sheik Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Ναι,ξερω οτι ο τιτλος δεινει την εντυπωση οτι το τοπικ εχει τρομερο potential για να γινει legendary αλλα δεν ειναι αυτος ο σκοπος μου. Αυτο που θελω ειναι να μου προτεινεται λυσεις για να φυγουν καποια σπαστικα "μπιμπικια"() που εχω στο μετωπο μου. Δεν ειναι σπυρακια,δεν ειναι κοκκινα,ουτε καν φαινονται αν δεν τα παρατηρησεις προσεχτικα απο κοντα,αλλα οπως και να το κανουμε, ειναι αντιαισθητικα ωρες ωρες.Με clearasil δεν φευγουν παντως,ουτε με ενα incosept κρεμοσαπουνο που εχω... Τιποτα παρομοιο?
SCORPIO777 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 ο ανιψιος μου που ειχε οταν πηγε σε εναν φιλο γιατρο τον συμβουλεψε να μην αυνανιζεται.απο κρεμες δεν ξερω.
sheik Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δεν ειναι απο αυνανισμο.fact. Αντε να δουμε μπας και ακουσω καμια σοβαρη προταση...
iwannam Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 προφανως κατι σε πειραξε.αλλα ειναι κ ψυχολογικο. οποτε παρτο χαλαρα...
parsifal Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Αντε να δουμε μπας και ακουσω καμια σοβαρη προταση... Σοβαρή πρόταση μόνο από δερματολόγο...
sheik Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Ξεχασα να αναφερω οτι ειναι εσωτερικα,οχι εξωτερικα.. -----Προστέθηκε 6/11/2008 στις 12 : 19 : 06----- Σοβαρή πρόταση μόνο από δερματολόγο... Το ξερω μωρε αλλα επειδη δεν εχω χρονο να τρεχω σε δερματολογους λεω μηπως και καποιος εχει κατι παρομοιο να μου πει πως τα εξαλειψε..
iwannam Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 ειναι πολυ σπαστικα αυτα κ γω βγαζω συνεχεια.η γιατρος μου χε δωσει μια κρεμα αλλα κ παλι αν αγχωνεσαι δεν κανουν τιποτα! αλλα οντως, δεν χανεις τιποτα αν επισκευτεις εναν δερματολογο. ποσο χρονων εισαι?
sheik Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 23 είμαι. Σοβαρα μιλας,απο το αγχος προέρχονται? Έχει μια βάση διοτι οντως ειμαι αγχωδης γενικα τυπος,ειδικα με την σχολη κλπ..
Chrisxxx Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Eιναι παραααα πολυ πιθανο να προερχονται από το αγχος. Παντως η καλυτερη λυση ειναι ενας καλος δερματολογος και λεω καλος γιατι συνηθως οι δερματολογοι ειναι οι χειροτεροι γιατροι.
iwannam Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 το αγχος χτυπαει παντου μην το ψαχνεις. παρτο χαλαρα κ θα σου φυγουν don't worry;)
PCharon Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Ξέρει κάποιος άνθρωπο που ζει στη σύγχρονη κοινωνία και δεν συναντά πράγματα και καταστάσεις που τον αγχώνουν/συγχίζουν? Αυτό είναι γενικό. sheik αυτό που έχεις λέγεται ατυχία και για να φύγει χρειάζεται απλά υπομονή να τελειώσει το θέμα. Οι πιο τυχεροί το παθαίνουν σε μικρή ηλικία που δεν έχει και τόση σημασία. Προς το παρόν με τα μέσα που θα σου προτείνει κάποιος καλός δερματολόγος θα το περιορίσεις αρκετά, πάντως μην περιμένεις το απόλυτο θαύμα και μην προσθέτεις άλλο ένα άγχος στο μυαλό σου εξαιτίας αυτού.
ApSiMan Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 μεταξύ σοβαρού κ αστείου: άσε μούσια(να μην φαίνονται τα σπυράκια.....)!!!! :D Επίσης κοίτα μήπως τα "σπυράκια" προέρχονται από άσχημο ξύρισμα (μηχανή με χαλασμένα κοπίδια, ξυραφάκι σκληρό για το δέρμα σου κλπ) Εμένα με χαλούσε πολύ μια Phillips που είχα παλιά...ήταν λες κ είχα ακμή ξανά στα 23 μου! Την πέταξα κ πήρα ξυραφάκια!!!(τώρα τα πέταξα κ αυτά κ απλά δεν ξυρίζομαι...χαχαχαχα) Ααααα κ πήγαινε κ σε ένα δερματολόγο να σου πει κάτι πιο σίγουρο από τις αμπελοσοφίες που λέμε εμείς εδώ....
tmjuju Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Ναι,ξερω οτι ο τιτλος δεινει την εντυπωση οτι το τοπικ εχει τρομερο potential για να γινει legendary αλλα δεν ειναι αυτος ο σκοπος μου.Αυτο που θελω ειναι να μου προτεινεται λυσεις για να φυγουν καποια σπαστικα "μπιμπικια"() που εχω στο μετωπο μου. Δεν ειναι σπυρακια,δεν ειναι κοκκινα,ουτε καν φαινονται αν δεν τα παρατηρησεις προσεχτικα απο κοντα,αλλα οπως και να το κανουμε, ειναι αντιαισθητικα ωρες ωρες.Με clearasil δεν φευγουν παντως,ουτε με ενα incosept κρεμοσαπουνο που εχω... Τιποτα παρομοιο? Ξεχασα να αναφερω οτι ειναι εσωτερικα,οχι εξωτερικα.. -----Προστέθηκε 6/11/2008 στις 12 : 19 : 06----- Το ξερω μωρε αλλα επειδη δεν εχω χρονο να τρεχω σε δερματολογους λεω μηπως και καποιος εχει κατι παρομοιο να μου πει πως τα εξαλειψε.. 23 είμαι.Σοβαρα μιλας,απο το αγχος προέρχονται? Έχει μια βάση διοτι οντως ειμαι αγχωδης γενικα τυπος,ειδικα με την σχολη κλπ.. Χμμμ… Βρε σύ… αγχωμένος ακούγεσαι… άκου εκεί … Δηλαδή είσαι φοιτητής και δεν έχεις χρόνο να πάς σε δερματολόγο????????? LOL Πήγαινε και άσε τα μαντζούνια και τα clerasil
sheik Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 μεταξύ σοβαρού κ αστείου: άσε μούσια(να μην φαίνονται τα σπυράκια.....)!!!! :DΕπίσης κοίτα μήπως τα "σπυράκια" προέρχονται από άσχημο ξύρισμα (μηχανή με χαλασμένα κοπίδια, ξυραφάκι σκληρό για το δέρμα σου κλπ) Εμένα με χαλούσε πολύ μια Phillips που είχα παλιά...ήταν λες κ είχα ακμή ξανά στα 23 μου! Την πέταξα κ πήρα ξυραφάκια!!!(τώρα τα πέταξα κ αυτά κ απλά δεν ξυρίζομαι...χαχαχαχα) Ααααα κ πήγαινε κ σε ένα δερματολόγο να σου πει κάτι πιο σίγουρο από τις αμπελοσοφίες που λέμε εμείς εδώ.... Βρε συ,στο μετωπο λες να ξυριζομαι?:lol: Στο μετωπο τα εχω και δεν ειναι σπυρακια, σαν εσωτερικα στιγματα μπορω να στα περιγραψω ,στο χρωμα του δερματος παντα. Χμμμ…Βρε σύ… αγχωμένος ακούγεσαι… άκου εκεί … Δηλαδή είσαι φοιτητής και δεν έχεις χρόνο να πάς σε δερματολόγο????????? LOL Πήγαινε και άσε τα μαντζούνια και τα clerasil Φοιτητης Πληροφορικης,5ο ετος που πρεπει καποια στιγμη να παρει πτυχιο κι εχει ενα σωρο εργασιες/προτζεκτ και μαθηματα και να ειχα χρονο,θα βαριομουν να παω γιατι θα ηθελα να αραξω η να πιω κανενα καφεδακι με την ησυχια μου. Μη κοιτας που σουλατσαρω στα φορουμ,τις περισσοτερες φορες ειμαι στη σχολη κ μπαινω στα διαλειμματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.