vaso7 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Από τον Σεπτέμβρη έκανα premium στο rapid και χρησιμοποιώ το flashget για να κατεβάζω μαζικά λινκ (από διανομές λινουξ όπως ανέφερε κάποιος σε άλλο θέμα ). Το θέμα είναι οτι ποτέ δεν κατέβαζα τα 10γβ που είναι το όριο ή έτσι νόμιζα. Μεχρι που μια μέρα πήγα να κατεβάσω κάτι και το download δεν προχωρούσε. Μπαίνω να ελέγξω τη σελίδα του ραπιντ και βλέπω οτι δεν έχω άλλα γβ ελεύθερα. Στην αρχή λέω μπορεί και να τα πέρασα γιατί έλειπα όλη μέρα και είχα αφήσει τον υπολογιστή ανοικτό οπότε δεν έδωσα σημασία. Οταν όμως ξανα συνέβη το κοίταξα και άρχισα να το παρατηρώ. Αυτό λοιπόν συμβαίνει κάθε μέρα. Και με δεδομένο οτι συνήθως το αφήνω να κατεβάζει από το βράδυ μέχρι το πρωί και με την ταπεινή 2αρα συνδεση μου αποκλείεται να κατεβάζω 10γβ σε ένα βράδυ!!! Τι μπορεί να συμβαίνει? Υπάρχει περίπτωση κάποιος να έχει κλέψει τον κωδικό μου και έτσι να τρώγονται τα γβ? Δοκίμασα και άλλα προγράμματα αλλά δεν έχω βρει κανένα που να μπορώ να βάζω μαζεμένα λινκ χωρίς πολλές πολλές ρυθμίσεις.
alex2005 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Πήγαινε και κοίτα τα logs του λογαριασμού σου. Αν δεις κάποια IP εκτός της δικής σου να κατεβάζει τότε μάλλον κάποιος σου πήρε τον κωδικό. Όπως και να έχει άλλαξε κωδικό.
aeroporos32 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 μαλλον την πατησες και καποιος σου εκλεψε τους κωδικους!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.