CyberDreamer Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Καλημέρα, ίσως να έγινε θέμα αλλα δεν μπορώ να το βρώ... ήθελα να μάθω αν τώρα που η ALTEC TELECOMS βρίσκετε στα κλεισίματα... τα icall λειτουργούν ; <<το δικό μου πάντως σταμάτησε περίεργα εδώ και 8 ημέρες>> θα σταματήσουν ; θα τα αναλάβει άλλος ; υπάρχει κάτι ανάλογο ; τα 30 € που προπλήρωσα σε κάρτες και τα φόρτωσα στο σύστημα πως θα τα πάρω πίσω ; ευχαριστώ προκαταβολικά.... πάντως χαμός θα γίνει.... με αυτή την κρίση (και αυτά τα ΜΜΕ τρελαίνουν τον κόσμο)
adamakos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 και εγω ειχα πολλα προβληματα με το Ιcall απο τη μερα που ξεκινησε η ιστορια με την αλτεκ και σταματησα να το χρησιμοποιω να παρεις λεφτα πισω λιγο δυσκολο το κοβω. μην ξεχνας οτι κυρηξε πτωχευση
CyberDreamer Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 εγώ περιέργως δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα μέχρι πριν 8 μέρες... ξέρει κανείς όμως τίποτα άλλο - μήπως δεν σταμάτησε το icall - κάτι ανάλογο υπάρχει ; - το ανέλαβε άλλος;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 δεν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να αναλάβει άλλος... δυστυχώς ψάχνετε για άλλους παρόχους
lalexoulhs Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Με το νούμερο τι γίνεται? Υπάρχει τρόπος να το κρατήσω?
CyberDreamer Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 έχει κανείς να προτείνει ανάλογο παροχέα voip (πραγματικό όμως όπως το icall) ? -----Προστέθηκε 10/11/2008 στις 09 : 01 : 19----- παιδιά δείτε το http://www.omnivoice.eu αν εξαιρέσεις το χαλια design του web - αν ισχύουν αυτά που λέει είναι καλός αντικαταστάτης του icall... απο την άλλη ήθελα να ρωτήσω το εξής... εγώ έχω το PAP της linksys και μεταφέρω με ασύρματο δίκτυο internet και voip (icall παλιά...) σε ένα απομακρυσμένο σημείο... μπορώ να μεταφέρω την pstn γραμμή μου με το pap αλλα και με μιά αλλή συσκευή (χωρίς να χρειάζετε asterisk κτλπ) μόνο συσκευή που να έχει το όλο software σε hardware...
CyberDreamer Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 σε ότι αφορά το http://www.omnivoice.eu δεν πήρα απάντηση - τους έστειλα mail να δώ τι παίζει σε γενικές γραμμές αλλά απάντηση δυστυχώς δεν πήρα..:-<
nurse Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Επικοινώνησε και με την ΗΟL (13844, http://www.hol.gr), έχω 2Play και η τηλεφωνία που έχω είναι VOIP. Ρώτησέ τους εάν σου παρέχει μόνο τηλεφωνία VOIP, μέσω της ήδη υπάρχουσας γραμμής adsl που έχεις...
CyberDreamer Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 ΑΣΕ απο hol δεν θέλω τίποτα... μηδεν τεχνικη υποστήριξη -0- ! ευχαριστώ πάντως..
netrinogr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 σε ότι αφορά το http://www.omnivoice.eu δεν πήρα απάντηση - τους έστειλα mail να δώ τι παίζει σε γενικές γραμμές αλλά απάντηση δυστυχώς δεν πήρα..:-< Εγώ έκανα εγγραφή χθες στο omnivoice.eu και μετά τους κάλεσα στο τηλέφωνο να δω τι παίζει. Η ποιότητα των κλήσεων είναι αρκετά καλή, χωρίς καθυστερήσεις κτλ. Επίσης με ενημέρωσαν ότι σύντομα θα έχουν έτοιμο το καινούριο τους web design το οποίο θα είναι πιο χρηστικό και φιλικό.
CyberDreamer Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Εγώ έκανα εγγραφή χθες στο omnivoice.eu και μετά τους κάλεσα στο τηλέφωνο να δω τι παίζει. Η ποιότητα των κλήσεων είναι αρκετά καλή, χωρίς καθυστερήσεις κτλ. Επίσης με ενημέρωσαν ότι σύντομα θα έχουν έτοιμο το καινούριο τους web design το οποίο θα είναι πιο χρηστικό και φιλικό. θα δοκιμάσω να τους πάρω τηλέφωνο και εγώ...
AlexNet Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Ξέρει κανείς τι γίνεται με το υπόλοιπο στο i-call, το χάσαμε μάλλον ; Το omnivoice χρεώνει τον τηλεφωνικο αριθμό ;
netrinogr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Ξέρει κανείς τι γίνεται με το υπόλοιπο στο i-call, το χάσαμε μάλλον ;Το omnivoice χρεώνει τον τηλεφωνικο αριθμό ; Εγώ προσωπικά έκανα αίτηση για αριθμό αλλά δεν μ έχουν ενημερώση για κάποια χρέωση ούτε αναφέρεται κάπου για χρέωση αριθμού. Πάντως αν θυμάμαι καλά στο icall η χρέωση ήταν 1 ευρώ το μήνα. Μόλις έχω νεότερα θα ενημερώσω
CyberDreamer Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 ok περιμενουμε νεα απο σένα τότε φίλε netrinogr... γιατι δεν μου απαντάνε στα mail... so... go on..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.