Προς το περιεχόμενο

Φοντυ και συντριβανι σοκολατας

pixies451

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ε, δεν είναι σοκολάτα αυτό.Σιρόπι σοκολάτας. Σαν να παίζουν σε καφέ νερό. Πάντως στην σκέψη και μόνο να ήταν πραγματική σοκολάτα...

Δημοσ.

σιγα ρε παιδια ...... ολα τα κεντρικα σοκολαταδικα τον βρυξελλων εχουν τετοιο εχω βαρεθει να τα βλεπω

Δημοσ.

σιγα την μαλακια...

φτιαξτε σοκολατα σε κατσαρολα και βουτηχτέ το (δαχτυλο, φραουλα που ειναι και εκτος εποχης, γκοφρετα,το πιπι σας, οτι θελετε)

Δημοσ.
σιγα ρε παιδια ...... ολα τα κεντρικα σοκολαταδικα τον βρυξελλων εχουν τετοιο εχω βαρεθει να τα βλεπω

fuck off, με το συμπάθειο:cry:

σιγα την μαλακια...

φτιαξτε σοκολατα σε κατσαρολα και βουτηχτέ το (δαχτυλο, φραουλα που ειναι και εκτος εποχης, γκοφρετα,το πιπι σας, οτι θελετε)

κάθε απόπειρα του παραπάνω να βιντεοσκοπηθεί και παρουσιαστεί στο παρόν thread παρακαλώ:lol:

Δημοσ.

θα παρακαλούσα κάποια μέλη το φόρουμ και μη, να είναι πιο συγκρατημένα στις εκφράσεις τους και να μην προκαλούν τη δημοσία αιδώ

• Super Moderators
Δημοσ.

γεια σου ρε Houston που δεν έχεις προκαλέσει ποτέ σου με αυτά που γράφεις! :P

Δημοσ.

Ναι, λοιπόν σε γάμο συγγενή που ήμουν, στο τραπέζι (μπουφές) είχε και τέτοιο όπως στη φωτογραφία με διάφορα ψιψιψόνια τριγύρω, (φρουτάκια, μπισκοτάκια, σκατάκια κλπ.) τα οποία βούταγες μέσα.

Αν δεν κάνω λάθος, το σύστημα σε αυτό είναι η συνεχής ανατροφοδότηση της ίδιας λιωμένης σοκολάτας (όπως στα σιντριβάνια) η οποία μεταφέρει και τα τυχόν μικρόβια που περνάνε αν κάποιος δεν κάνει σωστή χρήση.

Ε, σκέτη αηδια ήταν, καθώς οι αρκουδιαραίοι βρωμίλοι που προφανώς δεν είχαν ξαναδεί και τα σκατοπιτσιρίκια τους ξετρελάθηκαν και βούταγαν τα πάντα μέσα, τις μισωφαγωμένες μπουκιές τους, τις δαχτυλούμπες τους, ο άλλος γέμισε και ποτήρι...αν μπορούσαν θα βούταγαν και κατευθείαν τις γλώσσες τους μέσα, θα έπλεναν τα πόδια τους κλπ.

Οπότε, γνώμη μου, εγώ ποτέ δε θα έτρωγα από κοινόχρηστο τέτοιο μηχάνημα (πόσο μάλλον σε τριτοκοσμικές χώρες όπως η Ελλάδα), γιατί δεν ξέρεις τι έχει βουτηχτεί στη σοκολάτα.

Παίζουν και ατομικά για το σπίτι, νομίζω είχα δεί σε μαγαζί τηλεμάρκετινγκ κάτι αντίστοιχο, οπότε παίρνεις ένα και κάνεις δουλειά σου (και με τη λιωμένη σοκολάτα που περισσεύει μπορείς να κάνεις και ενδιαφέροντες σεξουαλικούς πειραματισμούς).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...