Προς το περιεχόμενο

Γρήγορη ερώτηση: Ποίο WaterBlock προτείνετε;

N.I.C

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαιρετώ το forum! Όπως αναφέρω και στον τίτλο, θέλω να μου προτείνετε ένα καλό waterblock gia cpu. Είδα το Apogee GTX στο Πλαίσιο και το EnzoTech SCW-1. Τι λέτε;

Παίδες πείτε γρήγορα, να κάνω την παραγγελία τώρα!!! :-D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ek-apogee gtx-dtec fusion είναι περίπου στα ίδια επίπεδα(αλλού χάνει το ένα αλλού το άλλο).

Εγώ προτείνω το fusion λόγο τιμής.

Κάποιοι έχουν αναφέρει πάντως,κομμάτια με επένδυση αλουμινίου από μέσα.

Τελικά πήρα το Apogee GTX... Σε πολλά συγκριτικά, είναι μαζί με το D-tek Fusion... Επίσης είδα πως η Collaborate Pro αποδεικνύεται καλύτερη από την AS5 που χρησιμοποιώ μέχρι τώρα, και λέω να δοκιμάσω. Την έχει δοκιμάσει κανείς;

Sadman, για ποιά κομμάτια μιλάς;

να ξες ότι η collaborate pro είναι λίγο δύσκολη στο άπλωμα(έχει review στο thelab).

Στο xtremesystems είχαν πει κάποιοι πως τα blocks τους είχαν από μέσα αλουμίνιο(βσκ ο vatos μου το είπε)

να ξες ότι η collaborate pro είναι λίγο δύσκολη στο άπλωμα(έχει review στο thelab).

Στο xtremesystems είχαν πει κάποιοι πως τα blocks τους είχαν από μέσα αλουμίνιο(βσκ ο vatos μου το είπε)

ναι το ξέρω... βρήκα αυτόν τον οδηγό από την σελίδα της, και από το The Lab, τα παιδιά έχουν κάνει κάλη δουλειά...

Αν όμως έχει μέσα αλουμίνιο η GTX, τότε δεν μπόρω να χρησιμοποιήσω την Προ... Το γράφει άλλωστε και η ίδια η εταιρία... Την έχει δοκιμάσει κανείς; Γιατί απότι βλέπω διίστανται οι απόψεις, άλλα τεστ δείχνουν 6 βαθμους κάτω από την AS5, και άλλα 2-3 πάνω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...