολύτως απαραίτητα Chris doesn't share chocolate!
mariapetros Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 εγω για φοντυ δε ξέρω, για συντριβάνι σοκολάτας όμως!!.. http://chocolate2queen.blogspot.com/2010_07_01_archive.html λιγουρευτείτε όλοι! μπουχα χα!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.