o_magazatoras Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 ξύλο ξύλο? έρχομαι με pop corn Απορώ πως κατάφερες να είσαι ( ; ) αρτιμελής ακόμη,μ' αυτή τη νοοτροπία... Όταν είπα όχι εδώ μέσα,εννοούσα άλλο forum... Άλλωστε στον parci έχω υποβάλλει εδώ και αρκετά χρόνια τα διαπιστευτήριά μου.Και το ξέρει αυτό.
papahlamidas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Εγώ έχω ένα infraction που δεν λήγει ποτέ... Συλλεκτικό κομμάτι... Και είναι από paredwse...!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Απορώ πως κατάφερες να είσαι ( ; ) αρτιμελής ακόμη,μ' αυτή τη νοοτροπία... Όταν είπα όχι εδώ μέσα,εννοούσα άλλο forum... Άλλωστε στον parci έχω υποβάλλει εδώ και αρκετά χρόνια τα διαπιστευτήριά μου.Και το ξέρει αυτό. what, no fight?! god damn it...
o_magazatoras Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Μπορείς να επιχειρηματολογήσεις σχετικά; Σου άφησα το κλειδί κάτω απ' το χαλάκι.Μπορείς να μπεις.
FarCry Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Εγώ έχω ένα infraction που δεν λήγει ποτέ...Συλλεκτικό κομμάτι... Και είναι από paredwse...!!! μεγάλε αλήθεια? και εγώ το ίδιο μαζί σου...τελικά δεν είμαι μονος...the truth is out there αλήθεια με πια αιτιολογία? -----Προστέθηκε 15/11/2008 στις 07 : 56 : 54----- Μπορείς να επιχειρηματολογήσεις σχετικά; εγώ πήρα ένα τώρα επειδή λέει "τρολλαρο", βαρετά κιόλας. δηλαδή αν "τρολλαρο" σωστά είναι ok? τι αιτιολογία ήταν αυτή? μου φαίνεται λίγο χαζό... εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι ακόμα και το trolling θέλει τέχνη!! (ας μου εξηγήσει κάποιος να καταλάβω )
parsifal Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Γιατί με κάνεις quote δεν κατάλαβα. Σχετικά με το ερώτημά σου: Αν καταλαβαίνεις ως αιτιολογία τουλάχιστον το «Τρολλάρω», μείνε σ' αυτό. Αν έχεις απορίες ή ενστάσεις για το infraction, p.m. σε αυτόν που σου το απέδωσε ή πιο πάνω στην «ιεραρχία» του φόρουμ. Τα υπόλοιπα είναι «να 'χαμε να λέγαμε»...
FarCry Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Γιατί με κάνεις quote δεν κατάλαβα. και καλά ότι η επιχειρηματολογία είναι η χαζή αιτιολόγηση
parsifal Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Προσπαθείς να επιχειρηματολογήσεις υπέρ της άποψης του magazatora ότι τα infractions είναι «Ότι πιό ηλίθιο έχει εφευρεθεί», φέρνοντας ως παράδειγμα τον custom τίτλο που επέλεξε ένας moderator για ένα συγκεκριμένο infraction που απέδωσε; Και που εσύ - μιας και είναι και θέμα υποκειμενικής κρίσης - τον βρίσκεις χαζό; Κατάλαβα καλά... ;
FarCry Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Προσπαθείς να επιχειρηματολογήσεις υπέρ της άποψης του magazatora ότι τα infractions είναι «Ότι πιό ηλίθιο έχει εφευρεθεί», φέρνοντας ως παράδειγμα τον custom τίτλο που επέλεξε ένας moderator για ένα συγκεκριμένο infraction που απέδωσε; Και που εσύ - μιας και είναι και θέμα υποκειμενικής κρίσης - τον βρίσκεις χαζό; Κατάλαβα καλά... ; έλα μωρέ...όλα καλά , υγεία
bluesattack Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Εγω ειχα φαει καποτε αλλα το ξεπερασα.Για να πω την αληθεια ξεχασα που ακριβως το εβγαζε...
FarCry Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Εγω ειχα φαει καποτε αλλα το ξεπερασα.Για να πω την αληθεια ξεχασα που ακριβως το εβγαζε... μέχρι το επόμενο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.