evansdr Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Καλησπερα σε ολους, Ειμαι δικαιουχος της επιδοτησης μεσω του destinpsifiaka.Σπουδαζω στη σχολη Ναυπηγων-Μηχανολογων Μηχανικων του ΕΜΠ. Το λαπτοπ που ψαχνω θελω να εχει φορητοτητα,δηλαδη 15αρα οθονη και οχι πολυ βαρυ. Επισης,θελω να εχει 3GB Ram και το πιο σημαντικο:επειδη θα χρειαστει να τρεξω αρκετα <<βαρια>> προγραμματα σχετικα με σχεδιαση,θελω πολυ καλη καρτα γραφικων και επεξεργαστη ωστε να μην μου κολλαει. Με μια πρωτη ματια,βρηκα αυτον τον HP-Pavilion Η τιμη του θελω να'ναι γυρω στα 1050-1100 ευρω.Οχι παραπανω. Πειτε μου παρακαλω την αποψη σας. Υποσημειωση:Στο λαπτοπ που προαναφερω,μπορω να <<καψω>> cd;
tectonator Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Φορητότητα και 15.4'' Στο όριο είσαι. Σχεδιαστικά προγράμματα εννοείς autocad ή κάτι ποιο βαρύ? Αυτό που λές έχει Blu-Ray Disc Drive οπότε "καις" τα πάντα!
evansdr Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Autocad σιγουρα.Τα υπολοιπα προγραμματα δεν τα γνωριζω επακριβως αλλα θα ειναι σχετικα βαρια... Οταν λεω φορητοτητα,εννοω ελαφρυ π.χ. 2,5 κιλα. -----Προστέθηκε 6/11/2008 στις 12 : 39 : 15----- Καμια προταση ρε παιδια; Ληγει και η διορια...(Σαββατο 8 Νοεμβρίου)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.