Akis725 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Εχω ξεχάσει το password του router, υπάρχει τρόπος να το βρω κάπου στα windows? Δλδ θέλω να πω τα windows το αποθηκεύουν κάπου? Δεν θέλω να κάνω reset στο router για να μην χάσω τις ρυθμίσεις που έχω. Το router μου είναι Draytek Vigor 2700.
Akis725 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Thanx φίλε! Η μόνη μου ελπίδα τώρα είναι μήπως έχει κρατήσει το password ο τεχνικός που μου έβαλε το router. Αλλιώς την έκατσα!
binary_dreamer Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 μπορώ να γίνω αδιάκριτος και να ρωτήσω γιατί την έκατσες? μήπως και μπορούμε να βοηθήσουμε?
poulinos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 αν το ειχες αποθηκευσει οταν κανεις login τοτε θα φαινονταν οι τελιτσες και εσυ απλα θα παταγες το ok και θα εμπενε.υπαρχουν προγραμματα που κανουν τις τελιτσες γραμματα και βλεπεις τη ηταν αν το εχουν σωσει.επισης σε μαρικα ρουτερ του 10 ευρου οταν κανεις save to configuration και το ανοιξεις με κανα word exoyn to password unecrrypted μεσα και το βλεπεις.αυτο νομιζω ηταν με το jetspeed 520.δεν ξερω αν το φτιαξαν με αλλο firmware.και να το κανεις reset sta default δεν ειναι τιποτα.και να το ξανασεταρεις ειναι 2 λεπτα δουλεια.θα μαθεις πως σεταρετε.μην το φοβασε.ψαχτο και μην αγχωνεσαι.δεν χαλας τιποτα.διαβασε κανα manual και πειραματισου να ξερεις τι ειναι αυτο που εχεις και τι μπορει να κανει.αν δεν του θυμαμε ο τεχνικος τοτε καντο reset .ισως να ειναι κοινος κωδικος ισως απο την αλλη να ειναι ο ιδιος κωδικος με την συνδεση σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.