DIAS72 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 καλησπέρα, Θέλω ένα πρόγραμμα αντιγραφής folder και επιλεγμένων αρχείων κάνοντας χρήση wildcards. πχ. Θέλω να αντιγράψω όλα τα *.doc αρχεία ενός folder σε ένα άλλο folder αλλά και συνολικά folder. Αυτό θέλω να το κάνω τακτικά. Όποια πρόταση δεκτή. Έψαξα αρκετά αλλά??? Ευχαριστώ
antonl Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Μέσω command prompt (copy *.doc <destination>) ή explorer (πχ sort by type) δε βολεύει; Αν θες κάποιο άλλο πρόγραμμα, πιθανόν το total commander να σε βοηθήσει. Έχω να το χρησιμοποιήσω χρόνια αλλά αν θυμάμαι καλά βολεύει σε κάτι τέτοια.
DIAS72 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Μέσω command prompt (copy *.doc <destination>) ή explorer (πχ sort by type) δε βολεύει; Αν θες κάποιο άλλο πρόγραμμα, πιθανόν το total commander να σε βοηθήσει. Έχω να το χρησιμοποιήσω χρόνια αλλά αν θυμάμαι καλά βολεύει σε κάτι τέτοια. θέλω απλά κάποιο πιο αυτοματοποιημένο προγραμματάκι ώστε να μην τα κάνω με cmd και ούτε να κάνω copy paste με τον commander αλλά να βρίσκω πρώτα τα αρχεία που θέλω(*.doc)και μετά να αντιγράφω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.