Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 that's slower than death...
antonl Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 [offtopic] ...ρε ΜΠΑΣ και τα βαμμένα νύχια είναι για ξεκάρφωμα ; ! Περίμενα τουλάχιστον να ναι ροζ το χρώμα τους... [/offtopic] Και για να δικαιολογήσω λίγο το post μου, να πω ότι πλέον έχω απεξαρτηθεί αρκετά από το σύνδρομο του "κατεβάζω-για-να-μην-πάει-χαμένο-το-bandwidth". Όχι ότι βλέπω ό,τι ταινία κατεβαίνει άμεσα. Απλά μπορεί να κατεβάζω για κανα τρίμηνο και να με πιάσει για ένα μήνα να βλέπω 2 ταινίες τη μέρα...
takis20 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Εγω πάντως κατεβάζω μουσική η οποία αποθηκεύεται στους δίσκους. Οσο για τις ταινείες μόλις τις δω διαγράφονται εκτός απο τις καλές τις οποίες κρατάω. Βέβαια υπάρχει το συνδρομο του downloader ο οποίος κατεβάζει και κατεβάζει... Ένας φίλος μου εχει 12 δισκους*1ΤΒ και έχει ότι μπορείτε να φανταστείτε. Είναι άρρωστος. Μακρια από εμας... ΄ Στο τέλος θα πηγαίνουν όλοι για ομαδική ψυχανάλυση...
afentiko7 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Έχει παραγίνει το κακο με το κατέβασμα, μερικοι κατεβάζουν μόνο για να γεμίσουν οι σκληροι..Και οι άλλοι οι κακομοιριδες που χρησιμοποιουν το ιντερνετ που και που για ενημέρωση, email σερνονται. Εγω είμαι της άποψης οτι πρέπει να χωριστουν οι χρήστες και αυτοι που κατεβάζουν ολοι μέρα χωρίς λόγο να πληρώνουν ενα premium ποσό. Εγώ ρε φίλε πως ταυτόχρονα μιλαώ με skype, ακούω ραδιόφωνο και ανεβάζω απροβλημάτιστα?
mavrik Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Προς το παρον ταινιες-σε λογικα πλαισια- και που κ που καποιο τραγουδακι!Πριμενω χωρις υπομονη το football manager 09 που βγαινει την αλλη τριτη! p.s:οι καλες κ καλης ποιοτητας εικονας ταινιες δεν διαγραφονται!
SwAToNeR Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Μην αγχώνεστε. Γι' αυτό πληρώνεις το ιντερνετ. Εφόσον μου δίνει ο πάροχος μου μια γραμμή έως 24 είναι δικαίωμά μου το τι θα την κάνω. Δεν έβαλε κανένας όριο θα κατεβάσεις 50gb το μήνα όπως άρχισε στο εξωτερικό αυτό το σενάριο. Και δε νομίζω στην ελλάδα να έχουμε πρόβλημα με bandwith ακόμα όταν το 10% έχει DSL. Bluray, μουσική, ταινίες, σειρές. Βέβαια ότι ταινίες έχω δεί πια σβίνοντε γιατί και 4TB που έχω δε θα φτάναν για όλες αυτές τις ταινίες 6+ χρόνια τώρα. Άπειρα DVD αλλά πιά δεν έχει νόημα να τις κρατάς. αμα θές να ξαναδείς μια ταινία απλά την κατεβάζεις. Εκτός απο συγκεκριμένς συλλεκτικές. "Τρόμος και παράνοια στο Λας βέγκας, american history x, Star Wars" και αυτά πια τα ψάχνω σε 1080 ή 720p. Ότι δε μου αρέσει πια απλά Delete. Άχρηστα δε πολυκρατιούνται. Πιστεύω ότι όλοι έχουμε περάσει ή και περνάμε τη φάση. "Έχω DSL θα κατεβάσω όλο το ιντερνετ" (απλά πείτε το να κάνω disconnect μη με πάρει και εμένα η μπάλα)
tsakonas Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Οντως, τωρα με τα Blue-ray καταστραφηκαμε........
SwAToNeR Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Όντως με τα Bluray την κάτσαμε. αλλά σε 24άρα έβαλα την ίδια ταινία και ήταν λές και έβλεπα Screener με κάμερα ψηφιακή φωτογραφική να τραβάει απο το σινεμά. Ποιά δε μιλάμε για Gb αλλά για ΤΒ.
blaxos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 εχω λιωσει στα κινουμενα σχεδια-παιδικα αυτη τη στιγμη!
mits@kos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Ασφαλίτης είναι αυτός που άνοιξε το τόπικ ή από τη δίωξη Ηλεκτρονικού εγκλήματος? :Ρ
antonl Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 [offtopic] Ασφαλίτης είναι αυτός που άνοιξε το τόπικ ή από τη δίωξη Ηλεκτρονικού εγκλήματος? :Ρ Δε νομίζω εκτός κι αν αυτά τα δύο θεωρούνται γρήγορες δουλειές (χωρίς καριέρα) [/offtopic]
washcloud Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Ασφαλίτης είναι αυτός που άνοιξε το τόπικ ή από τη δίωξη Ηλεκτρονικού εγκλήματος? :Ρ ασφαλιτάμπουρας δε λες ;
moredread Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 κατεβαζω κυριως ταινιες παιχνιδια οτι υπαρχει σεTOm clancy και.. τραγουδια!! που πανε? η σε DVD αν δε βαριεμε...στο φορητο σκληρο αυτα που θεωρω σημαντικα αν βαριεμε να μπουν σε dvd..αν σκυλοβαριεμε σton Mr Recycle byn
doctorkostis Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Ακομα και να το εχεις δει,δεν ειναι πειρασμος να κατεβασεις το Big Lebowski σε 720p?Και το Shawsank redemption επισης(και ας ειναι κοντα 7 giga). Για να απαντησω,ταινιες,ΠΟΛΛΕΣ ΣΕΙΡΕΣ,λιγο μουσικη,κανα παιχνιδι που και που.Ροζ παλιοτερα αρκετα,πλεον τα εχω βαρεθει τραγικα.Απο τοτε που βγηκαν και τα streaming ροζ δεν εχω ξανακατεβασει τιπτας...
liopyr Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 .Απο τοτε που βγηκαν και τα streaming ροζ δεν εχω ξανακατεβασει τιπτας... Νο fast-forward? No party!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.