Προς το περιεχόμενο

OTE's Baudtec VS Hol's Fritz (Routers)

Koritsi_Gia_PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά όπως ξεκάθαρα λέει το Topic, θέλω να ξέρω ποιό είναι καλύτερο Router για να το χρησιμοποιήσω!

Έχω της HOL το Fritzbox Fon (Όχι το WiFi), και το Baudtec (Το Free του Connex) ενσύρματο as well..

Βασικά, είμαι σίγουρη οτι θα πείτε το Fritz μιάς και έχω ακούσει οτι είναι Router των 80€ ενώ το Baudtec είναι των 25€..Άλλα δεν εχω να χάσω τίποτα στο να πάρω και καμιά παραπάνω γνώμη, σωστά? :rolleyes:

Ευχαριστώ,

Koritsi_Gia_PC! :o

Δημοσ.

απαντησες μονη σου.το fritz ειναι καλυτερο .απλα το οτι κατι ειναι καλυτερο δνε εχει να κανει μονο με το τι δινει.πχ λεμε τωρα μπορει ενα cisco να κανει τα παντα και να ειναι καλυτερο στα παντα του

αλλα ενα speedtouch ειναι οτι καλυτερο για καποιον που θελει μια σταθερη γραμμη .ισως λεμε τωρα το baudtec να μην ειναι τιποτα αλλα ισως στην δικια σου γραμμη να ειναι πιο σταθερο.αναλογως τι θελει ο καθενας καποιο ειναι καλυτερο απο καποιο αλλο.παντως απο το baudtec ολα θα ειναι καλυτερα.

Δημοσ.
παντως απο το baudtec ολα θα ειναι καλυτερα.

Χαχαχαχαχαχα! :lol: Καλά κατάλαβα..

Ευχαριστώ πουλύ πουλίνε! ;)

/Koritsi_Gia_PC!

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω ότι πρέπει να πάρεις το Baudtec... να το βάψεις μπλε και να το πετάξεις στη θάλασσα... Μπορεί να είναι και το χειρότερο router που έχει βγει ποτέ...

Δημοσ.
Εγώ πιστεύω ότι πρέπει να πάρεις το Baudtec... να το βάψεις μπλε και να το πετάξεις στη θάλασσα... Μπορεί να είναι και το χειρότερο router που έχει βγει ποτέ...

υπαρχουν και χειροτερα.sagem 800 και crypto f200 που ειναι απλα adsl modem oxi router.

Δημοσ.
υπαρχουν και χειροτερα.sagem 800 και crypto f200 που ειναι απλα adsl modem oxi router.

Ναι, οκ, αλλά πιστεύω πως λίγος κόσμος πρέπει να έχει απλά modem.

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι σαν ψιλοάσχετος;

Μπορεί να μου πει κάποιος χοντρικά τι κάνει το baudtec καλύτερο από το crypto f200, το fritzbox καλύτερο από το baudtec κλπ κλπ;

Δηλαδή, εγώ πχ έχω ακόμα το crypto f200 που μου είχε δώσει η forthnet τότε που αγόρασα το προπληρωμένο adsl, και δεν διαπιστώνω κανένα πρόβλημα στην σύνδεσή μου. Τι χάνω χρησιμοποιώντας ακόμα αυτό, τι θα κερδίσω αν βάλω ένα baudtec ή ένα καλύτερο router;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
Ναι, οκ, αλλά πιστεύω πως λίγος κόσμος πρέπει να έχει απλά modem.

ειναι λιγοι αυτοι που εχουν αλλα οχι τοσο λιγοι οσο νομιζουμε.

Να ρωτήσω κάτι σαν ψιλοάσχετος;

Μπορεί να μου πει κάποιος χοντρικά τι κάνει το baudtec καλύτερο από το crypto f200, το fritzbox καλύτερο από το baudtec κλπ κλπ;

Δηλαδή, εγώ πχ έχω ακόμα το crypto f200 που μου είχε δώσει η forthnet τότε που αγόρασα το προπληρωμένο adsl, και δεν διαπιστώνω κανένα πρόβλημα στην σύνδεσή μου. Τι χάνω χρησιμοποιώντας ακόμα αυτό, τι θα κερδίσω αν βάλω ένα baudtec ή ένα καλύτερο router;

Ευχαριστώ.

καταρχην ειναι θεμα το τι δινει το καθενα.πχ καποιο μπορει να δινει voip ενω καποιο αλλο μπορει να μην δινει.το ενα να ειναι ασυρματο το αλλο οχι.το ενα να εχει 4 ethernet το αλλο οχι.το βασικο πραγμα ειναι το ποσο σταθερο ειναι ενα ρουτερ.πχ το speedtouch ειναι οτι πιο σταθερο υπαρχει για παραξενες γραμμες.αν η γραμμη σου ειναι παραξενη με αυξομειωσεις και αποσυνδεσεις αυτο ειναι οτι καλυτερο.αν η γραμμη σου ομως ειναι μια χαρα οπως εσενα και εμενα θα παιξεις και με αλλο ρουτερ.πχ εγω και το speedtouch που ειχα και το Linksys και τα 2 ηταν τελεια και σταθερα πανω στην γραμμη μου.εξαρτατε δηλαδη και η γραμμη.τα cisco πχ ειναι κορυφη κανουν vpn κανουν τα παντα αλλα δεν ειναι τοσο σταθερα οσο τα speddtouch.και θα πεις καλα ολοκληρη cisco δεν τα φτιαχνει καλα.αυτοι καλα τα φτιαχνουν απλα εδω στο ελλαδισταν με τις χαλια γραμμες και τα διαλυμενα καλωδια το speedtouch einai oti καλυτερο.συγχρονιζει σε γραμμες παραξενα και συγχρονιζει και πιο ψηλα .συγχρονιζει και σε γραμμες που δεν συγχρονιζουν αλλα.

Δημοσ.
καταρχην ειναι θεμα το τι δινει το καθενα.πχ καποιο μπορει να δινει voip ενω καποιο αλλο μπορει να μην δινει.το ενα να ειναι ασυρματο το αλλο οχι.το ενα να εχει 4 ethernet το αλλο οχι.το βασικο πραγμα ειναι το ποσο σταθερο ειναι ενα ρουτερ.πχ το speedtouch ειναι οτι πιο σταθερο υπαρχει για παραξενες γραμμες.αν η γραμμη σου ειναι παραξενη με αυξομειωσεις και αποσυνδεσεις αυτο ειναι οτι καλυτερο.αν η γραμμη σου ομως ειναι μια χαρα οπως εσενα και εμενα θα παιξεις και με αλλο ρουτερ.πχ εγω και το speedtouch που ειχα και το Linksys και τα 2 ηταν τελεια και σταθερα πανω στην γραμμη μου.εξαρτατε δηλαδη και η γραμμη.τα cisco πχ ειναι κορυφη κανουν vpn κανουν τα παντα αλλα δεν ειναι τοσο σταθερα οσο τα speddtouch.και θα πεις καλα ολοκληρη cisco δεν τα φτιαχνει καλα.αυτοι καλα τα φτιαχνουν απλα εδω στο ελλαδισταν με τις χαλια γραμμες και τα διαλυμενα καλωδια το speedtouch einai oti καλυτερο.συγχρονιζει σε γραμμες παραξενα και συγχρονιζει και πιο ψηλα .συγχρονιζει και σε γραμμες που δεν συγχρονιζουν αλλα.

οκ, ευχαριστώ για την ενημέρωση :-)

Δημοσ.

οτι απορια ειναι εδω ειμαστε.απλα ειναι λιγο σχετικο τι εννοει καποιος καλυτερο.ειναι αποτελεσμα απραμετρων για καποιον καποια παραμετρο ειναι ποιο σημαντικη απο μια αλλη

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...