Super Moderators paredwse Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Το Movist, επειδή υποστηρίζει υπότιτλους εγγενώς, απενεργοποιεί τους υπότιτλους του Perian. Με αυτόν τον τρόπο, αν πας να δεις ένα quicktime video με το movist δεν θα βλέπεις διπλούς υπότιτλους. Πήγαινε λοιπόν στα advanced settings του Movist και απενεργοποίησε την επιλογή: Disable Perian Subtitle for using QuickTime. Σε ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή. Πήγα όντως στο Μovist και απενεργοποίησα τη σχετική επιλογή. Έκλεισα το Movist, άνοιξα με τον Quicktime Player το αρχείο avi με τους συνονόματους υπότιτλούς του. Πάλι τίποτα. Δοκιμάζω και στο VLC, όλα μια χαρά. Κάνω save as reference movie στο Quicktime, δημιουργεί το αρχείο .mov αλλά αρνείται πεισματικά να δείξει υπότιτλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konspir2 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Φίλε paredwse το πρόβλημα το αντιμετωπίζεις με μία ταινία ή με όλες; Όταν ανοίξεις την ταινία με το quicktime, στα properties βλέπεις το video track με τα text subtitles; Έχω αντιμετωπίσει μόνο μια φορά το συγκεκριμένο πρόβλημα, και το έλυσα αλλάζοντας το όνομα στα αρχεία (της ταινίας και του srt προφανώς) σε κάτι πολύ απλό (test.avi, test.srt για παράδειγμα). Μετά τους είδε κανονικά τους υπότιτλους το quicktime. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Φίλε paredwse το πρόβλημα το αντιμετωπίζεις με μία ταινία ή με όλες; Όταν ανοίξεις την ταινία με το quicktime, στα properties βλέπεις το video track με τα text subtitles; Έχω αντιμετωπίσει μόνο μια φορά το συγκεκριμένο πρόβλημα, και το έλυσα αλλάζοντας το όνομα στα αρχεία (της ταινίας και του srt προφανώς) σε κάτι πολύ απλό (test.avi, test.srt για παράδειγμα). Μετά τους είδε κανονικά τους υπότιτλους το quicktime. Σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σου. Δυστυχώς ακόμα παίρνω τα... νεύρα μου. Βήμα πρώτο - Βάζω ταινία και υπότιτλο σε ειδικό test folder με απλούστατο όνομα: Βήμα δεύτερο - Αναπαράγω την ταινία μέσω Quicktime Player χωρίς να βλέπω υπότιτλους. Στα properties της ταινίας δεν εμφανίζεται κάποια αναφορά για υπότιτλους: Στο VLC η ταινία αναπαράγεται κανονικά με τους υπότιτλους: (για ιστορικούς λόγους, το αρχείο video είναι DVD-Rip του πρώτου επεισοδίου του πρώτου κύκλου του Life On Mars - η αρχική αγγλική σειρά) Και πάλι ευχαριστώ πολύ για την ενασχόληση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Συμβαινει αυτο με ολες τις ταινιες?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Συμβαινει αυτο με ολες τις ταινιες?? Mε ό,τι έχω δοκιμάσει ως τώρα σε Quicktime: Heroes Season 2 Episode 4 DVD-Rip Election [1999] - DVD-Rip Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Φανταζομαι εδω (System Preferences->Perian) : ειναι checked η επιλογη "Load External Subtitles" , ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Με λιγες προχειρες δοκιμες που εκανα, παρομοιο προβλημα εμφανιζεται και σε εμενα αν η ταινια ειναι κωδικοποιημενη με mpeg-4 ή h.264 codec. (movie properties στην στηλη format,γραμμη video track) Τοτε φαινεται δεν ενεργοποιειται το perian για υποτιτλους. Το perian ενεργοποιεται σε xvid κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Φανταζομαι εδω (System Preferences->Perian) :[ATTACH]14332[/ATTACH] ειναι checked η επιλογη "Load External Subtitles" , ε? Ναι, είναι ενεργοποιημένη η επιλογή. (κακό δεν είναι να λέμε και τα αυτονόητα, μπορεί να έχει ξεχαστεί κάτι) Με λιγες προχειρες δοκιμες που εκανα, παρομοιο προβλημα εμφανιζεται και σε εμενα αν η ταινια ειναι κωδικοποιημενη με mpeg-4 ή h.264 codec.(movie properties στην στηλη format,γραμμη video track) Τοτε φαινεται δεν ενεργοποιειται το perian για υποτιτλους. Το perian ενεργοποιεται σε xvid κλπ. Απ' όσες ταινίες έχω στην κατοχή μου και δοκίμασα, σε καμία δεν αναπαράγεται το video με τους υπότιτλους στο Quicktime Player. Θα συνεχίσω να δοκιμάζω (μέχρι να βαρεθώ και να αποφασίσω ότι στον iMac μου δεν θα δω ταινία από τον Quicktime Player). Thanks για την ενασχόληση και την βοήθεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ylianos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Εγώ όταν θέλω να κάψω μια ταινία σε DVD με υπότιτλους και έχω αρχείο .avi και .srt το κάνω με το visualhub -> έχω το .avi και το .srt στον ίδιο φάκελο με τα ίδια ονόματα αρχείου -> ανοίγω το visualHub και εισάγω το .avi αρχείο που θέλω να μετατρέψω (διαλέγω To: DVD πάνω) -> πατάω το κουμπί Advanced... και βρίσκω την επιλογή - > Force -> Quicktime Decoding -> πατάς start και αρχίζει η μετατροπή Αυτό μου μετατρέπει το .avi σε αρχείο που μπορώ να κάψω σε DVD και να το δω στο DVD player μου με τους υπότιτλους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Ναι, είναι ενεργοποιημένη η επιλογή. (κακό δεν είναι να λέμε και τα αυτονόητα, μπορεί να έχει ξεχαστεί κάτι) Ελεγα μπας κ απενεργοποιηθηκε με κανα περιεργο τροπο κ δεν το ειχες καταλαβει! Απ' όσες ταινίες έχω στην κατοχή μου και δοκίμασα, σε καμία δεν αναπαράγεται το video με τους υπότιτλους στο Quicktime Player. Δοκιμασες κ με xvid ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 [...]Δοκιμασες κ με xvid ε? Σου λέω, με ό,τι έχω. Τίποτα, αρνείται πεισματικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konspir2 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Perian+quicktime σε νέο, καθαρό, account δοκίμασες, ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Perian+quicktime σε νέο, καθαρό, account δοκίμασες, ε; Nope. Εκεί θα φτάσω, να μου φύγει η περιέργεια, όχι τίποτε άλλο... Thanks για το ενδιαφέρον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djmike Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 ανακεφαλαίωση: έχεις το quicktimePRO έχεις το perian και δεν βλέπεις υπότιτλους? εαν δεν τους βλέπεις λογικό να μη τους ενσωματώνει κιολας.... εγω εχω πολλές ταινίες σε διαφορα format με υποτιτλους σε srt και παιζουν παντα μια χαρα μηπως να σβήσεις το movist? εχω και το vlc το οποίο παίζει srt αλλα δε μ αρεσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
automatistisgr Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 εγώ άλλο ρώτησα όταν άνοιξα το τοπικ και αλλου πήγε η κουβέντα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.