Προς το περιεχόμενο

Κατεβαστήρι, Xp, Vista, Network FFS...!

SwAToNeR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μάζεψα κάτι κομμάτια απο εδώ και απο εκεί απο φίλους και ότι είχε μείνει. Αγόρασα και ένα κουτάκι με psu των 40 ευρώ και είπα να φτιάξω το κατεβάστήρι μου και εγώ.

Mobo: Asus p5br1-vm

Cpu: Pentium 4 3.2 800 FSB

Ram: 2x512 ddr 1 pc 3200

HDD: Sata 1 Maxtor 120 Gb

DVD: LG Sata 2 22x LB

Και η Οδύσεια αρχίζει. Πάω να βάλω Xp με χαρά (στον σταθερό έχω Svista και μου σπάνε λίγο τα νεύρα, ειδικά για Downloading τα θεωρώ ηλίθια και σε θέματα δικτύου) τρώω blue screen έε λέω λογικό Sata σκληρός και DVD, ψάχνω για τρόπο να περάσω Xp μόνο nLite παίζει με splipstream τους drivers ή με Floppy που το έχω πετάξει χρόνια τώρα. Άσε και το θέμα που να βρώ δισκέτα τέτοιο καιρό;

Πάμε στα vista. Ξεκινάμε install όλα καλά τρέχουν όλα. Για να φτιάξουμε και το δίκτυο μία να του κάνουμε update κλπ. "Identifying το Local Network..." πώπω 10 λεπτά για να Μην βρεί το δίκτυο FFS.

Καρφωτές Ips και Dns, κλείνω win firewall. Πάλι τίποτα. Restart το Network βλέπει τοπικά, Internet μπα. Ανοίγω explorer και http://www.google.com όλα οκ. Δουλεύει μια χαρα. Σετάρω πόρτες torrent και τα σχετικά. δουλεύει 2 - 3 μέρες μια χαρά. Τρώει ένα σκάλωμα το NOD32, το ξηλώνω με Uninstall Remotely.

Κάνω restart και απο εκεί πέρα ο μεγάλος αγώνας. Δε θέλει να δεί το δίκτυο με τίποτα. Τι να βάζω καρφωτές ips, τι με DHCP τι με Firewall, τι χωρίς. Με τίποτα ιντερνετ ούτε δίκτυο.

Έβαλα μια παλιά κάρτα δικτύου που έχω αλλά δε τη βλέπει στα Vista και δεν έχω και Internet για να τσεκάρει μόνο του για Drivers γιατί είναι μια παλιά 3com και άντε βρές drivers.

Προσπάθησα να περάσω XP σε EIDE σκληρό καινούργιο αλλά αν δε βάλω τον SATA πάνω όταν πάει να Bootarei απο CD μαύρη οθόνη. Με τον Sata πάνω bootarei απο το CD και μετά blue screen. Δοκίμασα και με EIDE DVD πάλι τα ίδια.

Προσπαθώ να απενεργοποιήσω την Onboard Vga και να βάλω μια 7800 Gt που έχω αλλά μέσα απο το bios δεν έχει πουθενά disable μόνο να θέσω priority και ότι και να δοκίμασα ενώ βλέπω αν συνδέσω την οθόνη στην 7800 κάνει conflict και δε μπορώ να περάσω drivers. Λέει οτι δεν υπάρχει αυτή η κάρτα. FFS

Δε ξέρω τι να κάνω. Καμιά ιδέα;

Eντωμεταξύ αντιμετωπίζω διάφορα Hardware και Software προβληματάκια και δε ξέρω σε ποιό section να το βάλω το topic.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...