Προς το περιεχόμενο

Δεν ανοιγει το αρχειο

tasoskont

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα εχω ενα προβλημα εχω κατεβασει μια ταινιουλα η οποια ειναι σε μορφη video clip αλλα δεν μοθ την ανοιγει κανενας player εχω κατεβασει και codecs αλλα τιποτα.το περιεργο ειναι οτι οταν παταω back απο το αρχειο στα φακελο που εινια μεσα και αφησω το mouse πανω στο φακελο μου λεει "this folder is empty" ξερει κανεις τι τρεχει??????

Δημοσ.

taso μας μπερδεύεις.

Την κατέβασες από torrent ή από rapidshare και τα συναφή;

Ήταν συμπιεσμένη ή όχι; Αν ναι, την αποσυμπίεσες ή την ανοίγεις μέσα από το συμπιεσμένο αρχείο;

Αν κάνεις δεξί κλικ και ιδιότητες στο αρχείο, τι μέγεθος έχει;

Το DVDInfo τι στοιχεία σου δίνει (codecs, ανάλυση);

Όπως καταλαβαίνεις πρέπει να δώσεις περισσότερες πληροφορίες για να σε βοηθήσουμε.

Δημοσ.

λοιπον το κατεβασα απο torrent δεν ηταν συμπιεσμενο κανονικα ενας φακελος με το αρχειακι του μεσα, ιδιοτητες δεν εχει οταν κανω δεξι κλικ ουτε cut, copy, paste ,rename ,delete και τα λοιπα μονο ενα σκετο play, open with και send to εχει.400 MB μεγεθος εχει και extension .avi ελπιζω να βοηθησα.

Δημοσ.

δοκίμασε να το παίξεις με το vlc player ή το kmplayer οι οποίοι είναι free(με ένα googling τους βρίσκεις) και αν δεν παίζουν με αυτά τότε κάτι άλλο είναι αυτό το αρχείο .

Μπορεί να μην κατέβηκε σωστά και να χρειαστεί να το κατεβάσεις ξανά (σε όλους έχει συμβει )

Μπορεί αυτός που το ανέβασε να μην διάλεξε το σωστό αρχείο

Μπορεί αυτός που το ανέβασε να έκανε κάποια παραμετροποίηση στο αρχείο και εσύ να κατέβασες ένα unformated file.

Δημοσ.
ιδιοτητες δεν εχει οταν κανω δεξι κλικ ουτε cut, copy, paste ,rename ,delete και τα λοιπα μονο ενα σκετο play, open with και send to εχει.400 MB μεγεθος εχει και extension .avi ελπιζω να βοηθησα.

Αυτό δεν το κατάλαβα. Γιατί δεν έχει ιδιότητες.

Που βρίσκεσαι όταν κάνεις δεξί κλικ, μέσα στο torrent μήπως;

Μήπως έχει και Browse folder; Αν έχει, πάτα εκεί.

Βρες τον φάκελο που κατεβάζεις τα torrents και στην συνέχεια το avi. Εκεί κάνε δεξί κλικ.

Επίσης δοκίμασε και αυτό που λέει ο varemarious για το vlc.

Θα ήθελα ένα screenshot αν είναι δυνατόν.

Δημοσ.

Κατά πάσα πιθανότητα δεν κατέβηκε ολόκληρο το αρχείο ή δεν είναι αρχείο βίντεο.

Το vlc έχει την δυνατότητα να κάνει αναπαραγωγή μη ολοκληρωμένων αρχείων. Μάλιστα τα είδα να παίζει και ένα αρχείο .bin που περιείχε ένα ντοκιμαντέρ σε vcd και είχε λάθος κατάληξη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...