ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 ε οκ τωρα ας μην ειμαστε τοοοοσο υποκριτες - και στο σεξ και στα διαφορα πασαλειμματα δεν πρεπει να σιχαινεται κανεις για να δοκιμαζει ... καποιος που θα φτασει να παρει ατομικο συντριβανι σοκολατας επειδη σιχαινεται μαλλον θα προτιμαει να κανει σεξ με τον εαυτο του για τον ιδιο λογο δεν ειναι και πολυ υγιες να ζουμε μεσα στο φοβο για τα μικροβια
tsakonas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Ελεος ρε, εφαγα 230 γρ. σοκολατα με αμυγδαλα ,μετα απο αυτη την φωτο...οποτε βλεπω ενα στο δρομο, παντα αγοραζω.. Αυτο με τα γκομενακια ομως τα σπαει
freedubus Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 ε οκ τωρα ας μην ειμαστε τοοοοσο υποκριτες - και στο σεξ και στα διαφορα πασαλειμματα δεν πρεπει να σιχαινεται κανεις για να δοκιμαζει ... καποιος που θα φτασει να παρει ατομικο συντριβανι σοκολατας επειδη σιχαινεται μαλλον θα προτιμαει να κανει σεξ με τον εαυτο του για τον ιδιο λογο δεν ειναι και πολυ υγιες να ζουμε μεσα στο φοβο για τα μικροβια Θα έκανες (ή έχεις κάνει) δηλαδή σεξ με ολόκληρο το σόι του γαμπρού ΚΑΙ της νύφης, ταυτόχρονα, και χώρις προφυλάξεις; Αν ναι, ότι είπε ο λαιβογουαιρ + δώσε μειλ να σε προσλάβω αντι για κέτερινγκ στο γάμο μου...θα τη βγάλω με 0 έξοδα και θα μείνουν και όλοι ευχαριστημένοι.
pixies451 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Το χατζηφωτιου εψαχνα και αυτη την πληροφορια για τα χαγκεν νταζ! για το πρωτο δε θυμομουν ονομα και για το δευτερο δεν ηξερα αν το σερβιρουν και ελλαδα. ως τοπικ σταρτερ εχω καλυφθει
FarCry Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Με κατέστρεψες... Αυτο με τα γκομενακια ομως τα σπαει έχει και δεύτερη σελίδα αν δε την προσέξατε... http://www.dnalounge.com/gallery/2007/06-14/
Houston Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 εγώ γιατί δεν έχω καταλάβει ακόμη το θέμα αυτού του θρεντ ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 εγώ γιατί δεν έχω καταλάβει ακόμη το θέμα αυτού του θρεντ ? υπαρχει καφε/ζαχαροπλαστειο στην αθηνα με κατι τετοιο? γιατί δεν διάβασες το 1ο post?
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Θα έκανες (ή έχεις κάνει) δηλαδή σεξ με ολόκληρο το σόι του γαμπρού ΚΑΙ της νύφης, ταυτόχρονα, και χώρις προφυλάξεις; Αν ναι, ότι είπε ο λαιβογουαιρ + δώσε μειλ να σε προσλάβω αντι για κέτερινγκ στο γάμο μου...θα τη βγάλω με 0 έξοδα και θα μείνουν και όλοι ευχαριστημένοι. σε καταλαβαινω ... ειναι λογικο να μή θελεις να σκεφτεσαι οτι κανεις σεξ με ατομα που βλεπεις και πιθανοτατα δε χωνευεις ουτε σε φωτογραφια ... ευτυχως που καθε φορα που κανουμε σεξ χωρις προφυλαξεις με την/τον συντροφο μας δεν εχουμε ιδεα με ποιους πρωην τους κανουμε σεξ ταυτοχρονα εξαιρουνται οσοι συνηθιζουν να κανουν σεξ χωρις προφυλαξεις αποκλειστικα με παρθενες/παρθενους, φυσικα. σορυ αλλα για το κετερινγκ δε θα μπορεσω - μισω την ιδεα του γαμου, τα φορεματα - ζαχαρωτα και την υποκρισια βαφτισμενη μυστηριο ακομα και το καθενα μονο του, σε αφηνω να φανταστεις ολα μαζι! προς τοπικ σταρτερ χαιρομαι που βοηθησα!
teo64x Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Αντι συντριβανιου... Ήταν αναπόφευκτο ότι κάποιος θα το πόσταρε...
vaso7 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Χθες ήμουν Ουτοπία. Σοκολάτα σε κανάτα και τα μπισκότα που φέρνουν συνοδευτικό. Κόλαση!!! Και όποιος δεν είχε έρθει στη γιορτή σοκολάτας απλά έχασε. Ολο το πλακόστρωτο με τραπέζια γεμάτα φοντυ και σοκοφρετάκια αμαρέτι για να βουτάς...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 FEEL THE POWER OF THE DARK SIDE! /me concentrates
nick#18 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 χαχαχα...εχω φροφιτερολ εγω.....γιαμ γιαμ..:devil:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.