adamakos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 μπορω να χρησιμοποιησω το πιο πανω ακουστικο για τις κλησεις μου στο skype? βασικα και με την εγκατασταση του εχω ενα προβληματακι γιατι ενω λεει οτι εγκατασταθηκε σωστα μετα δεν το βλεπει εχει ασχοληθει κανενας παραπανω να πει καμια γνωμη εχω ενα usb τηλεφωνο για να κανω τις κλησεις μου αλλα το ακουστικο δινει ευελιξια για οσους δεν το εχουν παρει πρεφα απεριοριστες κλησεις σε ολα τα σταθερα στην ελλαδα με 2,95 ευρω το μηνα
AlexNet Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Προφανώς εννοείς να συνδέσεις με bluetooth το ακουστικό. Έγω έχω κάνει το ίδιο με ένα παρόμοιο κ στο software του bluetooth αντάπτορα (πχ bluesoleil) ενεργοποιείς την αντίστοιχη υπηρεσία κ μετα αλλάζεις το settings στο skype. Τα απεριόριστα λεπτά αντιστοιχούν σε 10000 λεπτά κ πρόσεχε γιατί η μηνιαία ανανέωση γίνεται αυτόματα.
adamakos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 δεν εχω χρησιμοποιησει το λογισμικο που ειχε μαζι ο ανταπτορας χρησιμοποιω το ενσωματωμενο των windows και ενω βλεπει το ακουστικο και υποτιθεται οτι η εγκατασταση γινεται κανονικα μετα χανεται και δεν φαινεται πουθενα αυτο για τα 10.000 λεπτα το μηνα δεν το ηξερα αλλα ετσι κι αλλιως αποκλειεται να μιλησω τοσο πολυ οσο για την ανανεωση για την ωρα δεν εχω αρκετο υπολοιπο για τον επομενο μηνα αλλα αν δεν με εξυπηρετει θα ακυρωσω την ανανεωση μερες πριν
AlexNet Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Στις "υπηρεσίες" του λογισμικού κάπου έχει την επιλογή για ακουστικό. http://www.skype.com/intl/en/legal/terms/fair_usage/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.