pixies451 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 υπαρχει καφε/ζαχαροπλαστειο στην αθηνα με κατι τετοιο? ξερω πως εχει στην κρητη στο ηρακλειο. ή απλα με φοντυ σοκολατας λιωμενο σε ενα μπολακι. για πειτε
KWSN_Men Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Τελειώνω. Με πολλαπλούς. Εγώ πάντως, είχα έναν και μεγάλο πριν δω καν την απάντησή σου και συμφωνήσω απόλυτα!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 απλά έλεος, αυτές οι photos πρέπει να απαγορευτούν από το forum!!! (ποοοοοο και δεν υπάρχει γλυκό στο σπίτι...) /me χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο
KWSN_Men Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Αχαχαχα Και εγώ κατευθείαν πήγα να ψάξω για γλυκο...
livewire Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Ποιος ο λόγος να ξε-σπιτωθεί κανείς για ένα μπολάκι με λιωμένη τσικουλάτα?
pixies451 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Για να βαλει το κεφαλι του κατω απο εκει που χυνεται η σοκολατα στο συντριβανι και να βουταει μεσα μπισκοτακαι γκοφρετες και σιροπιαστα. αυτο στο ηρακλειο που πηγα το καλοκαιρι ειχε και συνριβανι 2 μετρα υψος που λειτουργουσε μονο στα σοκολατοπαρτυ που -κλασσικα γκαντεμω- ετυχε ναχει 2 μερες αφου εφευγα..
Chrisxxx Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Σαν να βλεπεις γυμνη τη Τζ.Αλμπα ειναι Το τελευταιο τριγωνακι μου το εφαγα σημερα το απογευμα... Αντε να αν ειναι ανοιχτο το περιπτερο αλλιως θα μεινω με την ορεξη...
livewire Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Pixies, αν δεν είσαι exhibitionist, όσα ανέφερες μόλις, γίνονται κάλλιστα και στο σπίτι, με ιδιαίτερη έμφαση μάλιστα, στο κομμάτι του "πάρτυ". < ο υ ί ν κ > anyway, όσο για αυτό που ρωτάς, έχω πετύχει μερικές φορές φοντύ σοκολάτας σε εστιατόρια της Θεσσαλονίκης και της Λάρισας, αλλά αυτή την ώρα μου διαφεύγουν ονόματα και διευθύνσεις. Σορρυ. Αν δεν υπάρξουν χρήσιμα replies, θα προσπαθήσω να επανέλθω.
porco_rosso21 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 αυτο στο ηρακλειο που πηγα το καλοκαιρι ειχε και συνριβανι 2 μετρα υψος που λειτουργουσε μονο στα σοκολατοπαρτυ που -κλασσικα γκαντεμω- ετυχε ναχει 2 μερες αφου εφευγα.. Ουτοπια ε?στον πλακωστρωτο...ρε γαμωτο,καθε καλοκαιρι το χανω για μλκιες λογους.....παω περιπτερο να αρκεστω σε λακτα με βαφλα....
pixies451 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 α γεια σου!ουτοπια το λενε!Ψαχνω κατι αντιστοιχο στην αθηνα. δεν το διαφημιζω ρε! η δευτερη φωτο ειναι απο γαμο, εψαχνα εψαχνα και μονο να νοικιασεις για παρτυ και γαμους βρηκα. ισα που παντρευομαι αυριο μονο κ μονο γιαυτο.
Material_Defender_1032 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 http://www.ouaou.gr/search/?keyword=fondue ελπίζω να μην μας πάρουν τα σκάγια, ε luci?
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Φέτος είχε και γιορτή σοκολάτας. Οργανωμένη απο την Ουτοπία. Σαν ρωμαικο όργιο ήταν. χαχαχαχα Πλησιάζουν και τα κρύα και είναι ότι πρέπει μια ζεστή σοκολάτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.