Προς το περιεχόμενο

RPG για XBOX360... ακούω προτάσεις.

timekeeper

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στα 20 χρόνια που παίζω games έχω παίξει τα πάντα εκτός από RPG (εξαιρείται το System Shock 2 - όποιος δεν το έπαιξε να το κάνει ΤΩΡΑ). Δοκίμασα μια φορά το Icewind Dale αλλά σπάστηκα και το παράτησα. Τώρα όμως που είδα το Fallout 3 στο PC μου, ψάρωσα... Λέω, λες;;; Για ρίξτε καμιά πρόταση για το ΧΒΟΧ360... Fallout 3, Mass Effect, Fable; Παρακαλώ όχι Oblivion αφού δεν θέλω να μιλάω με τιγροκέφαλους...

Δημοσ.

Τα είπες μόνος σου. Βάλε και Lost Odyssey, Blue Dragon σε jrpg και έχεις την αφρόκρεμα για το 360. Αν δοκιμάσεις και δεν σου αρέσει κανένα από αυτά τότε δεν υπάρχει λόγος να το παιδεύεις άλλο. :D

Δημοσ.
Τα είπες μόνος σου. Βάλε και Lost Odyssey, Blue Dragon σε jrpg και έχεις την αφρόκρεμα για το 360.

Σε ευχαριστώ...

Αν δοκιμάσεις και δεν σου αρέσει κανένα από αυτά τότε δεν υπάρχει λόγος να το παιδεύεις άλλο. :D

Χα χα... Μάλλον έτσι είναι...

Δημοσ.

Για να μπείς στο κλίμα είναι ότι πρέπει το fable το οποίο είναι ένα καλό εισαγωγικό μιας και είναι ένα απλοποιημένο interface και απλοποιημένα aspects για κάποιον που δεν είχε ποτέ επαφή με το είδος.. Βέβαια, αν το παίξεις κάπως, μπορεί να γυρίσει και σκέτο action.. αλλα τριγύρω έχει πολλά rpg στοιχεία να περιμένουν ;)

Δημοσ.

final fantasy XIII...(λυπαμαι που αυτο το rpg θα κυκλοφορησει για XBOX360) περιμενε και θα παιξεις ενα ποιοτικο rpg! αν θες να παιξεις και ολα τα αλλα παιχνιδια της σειρας αξιζουν αλλα πρεπει να εχεις αλλες κονσολες ή Η/Υ!:devil:

Δημοσ.
Για να μπείς στο κλίμα είναι ότι πρέπει το fable το οποίο είναι ένα καλό εισαγωγικό μιας και είναι ένα απλοποιημένο interface και απλοποιημένα aspects για κάποιον που δεν είχε ποτέ επαφή με το είδος.. Βέβαια, αν το παίξεις κάπως, μπορεί να γυρίσει και σκέτο action.. αλλα τριγύρω έχει πολλά rpg στοιχεία να περιμένουν ;)

Συμφωνώ απόλυτα με τον klainmaigr, το Fable 2 είναι ό,τι πρέπει για να μπεις στο κλίμα και θα σου το πρότεινα και εγώ ανεπιφύλακτα. Πρόσφατα το αγόρασα και μπορώ να πω ότι το παιχνίδι είναι...ΠΟΡΩΣΗ !!!:-D:-D

Αν όμως ψάχνεις για πιο...καθαρά RPG παιχνίδια τότε θα μπορούσες να δοκιμάσεις τα εξής JRPGs:

1) The Last Remnant Gametrailers.com gamersyde.com ign.com

2) Infinite Undiscovery Gametrailers.com gamersyde.com ign.com

3) Lost Odyssey Gametrailers.com gamersyde.com ign.com

Δημοσ.

OK κύριοι. Σας ευχαριστώ όλους. Μιας και έχω πρόχειρο το Fallout 3 και στο Χ360 θα του ρίξω μια ματιά. Πολύ ενδιαφέρον και το The Last Remnant (Unreal Engine σε RPG;;;).

Δημοσ.
OK κύριοι. Σας ευχαριστώ όλους. Μιας και έχω πρόχειρο το Fallout 3 και στο Χ360 θα του ρίξω μια ματιά. Πολύ ενδιαφέρον και το The Last Remnant (Unreal Engine σε RPG;;;).

Nικολα το Fallout 3 είναι χάσιμο .....πολύ καλό try it....

Δημοσ.
.................... Πολύ ενδιαφέρον και το The Last Remnant (Unreal Engine σε RPG;;;).

Nαι και μάλιστα ειναι το πρώτο από τα παιχνίδια της Square Enix που χρησιμοποιεί την συγκεκριμμένη μηχανή γραφικών!!!:-):-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...