karbirater Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Λοιπον, εχω μια συνδεση 1024/256 του οτε.Παρατηρω ομως οτι το snr παιζει πολυ. Παει απο 10 εως 29. Μετα απο επανεκινηση του ρουτερ αυτο σταθεροποιείτε στα 28-29 για αρκετη ωρα αλλα καποια στιγμη σιγουρα, αρχιζει παλι τα ιδια. Γιατι αραγε μετα απο restart φτιαχνει προσωρινα?Αν ειχαν προβλημα τα καλωδια δεν θα το εκανε απευθειας? Εχω δοκιμασει 3 ρουτερ και ολα το ιδιο κανουν. Τωρα εχω το wag200g. To attenuation ειναι στα 37 db. Δεν εχω την παραμικρη αποσυνδεση αλλα επειδη σκεφτομαι να βαλω καποιον εναλλακτικο που δινουν εως 24mbit, λεω που παω???Αν πχ το default snr της forthnet ειναι 6 τοτε εγω με τετοιες διακυμανσεις θα πεφτω συνεχεια στο 0 και θα εχω dc. Ξερω οτι θα πιανω γυρω στα 7,5 με 8 αλλα εχω την εντυπωση οτι δεν θα εχω καθολου νετ απο τις αποσυνδεσεις! Καμια ιδεα? Ευχαριστω.
cyberking Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 δοκίμασε άλλα καλώδια στο μόντεμ, δοκίμασε να συνδέσεις το μόντεμσε άλλη τηλεφωνική πρίζα στο σπίτι, δοκίμασε να αποσυνδέσεις τις τηλεφωνικές συσκευες του σπιτιού και δες τι γίνεται έτσι
karbirater Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Tα χω δοκιμασει ολα αυτα.Παντα το ιδιο κανει. Ευχαριστω για την απαντηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.