Προς το περιεχόμενο

iPod Touch 2nd Gen & Universal Dock Connector

alestr9s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να πάρω ένα dock connector για το iPod για να κάθεται όρθιο πάνω στο γραφείο όταν το φορτίζω και όταν κάνει sync.

Ψάχνω από ebay... Είδα ότι έχουν κωδικούς ΜΒ125, ΜΑ045G κλπ...

Όποιο και να πάρω θα δουλεύει με το iPod Touch 2nd g.? Και θα φορτίζει και θα κάνει συγχρονισμό?

Δημοσ.

Το dock με τον κωδικό MB125/B είναι το πιο πρόσφατο

και είναι συμβατό με όλα τα iPods και iPhones.

Εγώ παράγγειλα πριν 4 μέρες ένα dock απο ebay με κωδικό ΜΒ125/Α.

Όταν το παραλάβω θα σου γράψω με σιγουριά.

Δημοσ.

Thx!!!

Εγώ λέω να τσιμπήσω αυτό που είναι ΟΕΜ και σε καλή τιμή....

http://cgi.ebay.com/APPLE-iPOD-UNIVERSAL-OEM-DOCK-CRADLE-CHARGER-USB-CABLE_W0QQitemZ330276593599QQcmdZViewItemQQptZOther_MP3_Player_Accessories?hash=item330276593599&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1234|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318

Από ebay το παρήγγειλες? Δώσε κάνα link...

Δημοσ.

Eγω πήρα τελικά το παραπάνω που έλεγα...15 ευρώ το ένα με δωρεάν μεταφορικά(2 πήρα).Δεν χρειαζόμουν αλλα λίγο αυτό το τόπικ λιγο η καταναλωτική μανία του τελευταίου καιρού...

Δημοσ.
Eγω πήρα τελικά το παραπάνω που έλεγα...15 ευρώ το ένα με δωρεάν μεταφορικά(2 πήρα).Δεν χρειαζόμουν αλλα λίγο αυτό το τόπικ λιγο η καταναλωτική μανία του τελευταίου καιρού...

Ααα σε 'φαγα!! :P

Εγώ πήρα αυτό πρεσ χίαρ

13.5 ευρώ (9.5 + 4 μεταφορικά), είναι και Brand New κ έχει και το usb καλωδιάκι!! :-)

Πάνω στη μανία την καταναλωτική, που λες και συ, είπα να πάρω το καινούριο με το remote αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να το χρησιμοποιήσω ποτέ το κοντρολάκι.. Έχει και 35 ευρώ....

Δημοσ.
Thx!!!

Εγώ λέω να τσιμπήσω αυτό που είναι ΟΕΜ και σε καλή τιμή....

http://cgi.ebay.com/APPLE-iPOD-UNIVERSAL-OEM-DOCK-CRADLE-CHARGER-USB-CABLE_W0QQitemZ330276593599QQcmdZViewItemQQptZOther_MP3_Player_Accessories?hash=item330276593599&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1234|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318

Από ebay το παρήγγειλες? Δώσε κάνα link...

Αυτό που έχεις σε αυτό το λινκ φαίνεται αρκετά καλό και φθηνό. Γράφει ότι ειναι συμβατό με iphone 3g . Το έχει πάρει κανείς;

Δημοσ.
Ααα σε 'φαγα!! :P

Εγώ πήρα αυτό πρεσ χίαρ

13.5 ευρώ (9.5 + 4 μεταφορικά), είναι και Brand New κ έχει και το usb καλωδιάκι!! :-)

Πάνω στη μανία την καταναλωτική, που λες και συ, είπα να πάρω το καινούριο με το remote αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να το χρησιμοποιήσω ποτέ το κοντρολάκι.. Έχει και 35 ευρώ....

Με έβαλες μέσα σου λέω... Το remote το έβαλα στην παραγγελία του macbook pro που περιμένω και όπως είπες δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσω ποτέ,αλλα τόσα έδωσα για το laptop στο remote θα κολλήσουμε...Καταναλωτικό όργιο! ου ου!

Δημοσ.

Ρε παιδιά είπα να το γλεντήσω και να τσιμπήσω και έναν φορτιστή πρίζας (Power Adapter)...

Οι μόνοι που βρίσκω είναι με την αγγλική υποδοχή Ebay Power Adapter

Και το ελληνικό applestore τέτοιους έχει.... Applestore Power Adapter

Μόνο τέτοιοι υπάρχουν? Και μετά πρέπει να πάρω κ άλλον αντάπτορα για την πρίζα??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...