DJ_WOODY Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 και καλα καρπουζια εχω παρε καλε κυρια την yahoo με το κιλο τα πεπονια ελα κυρια προτου πεσει η μετοχη, ε κυριε εχω και κιλιμια εχω και χαλια εχω και email εχω και ελευθερο χωρο να κανεις upload εικονες και αρχεια, ελα παρε παρε παρε.παρε κυριε να δινεις και στο εγγονι σου παρε και συ κυρια ελα τσαμπα τα βαλα 15 δολαρια θα πεσει η μετοχη παρε και συ γιαγια παρε και συ παππου παρε τε οοοοοοοοοοοολοι σας σε λιγο ξεπυλαμε, αντε γιατι η κυρα γιωργαινα φωναζει.Μα καλα τους υπευθυνους ανευθυνους που διοικουν την yahoo τι τους εχουν ; στρατιωτακια ακουνηστα αμιλητα ; Παρακαλω ζητω μια υπευθυνη ανευθυνη απαντηση απο τους υπευθυνους ανευθυνους κυριους.
jimarass Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Πάντως μην απορρίψουμε το ενδεχόμενο να τα έχει πάρει από τη microsoft ώστε να απορρίπτει τις προσφορές και μετά να ξεπουλήσει με τα μισά λεφτά!!
PaNtZ0 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Πάντως μην απορρίψουμε το ενδεχόμενο να τα έχει πάρει από τη microsoft ώστε να απορρίπτει τις προσφορές και μετά να ξεπουλήσει με τα μισά λεφτά!! Mέσα στο μυαλό μου είσαι!Και εγώ απλά πιστεύω ότι είναι κινήσεις τακτικής
random Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 παιδιά... δεν μαζευόμαστε μια τριμελής επιτροπή απο πέντε ινσόμνιακς, να βάλουμε απο 2 ευρώ έκαστος, να κάνουμε μια προσφορά στο Κινέζο;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 random...you foul!
mimis13 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 αν ημουν αμερικανος κ ηταν δυνατο θα επαιρνα μια να την κανω δωρο... ετσι, γιατι μπορω... που θα φτασει αυτη η κατρακυλα? κ ρωταω κατι που ισως να μην ειναι εφικτο, εγκυρο κ πιθανο, αν, λεω αν, η google θελησει να εχει το μονοπωλειο, μπορει να την αγορασει? η να βαλει εναν δικο της να την παρει κ μετα να την μεταπουλησει? η κ να την παρει καποιος ελευθερος επιχειρηματιας κ να αυτομολησει στη google?
pan34 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 τωρα με την κατρακυλα λογω τηs κρισηs τρεχουν και δεν φτανουν
y=αx+β Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Μπορείτε να μου λύσετε μια απορία; Πόσες είναι συνολικά οι μετοχές; Εκείνα τα Γαλλογερμανικά κεφάλαια που ετοίμαζαν ευρωπαϊκό αντίπαλο της Google δε θα ήθελαν να πάρουν μια έτοιμη εταιρία; Ο Αλογοσκούφης που δίνει έτσι εύκολα 28 δις όπου κι όπου, γιατί να μην αγοράσει τη yahoo με αυτά τα λεφτά; Είναι ζημιογόνα η yahoo?
johnykim Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Εντάξει βρε παιδιά την αγοράζω εγω την yahoo αφου δεν την θέλει κανείς... Μπορείτε να μου λύσετε μια απορία; Πόσες είναι συνολικά οι μετοχές; Εκείνα τα Γαλλογερμανικά κεφάλαια που ετοίμαζαν ευρωπαϊκό αντίπαλο της Google δε θα ήθελαν να πάρουν μια έτοιμη εταιρία; Ο Αλογοσκούφης που δίνει έτσι εύκολα 28 δις όπου κι όπου, γιατί να μην αγοράσει τη yahoo με αυτά τα λεφτά; Είναι ζημιογόνα η yahoo? Νομίζω οτι δεν θα είναι κ το καλύτερο deal.Τοτε είναι που θα τον βρίζουμε...
y=αx+β Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Οι μετοχές τελικά πόσες είναι συνολικά; Ξέρει κανείς;
kurkosdr Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 έτσι πάρτα τώρα. θα σε αγοράσει σαν ξεπουλημένο μοσχάρι. δεν ήθελες τα 33 δολάρια τώρα θα πάρεις τα @@ μου 1ο ποστ σε αυξοντα αριθμο, πρωτο και σε ουσια. Οι μηχανες αναζητησης δεν ειναι σαν την διαμαχη nokia/se/motorola στα κινητα, δηλ του τυπου "πεφτουμε αυτο το εξαμηνο, θα βγαλουμε κατι πιο ανταγωνιστικο και προχωρημενο το επομενο και θα ξελασπωσουμε". Ειναι θεμα ψυχολογιας του κοσμου. Δεν ειναι θεμα πλεον (τοσο) θεμα τεχνολογιας. Google = αναζητηση στα ματια του λαου. Εγινε ρημα, εγινε προορισμος. Msn = η default ρυθμιση που ερχεται με τον καινουριο υπολογιστη για τους αρχαριους. Yahoo = O παλιος γιγαντας, με τις καλες υπηρεσιας, αλλα... παλιος στο θεμα τις αναζητησης. Ασχετα αν το google βασιζεται υπερβολικα στον αυτοματισμο, με αποτελεσμα να βγαζει πολλες φορες sites με badware για αποτελεσματα (ψαξτε για "shareaza" στο google και yahoo και τα ξαναλεμε) Ο κυριος Yang μου θυμιζει τον τυπο με την εταιρια καλωδιων στην ταινια Λεφτα των αλλων, τον "δεν συνεργαζομαι με κανεναν", "δικη μου ειναι η εταιρια και δεν δανειζομαι ουτε πουλαω", που πιστευει μεχρι τελευταιας στιγμης οτι θα σωθει και θα συνεχισει να λειτουργει οπως πριν. Καλα, δειτε την φατσα του yang σε λιγες μερες, και συγκρινετε με μια αναλογη που υπαρχει στην ταινια.
y=αx+β Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Εγώ πάντως δεν τη λυπάμαι τη yahoo που έχασε τότε την ευκαιρία. Ούτε και τώρα θα ήθελα να εξαγοραστεί από μια άλλη. Να αποδυναμωθούν όλες οι πολυεθνικές γίνεται; Τότε θα χαρώ.
Blondeamon Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Και ταυτόχρονα να δυναμώσω εγώ. Να πάρω τις δυνάμεις τους. Zeroes ftw
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα