Προς το περιεχόμενο

Ψηφιακη

alexis333

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε ολους,

εδω και καιρο ψαχνομαι να αγορασω μια ψηφιακη φωτογραφικη μηχανη και μια βιντεοκαμερα.

Τι μου προτεινετε??

Για την καμερα επειδη δεν ξερω ποσο πανε και οι τιμες θα εδινα μεχρι 100 ευρω.

Με αυτα τα λεφτα τι προτεινετε?? Ή δε βρισκεις κατι αξιολογο στα λεφτα αυτα??

Με τη βιντεοκαμερα δε θελω τιποτα φοβερο. Απλα να κανω τη δουλεια μου και να μη μου κοστισει και πολυ.

θα ηταν προτιμοτερο απο πλαισιο (εκτος κι αν το πλαισιο δεν εχει πλουσια γκαμα )

Ευχαριστω προκαταβολικα

Δημοσ.
Με τη βιντεοκαμερα δε θελω τιποτα φοβερο. Απλα να κανω τη δουλεια μου και να μη μου κοστισει και πολυ.

Με αυτό το δεδομένο, καλύτερα πάρε μια μηχανή με καλές δυνατότητες βίντεο και θα κάνεις τη δουλειά σου. Δεν βλέπω γιατί να πάρεις έξτρα συσκευή. Μερικά tips να προσέξεις αν διαλέξεις μηχανή με αυτό το σκεπτικό είναι:

-διαστάσεις βίντεο

-δυνατότητα ζουμ την ώρα που τραβάς

-απεριόριστο μέγεθος (=μέχρι να γεμίσει η κάρτα μνήμης) και όχι συγκεκριμένης διάρκειας

-δυνατότητα βίντεο σε μέγεθος 16:9

Δημοσ.
Με αυτό το δεδομένο, καλύτερα πάρε μια μηχανή με καλές δυνατότητες βίντεο και θα κάνεις τη δουλειά σου. Δεν βλέπω γιατί να πάρεις έξτρα συσκευή. Μερικά tips να προσέξεις αν διαλέξεις μηχανή με αυτό το σκεπτικό είναι:

-διαστάσεις βίντεο

-δυνατότητα ζουμ την ώρα που τραβάς

-απεριόριστο μέγεθος (=μέχρι να γεμίσει η κάρτα μνήμης) και όχι συγκεκριμένης διάρκειας

-δυνατότητα βίντεο σε μέγεθος 16:9

Εχεις να προτεινεις μια τετοια που να εχει και καλο βιντεο και καλη φωτογραφια με μια λογικη τιμη??

Ευχαριστω ...

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος η Canon S5 IS κάνει πολύ καλή δουλειά στο βίντεο και θα την εμπιστευόμουν πολύ και για φωτόγραφίες, απλώς είναι UltraZoom (12x), άρα έχει όγκο, δεν χωράει σε τσέπη. Κοστίζει περίπου 250-300E. Μπορεις να δεις μηχανές στο dpreview.com ή να κάνεις αναζήτηση στο google πχ κάτι σαν "camera with good video" να δεις τι προτείνουν και τα ξένα forum.

Δημοσ.

Mια πολυ καλη ψηφιακη καμερα,προσιτη σε τιμη και εξαιρτικη ποιοητα βιντεο ειναι η Kodak Z1285 που στο πλαισιο εχει 175ευρω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...