Προς το περιεχόμενο

Μπιμπίκια,σπυράκια,στίγματα κλπ...

sheik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Βρε συ,στο μετωπο λες να ξυριζομαι?:lol::lol:

Στο μετωπο τα εχω και δεν ειναι σπυρακια, σαν εσωτερικα στιγματα μπορω να στα περιγραψω ,στο χρωμα του δερματος παντα.

......

duuudee.......sory!!!

Δεν το πρόσεξα στο αρχικό post!!!!:-D:-D:-D (έχω σκάσει στα γέλια σκεφτόμενος την συμβουλή που σου έδωσα!!!χαχαχαχαχαχα)

Εντάξει στο μέτωπο μπορείς να αφήσεις φράντζα!!!! :P :p :P

Πάντως χαλάρωσε λίγο....αν αγχώνεσαι με την σχολή (ξέρω πως είναι i ve been there) με την δουλειά σου αύριο μεθαύριο τι θα κάνεις???

Δημοσ.

To μόνο αποτελεσματικό φάρμακο κατά της ακμής είναι το Roaccutan. Μόνο με αυτό θα φύγουν και δεν θα ξανα εμφανιστούν, ωστόσο είναι ένα απο τα πιο "δυνατά" φάρμακα με πολλές παρενέργεις. Συμβουλέψου τον δερματολόγο σου και αυτός θα σου πεί τι πρέπει να κάνεις.

Η ακμή δεν προέρχεται απο άγχος, αυνανισμό, σοκολάτες-πιτες-πιτσες και άλλα τέτοια... Είναι μια σοβαρή πάθηση που μπορέι να σου συμβέι και σε μεγάλη ηλικία ή μπορεί και καθόλου. Για να φανταστεί κανείς για τί μιλάμε, ένα παράδειγμα με μία αντιβίωση που δίνουν συνήθως οι δερματολόγοι και λέγεται Vibramicin. Με χωρήγηση αυτής της αντιβίωσης για μια εβδομάδα θεραπεύει ακόμα και βαριές μορφές πνευμονίας, ενω στην ακμή δεν κάνει τίποτα.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ απο προσοπική εμπειρία όσο το δυνατόν περισσότερο πλύσιμο και απολύμανση του προσώπου ετσι ώστε να μήν είναι λιπαρό!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...