Προς το περιεχόμενο

Τα infractions σβήνουν ποτέ;

Freakster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λήγουν μα δεν σβήνονται, εκτός αν τα σβήσει manually κάποιος μοντ.

εντιτ, γαμώ τα ταγκζ =ρ

εντιτ 2, δε σβήνονται. =ρ

Δημοσ.

Δε σβήνονται. Δεν είναι όμως και ορατά από τα άλλα μέλη, αν αυτό είναι που σε ανησυχεί, μόνο εσύ μπορείς να τα δεις. Και οι moderators εννοείται. Ένας λόγος γι' αυτό είναι για να υπάρχει κλιμάκωση στο moderation. Παραδείγματα:

• Moderator δίνει ένα warning σε ένα «φρέσκο» μέλος που χρησιμοποίησε greeklish σε post του. Την επόμενη φορά που θα υποπέσει στο ίδιο παράπτωμα, αν ο moderator δει ότι υπάρχει ήδη παλαιότερο warning για τον ίδιο λόγο, δίνει infraction.
  • Παλιό και δραστήριο μέλος κάνει ένα σοβαρό παράπτωμα. Αν ο moderator δει ότι έχει μαζέψει στο παρελθόν πολλά warnings/infractions και η συμπεριφορά του στο φόρουμ είναι εν γένει προβληματική, μπορεί να το σκεφτεί και για temporary ban αντί για απλώς ένα ακόμη infraction.

• Moderators
Δημοσ.

Ουτε τα warnings (κιτρινη καρτα-0 βαθμοι ποινης :P )σβηνονται.

Εγω ειχα παρει ενα για 'αντικανονικη υπογραφη' (ασχετα που για τον mod ηταν αντικανονικη σε 1024 αναλυση και με τη sidebar του φορουμ, ενω για μενα σε 1280 χωρις λεζαντα ηταν εννομη :P ), και υπαρχει ακομα στο προφιλ μου.

Οχι οτι ειναι κατι που πρεπει να διαγραφει.

Για να βλεπουν οι mods τη συχνοτητα με την οποια γινονται παραβασεις (απο την πιο απλη μεχρι τη πιο σκληρη). ;)

Δημοσ.
αν φας άλλα infractions πριν λήξει κάποιο πάς για μπανάκι :P

Σαν να λέμε μπανάκι - μανάκι;

Nope. Έχω αναφέρει αρκετές φορές ότι δεν ισχύει αυτό στα infractions. Τα χρησιμοποιούμε για προειδοποίηση του χρήστη και για τους λόγους που έγραψε ο parsifal.

Δημοσ.

Ok, άρα η λήξη ένος infraction δεν λέει τίποτα;

Το όλο θέμα ξεκίνησε όταν παρατήρησα ότι ένα infraction μου έληξε (και βασικά περίμενα να σηκωθεί να φύγει)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...