aeroporos32 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 κατεβαζεις μεχρι να γεμισει ο σκληρος και μετα σβηνεις και παλι απο την αρχη τωρα τι θα προλαβεις να δεις η να ακουσεις απο ολα αυτα ειναι αλλο θεμα!
2arkoudi Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Μονο τα απαραιτητα ebooks μονο αγαπημενα mp3 ταινιες βλεπω και μετα τις σβηνω προγραμματα μονο οτι μου χρειαζετε αφου μπορεις να βρεις τα παντα κατεβαζεις μονο οτι σου χρειαζετε , τερμα το ατελείωτο download ειναι χασιμο χρονου και γεμισμα με ασχετα πραγματα
nick#18 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 καλα....αν με πιασει να κατεβασω.....δεν σταματαω...εγω λοιπον κατευαζω : καμια ταινιουλα που θελω να δω και αναλογα την κραταω, παιχνιδια, μουσικη κανενα κομματακι που μου αρεσει hmm...και αν με πιασει δεν σταματαωωωωω:p:p
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Internet's for PrOn. υπονοούμενο για τον Alexzzz και εδώ?
liopyr Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 υπονοούμενο για τον Alexzzz και εδώ? Όχι ρε, τρόμαξα να βγω από την "Kill List", μη λες τέτοια ...
Krokodilos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 κι εγώ δυστυχώς έχω εθιστεί με το κατέβασμα σε σημείο αρρώστιας. Ειμαι γραμμένος σε 3 πρibe τραckers και καθε 2 μερες κοιτάω ό,τι καινούριο έχει βγει, κοιτάζω περιγραφές, και κατεβάζω ο,τιδηποτε με υποψία ενδιαφέροντος ακόμη και λογοτεχνικα βιβλια που δεν υπαρχει μαλλον περιπτωση να κατσω να τα διαβασω μπροστα στον υπολογιστη. Και χανουμε απειρο χρονο δυστυχως Και αφου τα ξερεις ολα αυτα γιατι συνεχιζεις να κατεβαζεις ασκοπα?
afentiko7 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 ειναι η μανια που μας εχει πιασει παλια επαιρνες ενα παιχνιδι και επαιζες 20 μερες τωρα κατεβαζουμε ενα παιχνιδι παιζουμε 10 λεπτα και ψαχνουμε να κατεβασουμε αλλο το ιδιο και οι ταινιες εχουμε 100 ταινιες και δε βλεπουμε καμια μην πω για τις ροζ ταινιες που συσσωρευονται Οποτε μετα γεμιζουν οι δισκοι και αντε να παρουμε καινουριους κτλ Το ραπιντ με τους premium λογαριαμους εχει κανει μεγαλη ζημια Ενας free λογαριασμος αρκει για να κατεβαζεις 1 τη μερα να το βλεπεις και να το σβηνεις Αστα φίλε adi. Και γω το ίδιο. τα μισά τα παίζω 10 λεπτά και μετά τα αφήνω. Και μιλάμε για αναγνωρισμένα παιχνίδια. Πχ dead rising το άφησα αμέσως ενώ είμαι φανατικός του genre, το ίδιο και με το hitman, εδώ το halo 1 με ξενέρωσε. Τώρα κατεβάζω 1)hd movies και σε 720p να ανεβεί το ratio και σε 1080p (για να τις δω) 2)παιχνίδια για το 360. 3)hentai 4)μουσική κυρίως συλλογές από παλιά λαικά, ρεμπέτικα. από ξένη τα χω σχεδόν όλα πια σε metal, blues. Ισως αρχίσω κλασσική δν ξέρω ακόμα 5)κόμιξ. Αστεριξ, λουκυ Λουκ και κόμιξ του ντίσνευ και τπτ erotica Ολα τα κρατάω στους σκληρούς εκτός από τα παιχνίδια που τα γράφω σε dvd. Τώρα όσοι κατακρίνουν τους κατεβασάκηδες να τους πω ότι μάγκες τζάμπα πήρατε την 24άρα. Θύματα του μάρκετινγκ.Ειστε ίδιοι με τους mac victims, αυτούς που αγοράζουν diesel και αυτούς που παίρνουν laptop για να το θαυμάζουν. Και δε μας τρώει καθόλου χρόνο. μισό λεπτό browsing σε κάθε site είναι υπεραρκετό.
rodin002 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Έχει παραγίνει το κακο με το κατέβασμα, μερικοι κατεβάζουν μόνο για να γεμίσουν οι σκληροι..Και οι άλλοι οι κακομοιριδες που χρησιμοποιουν το ιντερνετ που και που για ενημέρωση, email σερνονται. Εγω είμαι της άποψης οτι πρέπει να χωριστουν οι χρήστες και αυτοι που κατεβάζουν ολοι μέρα χωρίς λόγο να πληρώνουν ενα premium ποσό.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Τώρα κατεβάζω 3)hentai αυτό εξηγεί τις τερατογενέσεις που έλεγες σε άλλο topic...κόψτα κάνουν κακό...
axaxouxas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 αυτό εξηγεί τις τερατογενέσεις που έλεγες σε άλλο topic...κόψτα κάνουν κακό... 17.260 MYNHMATA ....... Ποτε προλαβες βρε θηριο ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 postάρω και με τα πόδια (από το 2003) όπως είπε σε ένα post του ο Badboy
AlexNet Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Εγώ έπαψα να αποθηκεύω τις ταινίες που κατεβάζω. Αφού τις δω τις διαγράφω..... Έχω μια ολόκληρη βιβλιοθήκη γεμάτη dvd κ ένα σωρό αρχεία σε σκληρούς δίσκους....
washcloud Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 postάρω και με τα πόδια (από το 2003) όπως είπε σε ένα post του ο Badboy ...ρε ΜΠΑΣ και τα βαμμένα νύχια είναι για ξεκάρφωμα ; !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.