scarfacejm3 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Το email μου ούτε στέλνει ούτε δεχεται mail (για mac αναφέρομαι) θέλει κάποιες ρυθμίσεις ??? Και ποιες είναι αυτές ???? Εσεις το χρησιμοποιέιται ?? -----Προστέθηκε 6/11/2008 στις 07 : 03 : 31----- συγνώμη που άνοιξα 2 θέματα - καταλάθος έγινε !!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsak4 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Θα πρεπει να συνδεσεις ενα μαιλ λογαριασμο με το mail app (π.χ. gmail) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scarfacejm3 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 πως γίνεται αυτή η σύνδεση που λες αν μπορείς λίγο αναλυτικά - είμαι πολύ καινούργιος χρήστης mac !!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SCORPIO777 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 για pop λογαριασμο θελεις να ανοιξεις.εννοω email που σου προσφερει μαζι με την συνδεση σου ο provider σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scarfacejm3 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 ναι pop - πιστευω οτι είναι και πιο χρήσιμο - Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SCORPIO777 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 αν εχεις συνδεση adsl το πρωτο που πρεπει να κανεις εινα να μπεις στην σελιδα του provider σου και στον λογαριασμο σου και να φτιαξεις εναν λογαριασμο mail. οταν κανεις αυτο τα ξαναλεμε.αν το εχεις κανει πες το μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jiraya sama Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 ρε παιδια εχω μια απορια.. έχω yahoo. μπορω να χρησιμοποιώ το mail για να βλέπω τα email μου παρά να συνδέομαι στο yahoo?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SCORPIO777 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 δεν ειμαι σιγουρος,αλλα μου φαινεται οτι δεν γινεται στο mail. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ic3m@N Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 προφανώς και γίνεται.... ανοίγεις το mail πάνω στο menu πατάς mail > preferences > accounts πατάς κάτω κάτω το + βάζεις το email και τον κωδικό σου, και εφόσον έχεις yahoo τσεκάρεις και το Automatically set up account πατάς continue...και αυτό ήταν... ps. Άλλη φορά αν δεν ξέρουμε κάτι καλό είναι να μην λέμε ότι μας κατέβει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SCORPIO777 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 που βρισκεται το Αutomatically set up account? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scarfacejm3 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Τη σελίδα που λες για provider είναι μεσω ιντερνετ ??? -----Προστέθηκε 6/11/2008 στις 11 : 40 : 57----- παιδιά επειδή πριν από λίγες μέρες προσπαθούσα να κάνω τις ρυθμίσεις του mail και τα έκανα μαλλιά κουβάρια εχω αλλαξει πολλά από την καρτέλα account σχεδον όλα !!! θα ήθελα να με βοηθήσετε ώστε να κάνω ενεργό το mail και ποιες είναι οι σωστές ρυθμίσεις !!!! για να το χρησιμοποιώ -----Προστέθηκε 6/11/2008 στις 11 : 42 : 52----- ρε παιδια εχω μια απορια.. έχω yahoo. μπορω να χρησιμοποιώ το mail για να βλέπω τα email μου παρά να συνδέομαι στο yahoo?? αν έχεις απορία αλλη φορά να μην μπαινεις σε ξένα θέματα και να ανοίγεις δικά σου ωστε να σου λύνονται οι απορίες σου !!!!!!!! οκ ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SCORPIO777 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Τη σελίδα που λες για provider είναι μεσω ιντερνετ ??? -----Προστέθηκε 6/11/2008 στις 11 : 40 : 57----- παιδιά επειδή πριν από λίγες μέρες προσπαθούσα να κάνω τις ρυθμίσεις του mail και τα έκανα μαλλιά κουβάρια εχω αλλαξει πολλά από την καρτέλα account σχεδον όλα !!! θα ήθελα να με βοηθήσετε ώστε να κάνω ενεργό το mail και ποιες είναι οι σωστές ρυθμίσεις !!!! για να το χρησιμοποιώ -----Προστέθηκε 6/11/2008 στις 11 : 42 : 52----- αν έχεις απορία αλλη φορά να μην μπαινεις σε ξένα θέματα και να ανοίγεις δικά σου ωστε να σου λύνονται οι απορίες σου !!!!!!!! οκ ??? καλα μην το πλακωσουμε και το παιδι.Ναι ειναι μεσω internet. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 ρε παιδια εχω μια απορια.. έχω yahoo. μπορω να χρησιμοποιώ το mail για να βλέπω τα email μου παρά να συνδέομαι στο yahoo?? Πρέπει να έχεις premium account για να μπορείς να έχεις pop/smtp access στο Yahoo. Στο Gmail αντίθετα, μπορείς να το κάνεις και μάλιστα οι ρυθμίσεις γίνονται αυτόματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SCORPIO777 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 προφανώς και γίνεται.... ανοίγεις το mail πάνω στο menu πατάς mail > preferences > accounts πατάς κάτω κάτω το + βάζεις το email και τον κωδικό σου, και εφόσον έχεις yahoo τσεκάρεις και το Automatically set up account πατάς continue...και αυτό ήταν... ps. Άλλη φορά αν δεν ξέρουμε κάτι καλό είναι να μην λέμε ότι μας κατέβει... ειπα οτι δεν ειμαι σιγουρος.εψαξα στο google και ειδα οτι γινεται στο outlook. με τον δικο σου τροπο το δοκιμασα αλλα δεν εγινε.για καντο λιγο πιο λιανα. -----Προστέθηκε 7/11/2008 στις 12 : 09 : 08----- Πρέπει να έχεις premium account για να μπορείς να έχεις pop/smtp access στο Yahoo. Στο Gmail αντίθετα, μπορείς να το κάνεις και μάλιστα οι ρυθμίσεις γίνονται αυτόματα. ετσι μπραβο.κατι τετοιο φανταστηκα και εγω.με πηρε στο λαιμο του ο τυπος και παιδευομαι τοση ωρα τσαμπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scarfacejm3 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 ωραία είναι μέσω internet το provider αλλα αυτά αρκούν για τις ρυθμίσεις του mail mac ??? τι άλλο πρέπει να κάνω ας μου πει κάποιος πως είναι τα σωστά τα βήματα !!!! port ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.