Προς το περιεχόμενο

Καινούριο τροφοδοτικό ή όχι;

@ngelos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φτιάχνω έναν υπολογιστή και θα ήθελα να μου πείτε αν μπορώ να κρατήσω το τροφοδοτικό Που έχω τώρα στα 500w ή αν πρέπει να το αλλάξω.

Το μηχάνημα που φτιάχνω είναι:

Intel quad 9450

Asus P5Q (P45,DDR2)

Κάρτα γραφικών Asus 4850 SVGA (PCI-Express 512MB)

Μνήμη Mushkin Ram DDR2 4GB Kit XP-8500 5-5-5-15

4 σκληρούς sata (2 x 130gb + 1 x 500gb + 1 x 650gb)

1 dvd-rw Samsung DVDRW +/- LS 223QRSMN (Sata R, B&W)

Και αυτό Skintek Card Reader Black

Θα χρειαστώ και καινούριο κουτί;

Δημοσ.

Να το κρατήσεις φίλε Άγγελε, το σύστημα που δίνεις έχει full load (που δεν θα φτάσεις σχεδόν ποτέ) γύρω στα 300-350watt.

Δημοσ.

Trust = εταιρία failed τροφοδοτικών :P

Πάντως αν αγοράσεις καινούργιο κουτάκι, βρες κάτι με το τροφοδοτικό στο κάτω μέρος ;)

Δημοσ.

τα περισσότερα 500αρια βγάζουν στα 12v rails περίπου 33-38 αμπερ, τα οποία είναι υπεραρκετά για μια 4850. Αν το 500αρι σου βέβαια είναι κανένα ηλικιωμένο (χειρότερα) ή και καινούριο innovator/trust/L&C/Allied/Deer etc θα το φοβόμουν

Δημοσ.
Πάντως αν αγοράσεις καινούργιο κουτάκι, βρες κάτι με το τροφοδοτικό στο κάτω μέρος ;)

Βλέπεις κανένα τέτοιο και οικονομικό στο Plaisio;

• Moderators
Δημοσ.
τα περισσότερα 500αρια βγάζουν στα 12v rails περίπου 33-38 αμπερ, τα οποία είναι υπεραρκετά για μια 4850. Αν το 500αρι σου βέβαια είναι κανένα ηλικιωμένο (χειρότερα) ή και καινούριο innovator/trust/L&C/Allied/Deer etc θα το φοβόμουν

Ξεχασες τα πιο failed απο ολα.

Ονομα: Q-TEΚ.

Εχω δει με τα ματια μου ''τροφοδοτικο'' της εταιρειας αυτης 500W, και στα ψιλα γραμματα να δινει.. ακουσον ακουσον 18 ΜΟΛΙΣ Α combined στη +12 γραμμη...

Δημοσ.
Δεν πιστεύω να είναι κανένα Trust και να μην μας το λες :X

+1

Trust = εταιρία failed τροφοδοτικών :P

;)

όπου βλέπεις trust μόνο trust (εμπιστοσύνης) δεν είναι ... τρέχα μακριά ...

Δημοσ.
Ξεχασες τα πιο failed απο ολα.

Ονομα: Q-TEΚ.

Εχω δει με τα ματια μου ''τροφοδοτικο'' της εταιρειας αυτης 500W, και στα ψιλα γραμματα να δινει.. ακουσον ακουσον 18 ΜΟΛΙΣ Α combined στη +12 γραμμη...

Δεν διαφωνω αλλα το εχω 5 χρονια(απο την εποχη του athlon 1700+xp) και εχει δουλεψει χιλιαδες ωρες χωρις το παραμικρο προβλημα.Μονο ενα φυσημα του εχω κανει και συνεχιζει ακαθεκτο.Χωρια το χρυσο του χρωμα που αναβαθμιζει το tower(αυτο ειναι αστειο:lol:)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...