spitha3210 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 μηπωσ θα μπορουσε καποιος να με βοηθησει σας παρακαλω....θελω να φτιαξω ενα site δυναμικο και θα ηθελα να ξερω που ειναι καλυτερα...ποια εταιρια ειναι καλυτερη.....σε πια τελος παντων ειναι καλα να παω....?βασικα θελω να μου κανει καλη διαφημιση και να βγαινω απο τις πρωτεσ στισ μηχανεσ αναζητησησς.....και καλο σχεδιασμο φυσικα... -----Προστέθηκε 6/11/2008 στις 02 : 22 : 55----- αν δεν ειναι σωστο να πειτε καποια εταιρια στειλτε μ ου ενα μνμ αν γινεται.....
Dr_Michael Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Για δες το πελατολόγιο της http://www.netdynamics.gr
ALR Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Καλησπέρα, σε ενδιαφέρει να έχετε άμεση επαφή, δηλαδή να είναι στην πόλη σου είναι να είναι ικανή για συναντήσεις μαζί σου; Αναφέρεις δυναμική. Θέλεις να έχει αυτόματο σύστημα κρατήσεων για ξενοδοχείο πχ ή τουριστικό γραφείο; Θέλεις κάτι σαν ενημερωτικό portal; Ψάχνεις κάτι απλώς για μια εταιρική παρουσίαση που θα ανανεώνει τα προΪόντα / υπηρεσίες και εταιρικά νέα; Θέλεις απλώς να ανανεώνεις τις προσφορές της εταιρίας και τα άρθρα που ενδεχομένως θα γράφετε; Θέλεις να συνδεθείτε με κάποιο εξωτερικό σύστημα το οποίο έχετε εγκατεστημένο; Πχ κάποιο ERP ή οτιδήποτε άλλο που θα απαιτήσει διασύνδεση 2 λογισμικών.. Ψάχνεις κάτι φανταζύ σε flash ή ψάχνεις κάτι πιο λειτουργικό; Σε ενδιαφέρουν άμεσα οι μηχανές αναζήτησης; Ποιο είναι το budget σου; Ποιες είναι οι γνώσεις σου πάνω στους υπολογιστές; Πχ ms word, excel κτλ.. (αυτό βοηθά πολύ ) Οι απαντήσεις στις πάνω ερωτήσεις θα σκιαγραφήσουν το προφίλ της ιστοσελίδας που ψάχνεις και θα βοηθήσουν πολύ στο να βρείς μια σωστή εταιρία με μια σωστή τιμή για την περίπτωση σου, γιατί αν επιλέξεις στα τυφλά, μπορείς να πληρώσεις από 2.500 ευρώ εώς 50.000. @Dr_Michael: Μήπως είναι λίγο άκυρο ο τρόπος που προτείνεις την εταιρία σου; Εσύ ξέρεις καλύτερα, αλλά θα πρότεινα κάτι πιο straight.
jmike Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 βασικα θελω να μου κανει καλη διαφημιση και να βγαινω απο τις πρωτεσ στισ μηχανεσ αναζητησησς Ναι, ναι. Και εγώ θέλω ένα γιωτ να πάω διακοπές στην Μύκονο. Επίσης θέλω να μου δώσουν 300.οοο ευρώ ώστε να σταματήσω να δουλεύω. Αγαπητέ spitha3210 ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μπορεί να σου εγγυηθεί ότι θα βγαίνεις πρώτος στις μηχανές αναζήτησης. Μπορεί να σου κάνει optimize το site για να γίνεται πιο εύκολα indexed από τις μηχανές αναζήτησης. Αλλά ΔΕΝ μπορεί να σε βάλει πρώτο στην Google. Εκτός και αν πληρώσεις adwords διαφημίσεις...
Maniakos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 jmike, δεν νομίζω ότι χρειαζόταν ο ειρωνικός τόνος από το 1ο σου post. Ο άνθρωπος ρώτησε κάτι και ίσως να μην γνωρίζει, μην τον αποπαίρνεις.
jmike Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δεν έχω σκοπό να προσβάλλω τον άνθρωπο. Απλώς μετά από 8 χρόνια στην αγορά του web design, έχω βαρεθεί να ακούω την ίδια απαίτηση: "να βγαίνει το site μου πρώτο στην google". spitha3210 μην το πάρεις προσωπικά.
Maniakos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Τότε θα έπρεπε να έχεις μάθει να το αγνοείς και απλά να το εξηγείς γιατί για κάποιους είναι καινούρια όλα αυτά ή μπορεί να μην ξέρουν (και δεν υπάρχει και λόγος) πώς λειτουργούν αυτές οι τεχνολογίες.
jmike Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Ακριβώς γι αυτό τον λόγο έγραψα παραπάνω... Αγαπητέ spitha3210 ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μπορεί να σου εγγυηθεί ότι θα βγαίνεις πρώτος στις μηχανές αναζήτησης. Μπορεί να σου κάνει optimize το site για να γίνεται πιο εύκολα indexed από τις μηχανές αναζήτησης. Αλλά ΔΕΝ μπορεί να σε βάλει πρώτο στην Google. Εκτός και αν πληρώσεις adwords διαφημίσεις... Δεν υπάρχει λόγος να δώσουμε συνέχεια νομίζω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.