ALXIOA Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 γιατι ρε παιδια στο λαπτοπ που το χρησιμοποιω κατεβαζει παρα πολυ γρηγορα και στον σταθερο σερνετε..???στο λαπτοπ κατεβαζω με 500 κβς ταχυτητα ενω η ταχυτητα της γραμμης ειναι μεχρι 2 μβς ενω στο σπιτι μου και στον σταθερο που η ταχυτητα της γραμμης ειναι 4 μβς κατεβαζω με 100 κβ....τι φταει δηλ..??να σας πω οτι ειμαι premium user στο rapidshare και εχω βαλει οπως και στο λαπτοπ ετσι και στον σταθερο υπολογιστη κανονικα τους κωδικους μου που ζηταει ο fdm....αλλα τιποτα...!! μια με τα 2 ειναι στο μαγαζι και η αλλη με τα 4 εινaι στο σπιτι...ειναι στην ιδια περιοχη και ο παροχος ειναι ιδιοσ η forthnet.....απο την κατασταση της συνδεσης βλεπω οτι γραφει κανονικα 400mbs.....πιστευω η συνδεση ειναι μια χαρα....
aeroporos32 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 συνδεεσαι απο τον ιδιο κομβο και στα δυο ομως?
ALXIOA Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 συνδεεσαι απο τον ιδιο κομβο και στα δυο ομως? ναι φιλε μου....με το ιδιο...
innerwisp Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 2 Mbps = 2/8 MBps = 2/8 *1024 KBps= 256 KB/s. Δύσκολο το κόβω να κατεβάζεις με 500. εκτός κι αν κάπου έκανα λάθος. Σίγουρα η γραμμή είναι 2Μbps;
ALXIOA Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 λες να ειναι 4..???αλλα και ετσι να ειναι αυτο δεν με απασχολει ...το προβλημα μου ειναι πως στην γραμμη απο τον σταθερο υπολο που ειναι σταντα 4 κατεβαζει με 36 -50 kb...ηλ παρα πολυ αργα....αυτο δεν μπορω να καταλαβω... -----Προστέθηκε 6/11/2008 στις 11 : 50 : 57----- τι πρεπει να κανω για να εξετασω την ταχυτητα της γραμμης μου μονο μου..???
innerwisp Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 ένα δεύτερο ενδεχόμενο είναι ότι τις ώρες που είσαι σπίτι σου, υποθέτω τα απογεύματα, έχει πολύ κίνηση στο inet και μπουκώνει γενικότερα. Δηλαδή παίζει να μην είναι δικό σου πρόβλημα.
ALXIOA Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 και τωρα κατεβαζω με με 80-90κβ...ειναι 4 παρτ των 98ΜΒ το καθενα και μου τα κατεβαζει σε 10 ωρες ......που λεει ο λογος...
innerwisp Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 http://www.speedtest.net για να δεις πως πάει η γραμμή σου Υ.Γ. κακομάθαμε μου φαίνεται. κάποτε έκανα 10 ώρες για να κατεβάσω ένα τραγουδάκι από το audiogalaxy...
ALXIOA Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 KOiταξτε με τη ταχυτητα κατεβαζω τωρα απο το μαγαζι...με την υποτηθεμενη ταχητυτα των 2 ΜΒΣ απο την φορθνετ.....τι να πω....και στο σπιτι που εχω 4αρα γραμμη σερνεται για το ιδιο ακριβως αρχειο...... URL=http://www.imageshack.gr/view.php?file=8nngmgzr7vb2sbf4k4e7.jpg][/url] -----Προστέθηκε 7/11/2008 στις 10 : 15 : 25----- http://www.imageshack.gr/view.php?file=8nngmgzr7vb2sbf4k4e7.jpg
o_magazatoras Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 γιατι ρε παιδια στο λαπτοπ που το χρησιμοποιω κατεβαζει παρα πολυ γρηγορα και στον σταθερο σερνετε..???στο λαπτοπ κατεβαζω με 500 κβς ταχυτητα ενω η ταχυτητα της γραμμης ειναι μεχρι 2 μβς ενω στο σπιτι μου και στον σταθερο που η ταχυτητα της γραμμης ειναι 4 μβς κατεβαζω με 100 κβ....τι φταει δηλ..??να σας πω οτι ειμαι premium user στο rapidshare και εχω βαλει οπως και στο λαπτοπ ετσι και στον σταθερο υπολογιστη κανονικα τους κωδικους μου που ζηταει ο fdm....αλλα τιποτα...!! μια με τα 2 ειναι στο μαγαζι και η αλλη με τα 4 εινaι στο σπιτι...ειναι στην ιδια περιοχη και ο παροχος ειναι ιδιοσ η forthnet.....απο την κατασταση της συνδεσης βλεπω οτι γραφει κανονικα 400mbs.....πιστευω η συνδεση ειναι μια χαρα.... Μήπως,κατα λάθος,έχεις μπει σε αφύλακτη ασύρματη σύνδεση και ρουφάς από κει; Απο προσωπική εμπειρία ορμώμενος,postάρω.
ALXIOA Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 οχι φιλε μου...δεν υπαρχει τετοια περιπτωση...με την συνδεση που εχω κατεβαζω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.