Προς το περιεχόμενο

Wireless σε τριόροφο

BladeRunner

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον,οπως λεει και ο τιτλος σε λιγο καιρο μπαινω στο νεο μου σπιτι που ειναι θα ειναι τρεις οροφοι και ενα δωμα.

Εγω κλασσικα καβατζωσα το δωμα,ουσιαστικα δηλαδη το 4 οροφο για να το κανω γραφειο,αναγνωστηριο,ησυχαστηριο κτλ...

Στον πρωτο οροφο υπαρχει ιντερνετ ασυρματο.Εχω και ενα πολυ καλο ρουτερ κατα τα λεγομενα του πλαισιου,το belkin N1 που και καλα θα επιανε παντου.

Οντως το ρουτερ με εχει ικανοποιησει και πιανει σε δυο οροφους αλλα δεν φτανει στο δωμα το σημα.

Τι να κανω για να φτασει εκει,δηλαδη στον 4 οροφο?

Δεν επιθυμω προς το παρον να βαλω γραμμη τηλεφωνου εκει πανω(ειπαμε αναγνωστηριο) οποτε το ρουτερ θα το αφησω στον πρωτο οροφο.

Υπαρχουν συσκευες που μπορω να βαλω ας πουμε σε καθε οροφο και να μεταφερουν το σημα?Ωστε ολο το σπιτι,και οι 4 οροφοι να εχουν ασυρματο?

Δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα να βαλω και αλλη γραμμη φορθνετ και να δινω νεα 40 ευρο το μηνα χωρις λογο.

Ειμαι ετοιμος να μου πειτε αν υπαρχει τετοιο μαραφετι που να μοιραζει το σημα και εγω θα το παρω.

Ευχαριστω

Δημοσ.

Μπορείς να βάλεις ένα Access Point στο 2ο ή στο 3ο όροφο, θα το ορίσεις σαν Repeater, όπου και θα παίρνει το σήμα από τον router και θα το αναμεταδίδει στον όροφο που θα μπει.

Δημοσ.

νομίζω οτι υπάρχει ενα μαραφέτι που μέσω πρίζων ρεύματος μεταφέρει το σήμα!! και κάποιος απο εδώ μέσα το έχει αγοράσει και έκανε δουλειά !

Αλλά ας σου πεί κάποιος απο αυτούς που το έχουνε!.

http://www.plaisio.gr/productlist.aspx?catalog=23&category=69978241

Δημοσ.

Ειστε πολυ καλοι.Ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση σας.Με μια προχειρη αναζητηση βρηκα κατι που λεγεται wireless repeater και λεει οτι ειναι ακομα καλυτερο απο το access point.Eπισης ειδα οτι ειναι οικονομικα.ΝΑ,ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ

http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=9EC6841B7E4DB54D82F3B9EEC90A26AD&pa=F7D7ADB12D00D342B0D6B88650D840FF

Αυτο θα κανει?

-----Προστέθηκε 6/11/2008 στις 10 : 30 : 52-----

Επισης παιζει ασυμβατοτητα με belkin?Επειδη ειναι linksysmia μια εταιρια που προσωπικα παραδεχομαι.

Δημοσ.
νομίζω οτι υπάρχει ενα μαραφέτι που μέσω πρίζων ρεύματος μεταφέρει το σήμα!! και κάποιος απο εδώ μέσα το έχει αγοράσει και έκανε δουλειά !

Αλλά ας σου πεί κάποιος απο αυτούς που το έχουνε!.

http://www.plaisio.gr/productlist.aspx?catalog=23&category=69978241

To homeplug σαν πρωτόκολλο είναι πραγματικά ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!! Σε μένα δουλεύει ΑΨΟΓΑ αλλά φυσικά το δοκιμάζω σε σπίτι που είναι μεζονέτα και έχει πολλούς ορόφους, δηλαδή δεν είναι πολυκατοικία. Αν έχω διαβάσει καλά χρειάζεται να είναι στο ίδιο ρολόι ή κάτι παρόμοιο...δεν θέλω να σε απογοητέψω αλλά εγώ προσωπικά δεν θα το αγόραζα για πολυκατοικία αν δεν ήμουν σίγουρος οτι θα παίξει.

Θα τα έπαιρνα δανεικά απο κάποιον και μετά θα αποφάσιζα. Η λύση του repeater ή του Bridge είναι μονόδρομος αλλά και λίγο ακριβός (κανά 80-100 ευρώ περίπου).

Επείσης μια ακόμα ιδέα είναι να δοκιμάσεις μια μεγαλύτερη κεραία στο router.

Δημοσ.

ΟΚ,το σπιτι ειναι οντως σε μορφη πολυκατοικιας.Για αυτο κ δεν πιανει το belkin πανω απο εναν οροφο.

Οποτε η λυση wireless repeater ειναι μονοδρομος?

Το να δωσω 2*80 ευρω για να παρω δυο τετοια,δεν με ενοχλει προσωπικα,αν ειναι να κανω την δουλεια μου μια κ καλη.

Δημοσ.

Κι εγώ τα repeαters θα έβαζα. Αλλά έχω μια απορία.

μένεις σε 4οροφο καινούριο σπίτι, και λες ότι δεν έχεις 40 ευρώ το μήνα για να βάλεις δεύτερη γραμμη;

:-D

:lol::lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...