Προς το περιεχόμενο

Κατεβάζετε? Τι κατεβάζετε? Τι τα κάνετε?

aledjo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κατεβαζεις μεχρι να γεμισει ο σκληρος και μετα σβηνεις και παλι απο την αρχη

τωρα τι θα προλαβεις να δεις η να ακουσεις απο ολα αυτα ειναι αλλο θεμα!

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μονο τα απαραιτητα

ebooks

μονο αγαπημενα mp3

ταινιες βλεπω και μετα τις σβηνω

προγραμματα μονο οτι μου χρειαζετε

αφου μπορεις να βρεις τα παντα κατεβαζεις μονο οτι σου χρειαζετε , τερμα το ατελείωτο download ειναι χασιμο χρονου και γεμισμα με ασχετα πραγματα

Δημοσ.

καλα....αν με πιασει να κατεβασω.....δεν σταματαω...εγω λοιπον κατευαζω :

καμια ταινιουλα που θελω να δω και αναλογα την κραταω, παιχνιδια, μουσικη κανενα κομματακι που μου αρεσει hmm...και αν με πιασει δεν σταματαωωωωω:P:p:p

Δημοσ.
υπονοούμενο για τον Alexzzz και εδώ? :o

Όχι ρε, τρόμαξα να βγω από την "Kill List", μη λες τέτοια ...

:whistle:

Δημοσ.
κι εγώ δυστυχώς έχω εθιστεί με το κατέβασμα σε σημείο αρρώστιας. Ειμαι γραμμένος σε 3 πρibe τραckers και καθε 2 μερες κοιτάω ό,τι καινούριο έχει βγει, κοιτάζω περιγραφές, και κατεβάζω ο,τιδηποτε με υποψία ενδιαφέροντος ακόμη και λογοτεχνικα βιβλια που δεν υπαρχει μαλλον περιπτωση να κατσω να τα διαβασω μπροστα στον υπολογιστη. Και χανουμε απειρο χρονο δυστυχως

Και αφου τα ξερεις ολα αυτα γιατι συνεχιζεις να κατεβαζεις ασκοπα?:fear:

Δημοσ.
ειναι η μανια που μας εχει πιασει

παλια επαιρνες ενα παιχνιδι και επαιζες 20 μερες

τωρα κατεβαζουμε ενα παιχνιδι παιζουμε 10 λεπτα και ψαχνουμε να κατεβασουμε αλλο

το ιδιο και οι ταινιες εχουμε 100 ταινιες και δε βλεπουμε καμια

μην πω για τις ροζ ταινιες που συσσωρευονται

Οποτε μετα γεμιζουν οι δισκοι και αντε να παρουμε καινουριους κτλ

Το ραπιντ με τους premium λογαριαμους εχει κανει μεγαλη ζημια

Ενας free λογαριασμος αρκει για να κατεβαζεις 1 τη μερα να το βλεπεις και να το σβηνεις

Αστα φίλε adi. Και γω το ίδιο. τα μισά τα παίζω 10 λεπτά και μετά τα αφήνω. Και μιλάμε για αναγνωρισμένα παιχνίδια. Πχ dead rising το άφησα αμέσως ενώ είμαι φανατικός του genre, το ίδιο και με το hitman, εδώ το halo 1 με ξενέρωσε.

Τώρα κατεβάζω

1)hd movies και σε 720p να ανεβεί το ratio και σε 1080p (για να τις δω)

2)παιχνίδια για το 360.

3)hentai

4)μουσική κυρίως συλλογές από παλιά λαικά, ρεμπέτικα. από ξένη τα χω σχεδόν όλα πια σε metal, blues. Ισως αρχίσω κλασσική δν ξέρω ακόμα

5)κόμιξ. Αστεριξ, λουκυ Λουκ και κόμιξ του ντίσνευ και τπτ erotica

Ολα τα κρατάω στους σκληρούς εκτός από τα παιχνίδια που τα γράφω σε dvd.

Τώρα όσοι κατακρίνουν τους κατεβασάκηδες να τους πω ότι μάγκες τζάμπα πήρατε την 24άρα. Θύματα του μάρκετινγκ.Ειστε ίδιοι με τους mac victims, αυτούς που αγοράζουν diesel και αυτούς που παίρνουν laptop για να το θαυμάζουν. Και δε μας τρώει καθόλου χρόνο. μισό λεπτό browsing σε κάθε site είναι υπεραρκετό.

Δημοσ.

Έχει παραγίνει το κακο με το κατέβασμα, μερικοι κατεβάζουν μόνο για να γεμίσουν οι σκληροι..Και οι άλλοι οι κακομοιριδες που χρησιμοποιουν το ιντερνετ που και που για ενημέρωση, email σερνονται. Εγω είμαι της άποψης οτι πρέπει να χωριστουν οι χρήστες και αυτοι που κατεβάζουν ολοι μέρα χωρίς λόγο να πληρώνουν ενα premium ποσό.

• Super Moderators
Δημοσ.
Τώρα κατεβάζω

3)hentai

αυτό εξηγεί τις τερατογενέσεις που έλεγες σε άλλο topic...κόψτα κάνουν κακό... :P

Δημοσ.
αυτό εξηγεί τις τερατογενέσεις που έλεγες σε άλλο topic...κόψτα κάνουν κακό... :P

17.260 MYNHMATA .......

Ποτε προλαβες βρε θηριο ?:whistle:

Δημοσ.

Εγώ έπαψα να αποθηκεύω τις ταινίες που κατεβάζω. Αφού τις δω τις διαγράφω..... Έχω μια ολόκληρη βιβλιοθήκη γεμάτη dvd κ ένα σωρό αρχεία σε σκληρούς δίσκους....

Δημοσ.
postάρω και με τα πόδια (από το 2003) όπως είπε σε ένα post του ο Badboy :P

...ρε ΜΠΑΣ και τα βαμμένα νύχια είναι για ξεκάρφωμα ; ! :rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...