gomputer Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Μήπως κανείς μπορεί να με βοηθήσει..... Αγόρασα λοιπόν ένα ρούτερ το crypto f360 και προσπαθώ να συνδεθώ με otenet και δεν τα καταφέρνω! Γενικά ακολούθησα με ευλάβεια όλες τις οδηγίες της εγκατάστασης. Μετά μπήκα σε μια σελίδα στο ιντερνετ (συγχωρήστε με για την ασχετοσύνη μου) του τύπου 123.456.7.8 , εκεί διάλεξα wan, τιμές 8/35, PPPoA και VC/MUX, έδωσα (50 φορές) σωστα το username τύπου [email protected] και το password τύπου abcdefg αλλά δεν κατάφερα να συνδεθώ. (authentication with isp failed). Υπ'όψην οτι στην σελίδα προυπάρχουν άλλες 5 συνδέσεις πιθανότατα του κατασκευαστή (?) και ότι το password μου περιέχει έναν περίεργο χαρακτήρα ($) , λέτε να φταίει κάτι τετοιο? Γενικά από ένα diagnostic test που έκανα μου εμφανίζει τα εξής.... test PPP server session PASS test adsl synchronization PASS ping primary domain name server PASS test atm oam f5 end to end ping FAIL test atm oam f5 segment ping FAIL test authentication with isp FAIL test assigned ip adress FAIL ping default gateway FAIL αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει παρακαλώ πολύ ....
poulinos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 pppoe me llc.χαλια ρουτερ πηρες.α.σβηνεις τις αλλες συνδεσεις.αλλαξε το password κιολας. δεν στεκει να κανει PASS ping primary domain name server PASS και να κανει ping default gateway FAIL.σεταρε το με pppoe με llc
gomputer Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 pppoe me llc.χαλια ρουτερ πηρες.α.σβηνεις τις αλλες συνδεσεις.αλλαξε το password κιολας.δεν στεκει να κανει PASS ping primary domain name server PASS και να κανει ping default gateway FAIL.σεταρε το με pppoe με llc Προσπαθώ κι έτσι αλλά δεν βλέπω να γίνεται τιποτα
poulinos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 με αλλο ρουτερ παιζει η γραμμη σου?μπορεις να εις τις ρυθμισεις απο το site thw forthnet.ειναι οι ιδιες με εξαιρεση username και password.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.