notios7 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 παιδια εδω και καιρο χρησιμοποιω αυτο το προγραμα ωσπου ξαφνικα χαθηκε απο την εκκινηση .οταν προσπαθω να το ξεκινησω μου βγαζει μυνημα οτι ο φακελος δεν υπαρχει η εχει μετακινηθει!!!!εκανα απεγκατασταση -εγκατασταση ξανα και ξανα και τα ιδια .δουλευει για κανα 10λεπτο και μετα χανεται δια μαγειας.τι τρεχει?γνωριζει κανεις?αν οχι τι αλλο προτεινετε.ευχαριστω.
varemarious Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 κάνε μια απεγκατάσταση χρησιμοποιώντας κάποιον uninstaller όπως π.χ. το revo uninstaller έτσι ώστε να φύγει και απο την registry το πρόγραμμα και ξαναδοκίμασε να το εγκαταστήσεις και βλέπουμε.
notios7 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 φυσικα και εκανα απεγκατασταση με το ρεβο.οχι μια φορα,τρεις.δεν παιρνει χαμπαρι το ατιμο.μουλαρωσε.
nurse Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 κάνε κανένα σκανάρισμα σε safe mode με το αντιικό σου και το αντισπαι σου και κανένα καθάρισμα με το cc cleaner σου της registry αφού πρώτα απεγκαταστίσεις το comodo Περίεργή πάντως κατάσταση.
notios7 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 καθολου περιεργη.μετα απο πολυ σπασιμο νευρων ανακαλυψα οτι το κανει οταν κανει απντειτ σε μια νεωτερη εκδοση,που ομως δεν ολοκληρωνεται ποτε.εγω παντως τον μπετα τεστερ δεν εχω ορεξη να τον κανω ξανα.δωρεαν ειναι θα μου πεις! κανα αλλο εχετε να προτεινετε?
jakegate7 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 To zone alarm είναι καλό αλλά λίγο πιο "βαρύ" από το comodo (υπάρχει και free έκδοση). ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ μου άποψη είναι ότι και το firewall το windows κάνει καλά την δουλεία του, αν προσέχεις λίγο τις σελίδες που μπαίνεις. Τώρα αν θες να βάλεις firewall μπορείς να κοιτάξεις εδώ ,για να πάρεις μια ιδέα τι ψήφισαν οι insomniacs.
notios7 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 ευχαριστω φιλε ,εβαλα για τωρα μια δοκιμαστικη 30αρα το nod32 και βλεπουμε μετα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.