Προς το περιεχόμενο

dvd και πρόβλημα

fraggiskos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά χαρά.

Ο υπολογιστής μου είχε ένα dvd κι ένα cd rw. Και τα δύο IDE. Πρίν δύο μέρες χάλασε το dvd μου κι έτσι αποφάσησα να αγοράσω ένα dvd rw για να το αντικαταστήσω. Το έβαλα και δεν αναγνορίζει ούτε το dvd ούτε cd. Μετά έβγαλα το dvd και το cd που έμεινε συνδεδεμένο λειτουργούσε κανονικά. Έχετε ιδέα τί μπορεί να φτάει?

Ευχαριστώ;

Δημοσ.

Πρεπει τα drive σου να ειναι συνδεμενα ετσι ωστε το ενα να ειναι master και το αλλο slave. Και τα δυο drive εχουν ενα jumperακι πισω διπλα στο καλωδιο ide. Επισης εχουν ενα σχεδιαγραμμα πανω που δειχνει πως να μπει το διακοπτακι αυτο για να ορισεις το drive ως master η slave. Τοποθετησε τα καταλληλα ωστε το ενα να ειναι master και το αλλο slave.

Δημοσ.

Μια ακόμη ερώτηση θα ήθελα να κάνω. Απο εκεί που το πήρα μου είπαν οτι έχει και HighScribe. Πώς μπορώ να το χρηγσημοποιήσω αυτό; Χρειάζεται κάποιο επιπλέων πρόγραμμα;

Δημοσ.

... Lightscribe λέγεται , και όντως χρειάζεται το πρόγραμμα εγγρφής που θα χρησιμοποιείς να έχει τη σχετική δυνατότητα (και φυσικά ΕΙΔΙΚΑ δισκάκια - ακριβότερα απ' τα "απλά")

Αλλά "τσάμπα" ο κόπος...τί ακριβώς να τα κάνεις τα δισκάκια με σχέδια ;

Δημοσ.
... Lightscribe λέγεται , και όντως χρειάζεται το πρόγραμμα εγγρφής που θα χρησιμοποιείς να έχει τη σχετική δυνατότητα (και φυσικά ΕΙΔΙΚΑ δισκάκια - ακριβότερα απ' τα "απλά")

Αλλά "τσάμπα" ο κόπος...τί ακριβώς να τα κάνεις τα δισκάκια με σχέδια ;

δλδ φίλε washcloud εγω που έχω Lightscribe dvd recorder μπορώ να πάρω τέτοια δισκάκια

που λες και με το πρόγραμμα αυτό να τυπώσω πάνω στο cd ?όπως δλδ είναι από τα βίντεο

κλαμπ? δλδ κατευθείαν πάνω τους?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...