NiCk_ Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Την προηγούμενη βδομάδα μου έπεσε το iPhone μου ( ) και από τότε το signal του δεν είναι το ίδιο ... Χάνετε συνεχώς και πολύ συχνά μου βγάζει "no service" .. Έκανα αρκετά topics και σε ξένα boards, και όλοι μου λέν ότι μάλλον κάτι θα αποκολλήθηκε από μέσα ή θα χάλασε η Communications Board του κινητού ... Γι'αυτό θέλω να μάθω αν γνωρίζετε κάποιον τεχνικό στην Αθήνα, που μπορεί να μου ανοίξει το iPhone μου και να το διορθώσει ... Σας παρακαλώ, δεν θέλω να μπώ στην διαδικασία να το κάνω μόνος μου ( ifixit.com ) Υ.Γ. Πήγα ήδη στην Vodafone, Systemgraph και Rainbow οι οποίες δεν το δέχοντε Υ.Γ. (2) Έκανα ήδη ότι restore υπάρχει, και δεν είχε κανένα αποτέλεσμα .. Set up as new iPhone, downgrades, new custom firmwares, you name it !
benzinas Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Καλησπερα,τσεκαρε μια εδω και παρε κανα τηλ. , δεν χανεις και τιποτα.Νομιζω πως θα βγαλεις ακρη.... http://www.9volto.gr/menu/
daniel's_saving_grace Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Πήγα ήδη στην Vodafone, Systemgraph και Rainbow οι οποίες δεν το δέχοντε Εκανες λάθος αν είπες ότι σου έπεσε!! Δεν τα λένε αυτά! Θα τους πεις ότι το έκανε από μόνο του ξαφνικά και αν το χάψουν, το έχαψαν!
georgeadams Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Αφού είναι το iPhone 1ης γενειάς, φυσικό είναι να μην το δέχονται για επισκευή.
ToroLoco Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Επίσημα όπως αναφέρει και ο φίλος benzinas μόνο το 9volto αναλαμβάνει να επισκευάσει το iphone 2G και βέβαια με το αντίστοιχο κόστος. Οι υπόλοιποι δεν πρόκειται να το αναλάβουν. Γνώμη μου αν έχεις λίγο γνώση από ηλεκτρονικά άνοιξε το με τους οδηγούς που έχει το ifixit και μάλλον κάποια επαφή της κεραίες πρέπει να έχει αποκολληθεί.
dp@pa Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 kinitomania. gr. Εκει θα στο φτιάξουν. εχουν ολα τα υλικα να φτιαξουν το κινητο σου, επίσης, βρίσκονται Αθηνα, μετα απο βασιλης σοφιας, λιγο πριν την πρωτη γεφυρα τις κιφισιας. Εμενα το πρωτο μου Iphone, χαλασε η θυρα που μπαινει το Usb, επρεπε να το αλλαξω και το πηγα σαυτους, για 20 κατι ευρω, μου το φτιαξανε!
NiCk_ Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Εκανες λάθος αν είπες ότι σου έπεσε!! Δεν τα λένε αυτά! Θα τους πεις ότι το έκανε από μόνο του ξαφνικά και αν το χάψουν, το έχαψαν! Μα δεν απαιτούσα δωρεάν επισκευή, απλά ήθελα να το φτιάξουν και θα πλήρωνα !! Αλλά όπως είπε και ο georgeadams, επειδή είναι της 1ης γενιάς δεν το δέχθηκαν Μόνος μου φοβάμαι να το κάνω ... Είδα την διαδικασία και δεν νομίζω ότι δεν μου περνάει να κάνω κάτι τέτοιο ... Ευχαριστώ για τις προτάσεις τεχνικών .. Θα τις ελέξω και ελπίζω να πάνε όλα καλά ...
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατι δεν το δέχονται. τι πάει να πει οτι είναι πρώτης γενιάς ; Δηλαδή που πρέπει να το πας άμα χαλάσει ; στο κάδο ;
djmike Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατι δεν το δέχονται. τι πάει να πει οτι είναι πρώτης γενιάς ; Δηλαδή που πρέπει να το πας άμα χαλάσει ; στο κάδο ; επισημα πρωτης γενιας στην ελλαδα δεν υποστηριζεται..... το θεμα ειναι πως και το 3g αγορασμενο επισημα απο τη vodafone σου λενε για 1 χρονο εχει εγγυηση αλλαγης με καινουριο και οχι επισκευη.... το θεμα ειναι μετα τον χρονο της εγγυησης τι γινεται με service.........
Angeldust Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατι δεν το δέχονται. τι πάει να πει οτι είναι πρώτης γενιάς ; Δηλαδή που πρέπει να το πας άμα χαλάσει ; στο κάδο ; Λογικό είναι να μην το δέχονται μιας και το iPhone 2G δεν κυκλοφόρησε ποτέ επίσημα στην Ελλάδα. Οσοι το είχαν πάρει τότε (και ακόμα κάποιοι που το παίρνουν ακόμα) γνωρίζουν απο την αρχή οτι δεν έχουν εγγύηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.