FarCry Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 εγώ πάντως θα την έβρισκα με κάτι τέτοιο... http://www.dnalounge.com/gallery/2005/03-31/
leftermann Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 ε, δεν είναι σοκολάτα αυτό.Σιρόπι σοκολάτας. Σαν να παίζουν σε καφέ νερό. Πάντως στην σκέψη και μόνο να ήταν πραγματική σοκολάτα...
kage Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 στα hagen daz σου φερνουν κατι παρομοιο με τις φωτος...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 cough cough Haagen Dazs (ok δεν έβαλε τις τελίτσες στο 1ο Α)
sno0py Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Ουτοπια παω καθε λιγο και λιγακι!!!!!Eλα ζηλεια ψωρα....:-P
evabb Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 σιγα ρε παιδια ...... ολα τα κεντρικα σοκολαταδικα τον βρυξελλων εχουν τετοιο εχω βαρεθει να τα βλεπω
Toufas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 σιγα την μαλακια... φτιαξτε σοκολατα σε κατσαρολα και βουτηχτέ το (δαχτυλο, φραουλα που ειναι και εκτος εποχης, γκοφρετα,το πιπι σας, οτι θελετε)
Wandex Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 εγώ πάντως θα την έβρισκα με κάτι τέτοιο... http://www.dnalounge.com/gallery/2005/03-31/ Με κατέστρεψες...
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 ειδα παρομοιο συντριβανι στην αθηνα στον Χατζηφωτιου στο κολωνακι ... δεν ειχα ξαναδει, μαλακια μ φανηκε σιγα τ΄αυγα ρε παιδια ελεος ελεος ελεος!
soturin Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 σιγα ρε παιδια ...... ολα τα κεντρικα σοκολαταδικα τον βρυξελλων εχουν τετοιο εχω βαρεθει να τα βλεπω fuck off, με το συμπάθειο σιγα την μαλακια...φτιαξτε σοκολατα σε κατσαρολα και βουτηχτέ το (δαχτυλο, φραουλα που ειναι και εκτος εποχης, γκοφρετα,το πιπι σας, οτι θελετε) κάθε απόπειρα του παραπάνω να βιντεοσκοπηθεί και παρουσιαστεί στο παρόν thread παρακαλώ
Houston Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 θα παρακαλούσα κάποια μέλη το φόρουμ και μη, να είναι πιο συγκρατημένα στις εκφράσεις τους και να μην προκαλούν τη δημοσία αιδώ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 γεια σου ρε Houston που δεν έχεις προκαλέσει ποτέ σου με αυτά που γράφεις!
konnak Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Σε λίγο θα βγει και ο 21century να μας πει να μην botάρουμε.
freedubus Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Ναι, λοιπόν σε γάμο συγγενή που ήμουν, στο τραπέζι (μπουφές) είχε και τέτοιο όπως στη φωτογραφία με διάφορα ψιψιψόνια τριγύρω, (φρουτάκια, μπισκοτάκια, σκατάκια κλπ.) τα οποία βούταγες μέσα. Αν δεν κάνω λάθος, το σύστημα σε αυτό είναι η συνεχής ανατροφοδότηση της ίδιας λιωμένης σοκολάτας (όπως στα σιντριβάνια) η οποία μεταφέρει και τα τυχόν μικρόβια που περνάνε αν κάποιος δεν κάνει σωστή χρήση. Ε, σκέτη αηδια ήταν, καθώς οι αρκουδιαραίοι βρωμίλοι που προφανώς δεν είχαν ξαναδεί και τα σκατοπιτσιρίκια τους ξετρελάθηκαν και βούταγαν τα πάντα μέσα, τις μισωφαγωμένες μπουκιές τους, τις δαχτυλούμπες τους, ο άλλος γέμισε και ποτήρι...αν μπορούσαν θα βούταγαν και κατευθείαν τις γλώσσες τους μέσα, θα έπλεναν τα πόδια τους κλπ. Οπότε, γνώμη μου, εγώ ποτέ δε θα έτρωγα από κοινόχρηστο τέτοιο μηχάνημα (πόσο μάλλον σε τριτοκοσμικές χώρες όπως η Ελλάδα), γιατί δεν ξέρεις τι έχει βουτηχτεί στη σοκολάτα. Παίζουν και ατομικά για το σπίτι, νομίζω είχα δεί σε μαγαζί τηλεμάρκετινγκ κάτι αντίστοιχο, οπότε παίρνεις ένα και κάνεις δουλειά σου (και με τη λιωμένη σοκολάτα που περισσεύει μπορείς να κάνεις και ενδιαφέροντες σεξουαλικούς πειραματισμούς).
Lucifer Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Γιατί το σεξ και η σοκολάτα συνδυάζονται με χιλιάδες τρόπους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.