Προς το περιεχόμενο

Core I7 - Multi GPU (SLI και CF)

Snake_A

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλό είναι δε να ξεχωρίσουμε μεταξύ τους τις ομάδες που ονομάζουμε gamer και enthusiast / technofreak .

Gamer μπορείς να είσαι με mame και ασπρόμαυρη οθόνη κ.ο.κ. Ο αυθεντικός gamer (πριν να μας φλομώσουν με διαφημίσεις) απλά ευχαριστιέται το παίγνιον.

Καταλαβαίνω βέβαια ότι στις μέρες μας gamer Θεωρείτε και ο enthusiast που έχει πάρει βαρβάτο pc για λίγα/κάποια καρέ παραπάνω. Το θέμα είναι εάν αυτός ευχαριστιέται και το παίγνιον… ή το παίζει τρίτη φορά επειδή έχει 2 καρέ παραπάνω.

Και εν τέλει καλό είναι να θυμόμαστε ότι παρόλο που οι entusiasts παίζουν και games δεν είναι η ψυχή των gamers. Αυτοί ζουν και με Nintendo, ps2 / κονσόλες, παίζουν φιδάκι στο nokia, έχουν ακόμα tetris κ.ο.κ.

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγω για παράδειγμα που θέλω να έχς ενα καλό πισάκι και να πέζω οτι παιχνίδι γνωστό βγαίνει στην αγορά τι είμαι ? Πολύ θα θελα να είχα και εγω GTX 280 tri SLI και core i7 αλλά κρατώ ενα επίπεδο. Αν φτηνίσουν και δω οτι αξίζουν ίσως πάρω ενα. Προστοπαρόν είμαι με q6600 και 4870. Ε πια απ τις δυο κατηγορίες είμαι?

Δημοσ.

Μα άμα νοιώθεις gamer… είσαι…

Ακόμα και με mame σε (όχι ασπρόμαυρη) πρασινόμαυρη οθόνη.

Προφανώς θα ήθελες να ανήκεις και στην κατηγορία enthusiast ή και ανήκεις….

Λ.χ. Εγώ από μόνος με θεωρώ εκτός αυτών και technofreek και ότι ψυβερ ξθνκιε και whatever bitch

Απλά μη θεωρούμε την ‘άψιλη’ τεχνολογία απαραίτητη για να ονομάσουμε κάποιον gamer.

Το έχουν κάνει όλοι σλόγκαν είμαι gamer και θέλω sli! Ειμαι gamer και θέλω …

Παρεξηγημένη ονομασία πλέων ένα πράγμα σαν το Hacker…

ΛΟΛ

Δημοσ.

Και γω ειμαι gamer (ειχα και σπονσορα πριν τα παρατησω) αλλα το pc μου ηταν ενα P4 με μια ατι χ1600 που επαιζε ικανοποιητικα Dota...Τωρα και καλα εχω sli και τα λοιπα αλλα αυτα ολα τα αγορασα ειτε γιατι με επιασε μια καταναλωτικη μανια ειτε γιατι απλα 8ελω να ασχολουμε και να χω μονο και μονο για να εχω κατι σε high end συστημα...

Εκτος απο το mac που το χρειαζομαι για παραγωγες...

Δημοσ.

διαβασα στο anandtech οτι το μεγαλο μειονεκτημα των i7 ειναι οτι εχουν πολυ μικρη L2 cache (αν και γρηγοροτερη) αρα δεν ειναι καταλληλοι για gaming.

παρολα αυτα αποδιδουν πολυ καλυτερα απο τους c2d, αλλα σε αρκετα παιχνιδια πιανουν τα ιδια fps.

οσο για τις επιδοσεις τους με multi-gpu...δεν αξιζει να δωσεις τοσα λεφτα για 1366 + SLI/CF...

παντως συστηματακι με i7-920 (μονο με 300 ευρω, Καλυτερος κ απο τον QX9770 1149.00 € !!!) απλα βγενει γυρω στα 300 ευρω ακριβοτερο απο ενα συνηθισμενο pc c2d με Ε8400, 2gb ram, hd4850.

κατα την αποψη μου αξιζει, αλλα μόνο ο 920 ;) οι αλλοι παραείναι ακριβοι :P:p

Δημοσ.
Θα φτηνίσουν ρε συ...

Αν αναφέρεσαι στo Ellada,ναι άνετα!Ειδικά σαν τους Q6600-Q9xxx-E8xxx που τους αγόραζες φτηνότερα 15-20% πριν 3 μήνες!:mad:

Δίνω στις τιμές κανα 6μηνο να υποχωρήσουν...και βλέπουμε

Δημοσ.

Λογικο ειναι αλλα κανεις δν ξερει το ποτε...Και κανεις δεν ξερει αν οντως αξιζουν,,,Υπομονη και οικονομια :lol:

• Super Moderators
Δημοσ.
Λογικο ειναι αλλα κανεις δν ξερει το ποτε...Και κανεις δεν ξερει αν οντως αξιζουν,,,Υπομονη και οικονομια :lol:

πιστεύω ότι υπάρχουν υπεραρκετά reviews για να πείσουν ότι αξίζει ο 920...

Δημοσ.

καραουλι φυλαω.οι πρωτοι που σκασαν μυτη στο ι-μπει ηταν αρκετα τσιμπημενοι παντως.εν αναμονη εξελιξεων.

Δημοσ.

το θεμα ειναι να πεσει συνολικα η πλατφορμα,σημερα μητρικη χ58 με 300 ευρω και 6gb ddr 3 300+-

αν προσθεσει κανεις και τις απαραδεκτες αυξησεις στις cpu 8χχχ,9χχχ και καρτες γραφικων βλεπει οτι ειμαστε σε μια κακη περιοδο για αγορες υπολογιστων

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...