Προς το περιεχόμενο

Bοήθεια για Νintendo DS Lite + R4SDHC

panos_sxh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

αγορασα σημερα ενα DS LITE με μια R4SDHC. Ο πωλητης της δευτερης μου ειπε οτι πρεπει να κατεβασω απο το site καινουριο firmware που εχει βγει, αλλα το site http://www.r4sdhc.com ειναι κατω. Εχει κανεις link; Η καρτα ετσι οπως ειναι μαμισια δε παιζει, την εβαλα στο DS, γραφει "Loading..." και κολλαει. Χρειαζεται να κανω κατι αλλο; Καποιο επιπλεον software 'η κατι;

ευχαριστω!

Δημοσ.

απλα αντιγραφη επικολληση κανεις τον φακελο αφου τον αποσυμπιεσης και οταν ανοιγεις το ds φορτωνει μονο του το προγραμμα. δεν κανεις καποια εγκατασταση καταλαβες

Δημοσ.

οk, κομπλε - δουλευει τελεια οσον αφορα τα παιχνιδια.

αυτο που δε παιζει ειναι το Multimedia player. οταν κλικαρω στην εικονα multiplayer βγαζει "game loading..." και κολλαει.

κατεβασα το moonshell και αντικατεστησα αυτο που υπαρχει, αλλα εχει την ιδια συμπεριφορα. καμμια ιδεα?

ευχαριστω!

Δημοσ.

Αγόρασα την κάρτα r4 sdhc και την συνόδεψα με micro sdhc 4GB. Κατέβασα το νέο Kernel 1_23 από το site της κάρτας το αποσυμπίεσα και τα τοποθέτησα μέσα στον κεντρικό φάκελο της κάρτας (τους δύο φακέλους αλλά και τα τρία αρχεία). Το NDS lite όμως δεν ξεκινά με τίποτα κολλάει και δείχνει συνεχώς loading. Ουσιαστικά διαπίστωσα ότι δεν μπορεί να συνεργασθεί με την κάρτα. Διότι και την μικροκάρτα να μην έχει η R4 το ίδιο κόλλημα έχει. Το NDS lite

Εσείς τι μάρκα και τι μέγεθος κάρτα χρησιμοποιείτε. Διαβάζω ότι το μέγεθος της κάρτας πρέπει να είναι ίσο ή μικρότερο με 2GB όμως στο κουτί της κάρτας γράφει ότι υποστηρίζει micro SD 4G, 8G, και 32G)

Έχω δοκιμάσει τα πάντα και έχω απογοητευθεί. Ελπίζω μόνο να μην φταίει η R4 sdhc

Δημοσ.

προσωπικα χρησιμοποιω μια 2gb Micro sd και οχι sdhc. μπες στο site της εταιριας και διαβασε τι υποστηριζει ή παρε τηλ στο ebw.gr να σου πουν

για το φιλαρακι που ρωταει για το Multiplayer εκει υπαρχει προβλημα δεν προκειται να παιξεις ποτε παρα μονο αν αγορασεις ενα συγκεκριμενο φλασακι info θα βρεις στο νετ

Δημοσ.

Τελικά σήμερα τα ξημερώματα μετά από πολύ διάβασμα σε διάφορα site σ’ όλο τον κόσμο τα κατάφερα.

Για την ιστορία αναφέρω ότι κατέβασα τα αρχεία της κάρτας από ένα εναλλακτικό site μια που η κάρτα αυτή είναι μαϊμού της R4 (Kernel 1.23). Φόρμαρα την μικροκάρτα σε fat32 και το πιο σημαντικό κάθε φορά που τοποθετώ την μικροκάρτα στον usb stick για την φόρτωση αρχείων κατά την έξοδο κάνω ασφαλή κατάργηση διότι αλλιώς αλλοιώνονται τα αρχεία της μικροκάρτας και έτσι δεν μπουτάρει.

Μετά από μερικές ώρες χρήσης διαπίστωσα ότι όταν είναι κρύο το NDS η R4 sdch κολλάει στην οθόνη loading. Όμως μετά από μερικά απανωτά ξεκινήματα δουλεύει ρολόι. Έχω φορτώσει πάνω της πάρα πολλά αρχεία (παιχνίδια και μουσική), 4gb είναι αυτά και ψάχνω τώρα για εφαρμογές.

Παρεμπιπτόντως με τι συνδυασμό πλήκτρων βγαίνω από το κάθε παιχνίδι. Μοιάζει αδύνατο οπότε απαιτείται επανεκκίνηση κάτι που είναι σπαστικό.

Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση.

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.
Τελικά σήμερα τα ξημερώματα μετά από πολύ διάβασμα σε διάφορα site σ’ όλο τον κόσμο τα κατάφερα.

Για την ιστορία αναφέρω ότι κατέβασα τα αρχεία της κάρτας από ένα εναλλακτικό site μια που η κάρτα αυτή είναι μαϊμού της R4 (Kernel 1.23). Φόρμαρα την μικροκάρτα σε fat32 και το πιο σημαντικό κάθε φορά που τοποθετώ την μικροκάρτα στον usb stick για την φόρτωση αρχείων κατά την έξοδο κάνω ασφαλή κατάργηση διότι αλλιώς αλλοιώνονται τα αρχεία της μικροκάρτας και έτσι δεν μπουτάρει.

Μετά από μερικές ώρες χρήσης διαπίστωσα ότι όταν είναι κρύο το NDS η R4 sdch κολλάει στην οθόνη loading. Όμως μετά από μερικά απανωτά ξεκινήματα δουλεύει ρολόι. Έχω φορτώσει πάνω της πάρα πολλά αρχεία (παιχνίδια και μουσική), 4gb είναι αυτά και ψάχνω τώρα για εφαρμογές.

Παρεμπιπτόντως με τι συνδυασμό πλήκτρων βγαίνω από το κάθε παιχνίδι. Μοιάζει αδύνατο οπότε απαιτείται επανεκκίνηση κάτι που είναι σπαστικό.

Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση.

Πήρα το nintendo DS Lite και έχω αγοράσει μια κάρτα R4i SDHC (V1.4) κατέβασα κάποια kernel αλλα ή μου βγάζει την ένδειξη error ή menu με ένα ερωτηματικό στην επάνω οθόνη.Τι να κάνω για να παίξει???Εχω παρει την κάρτα εδώ και μια βδομάδα και δεν βρίσκω καμιά άκρη...Έσυ τι ακριβώς έκανες?Βοηθησε με...Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Εγω θα σε συμβουλευα να αφησεις την R4 και να παρεις ενα CycloDS evolution. Μακραν η καλυτερη καρτα για το DS Lite. Το R4 εχει μπολικες ασυμβατοτητες που ειναι πιθανον να σου σπασουν τα νευρα. Ειχα και εγω την R4 και ποιο πολυ πολεμουσα να την κανω να δουλεψει παρα να παιζω τα ιδια τα παιχνιδια. Πηρα ενα Cyclo και τελειωσα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...