arpa Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Εγώ προσωπικά έκανα αίτηση για αριθμό αλλά δεν μ έχουν ενημερώση για κάποια χρέωση ούτε αναφέρεται κάπου για χρέωση αριθμού. Πάντως αν θυμάμαι καλά στο icall η χρέωση ήταν 1 ευρώ το μήνα. Μόλις έχω νεότερα θα ενημερώσω Στις 9/1/2009 ενεργοποιήθηκε με επιτυχία η φορητότητα αριθμού μου από την χρεοκοπημένη ALTEC και το I-Call στο http://www.omnivoice.eu . Οι άνθρωποι ήταν εξυπηρετικότατοι και συνεπέστατοι. Ολόκληρη η διαδικασία έγινε online με μεγάλη ευκολία, με ενημέρωσαν οτι 9-ΙΑΝ-2009 μάλλον θα ενεργοποιούταν ο αριθμός όπως και έγινε. Την αίτηση φορητότητας την κατέθεσα 22-12-2008 το βράδυ, μαζί με όλα τα ψηφοποιημένα δικαιολογητικά . Πολύ καλός χρόνος αν σκεφτείτε ότι μεσολαβούσαν και οι γιορτές. Επίσης με ενημέρωναν και μέσω email κατα την διάρκεια και στην ολοκλήρωση της διαδικασίας. Ελπίζω να συνεχίσουν να είναι ξεκάθαροι και προπάντων συνεπείς. Η διαδικασία φορητότητας κόστισε 15,00 euro και αφερέθηκαν επίσης 3,00 euro για εξάμηνη χρήση του αριθμού. ( 0,50 € το μήνα δηλαδή )
disqualified Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 ΑΣΕ απο hol δεν θέλω τίποτα... μηδεν τεχνικη υποστήριξη -0- ! ευχαριστώ πάντως.. ενω με την altec σωθηκαμε...τα χει ολα.
lalexoulhs Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Στις 9/1/2009 ενεργοποιήθηκε με επιτυχία η φορητότητα αριθμού μου από την χρεοκοπημένη ALTEC και το I-Call στο http://www.omnivoice.eu Δουλευει καλα? Μπορείς να δεχτείς κλησεις απο κινητα (vodaphone, wind klp)?
CyberDreamer Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 ενω με την altec σωθηκαμε...τα χει ολα. +++++++++++++++++++
arpa Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δουλευει καλα? Μπορείς να δεχτείς κλησεις απο κινητα (vodaphone, wind klp)? Κανονικότατα, απο ΟΤΕ, Cosmote και Vodafone που δοκίμασα. Θέλει παραμετροποίηση βέβαια μέσα από το control panel του omnivoice.eu . Αλλαξα την σειρά των codecs γιατι τα ilbc που είχε πρώτο by default εκανε την φωνή πολύ μηχανική. Δεν εχω παρατηρήσει κανένα προβλημα μέχρι στιγμής, όλα δουλεύουν καλά. Επίσης οταν καλείς σε κινητό φαίνεται κανονικά ο αριθμός σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.