automatistisgr Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 καλησπέρα παίδες, έχω ψάξει όλο το forum αλλά λύση δεν βρήκα...λοιπόν έχω ένα .avi αρχείο και ένα .str ..τα κάνω ενσωμάτωση με το Submerge και παίζει μια χαρά στο mac μου .. όμως θέλω να τα παίξω στο dvd player μέσω usb και δεν υποστηρίζει .mov που κάνει εξαγωγή το submerge.. δοκιμάζω με το visualhub να το κάνω μετατροπή σε .avi όμως παίζει το video μαζί με τους υπότιτλους στο dvd αλλά δεν έχω φωνή ..διάβασα κάπου ότι όταν είναι mixted video με ηχο συμβαίνει αυτό και έτσι κατέβασα το streamclip για να ξεχωρίσω τα αρχεία όμως πάλι τπτ.. μπορεί κάποιος να μου δώσει μια λύση? εδώ και μια βδομάδα δεν μπορώ να βγάλω άκρη!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jiraya sama Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 έχεισ quicktime pro? μπορεις ευκολα να κανεις save την ταινια save as a self contained movie....και μετα κανε ότι έκανες με το visual hub. σε μενα λειτοθργεί μια χαρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
automatistisgr Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 όχι δεν το έχω ! πρέπει να πληρώσεις για αυτο ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 όπως το πάρει κανεις ;Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
automatistisgr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 κανείς ρε παιδια? θα σκάσω! -----Προστέθηκε 6/11/2008 στις 08 : 23 : 38----- το quicktime pro μετατρέπει την ταινία σε .mov , αυτό πότε το κάνεις δλδ? η αρχική μου ταινία είναι σε .avi και έχω και ένα αρχείο υπότιτλων .str Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jiraya sama Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 κανείς ρε παιδια? θα σκάσω! -----Προστέθηκε 6/11/2008 στις 08 : 23 : 38----- το quicktime pro μετατρέπει την ταινία σε .mov , αυτό πότε το κάνεις δλδ? η αρχική μου ταινία είναι σε .avi και έχω και ένα αρχείο υπότιτλων .str βαλε στο file την ταινια και τους υποτιτλους.. κανε αυτο που σου είπα με το quicktime pro(ξερεις που να το βρεις) και μετα μετατρεψετο με το visualhub σε οτι μορφη θελεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
automatistisgr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 κάτσε γιατί με μπέρδεψες...σε ποιό file να βάλω ταινία και υπότιτλους? open file εννοείς στο quicktime? το .str αρχείο πως θα το ενσωματώσω στο video? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_filippos_ Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 τι γινεται στην περίπτωση βίντεο που έχω αγοράσει απο το itunes και θέλω να τα μετατρεχω σε avi? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 κάτσε γιατί με μπέρδεψες...σε ποιό file να βάλω ταινία και υπότιτλους? open file εννοείς στο quicktime? το .str αρχείο πως θα το ενσωματώσω στο video? Άνοιξε το .avi με το quicktime και πήγαινε File-->Save As-->Επιλέγεις το save as a self contained movie. Θα το σώσει σε .mov με ενσωματωμένους υπότιτλους(τσέκαρε το πρώτα).Μετά μετέτρεψε το mov σε ότι θες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
automatistisgr Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 ναι αυτό με τους υπότιτλους δεν μπορώ να καταλάβω...πως θα τους ενσωματώσει? δεν βρίσκω τέτοια επιλογή...μόνο το .avi μπορώ να ανοίξω και να το σώσω σαν .mov Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djmike Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 αυτοματα τους ενσωματωνει το pro αρκει να ειναι στον ιδιο φακελο με το ιδιο ονομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Έτσι ακριβώς. Το δοκίμασα χτες το βράδυ και δουλεύει άψογα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Εμ, έλα που εμένα δεν μου δουλεύει αυτό! : Σύστημα iMac G5 - MacOS X 10.5.5 - Quicktime Pro Version 7.5.5 (249.13) - Perian 1.1.2 με τσεκαρισμένη την επιλογή Load External Subtitles. 1. Έχω την ταινία abcde.avi και το αρχείο υπότιτλων abcde.srt στον ίδιο φάκελο. Σημειωτέον ότι το αρχείο .srt περιέχει αγγλικούς υπότιτλους. 2. Ανοίγω την ταινία με δεξί κλικ επάνω της Open with Quictime Player (το default είναι το Movist). 3. H ταινία αναπαράγεται μια χαρά στο Quicktime Player αλλά χωρίς υπότιτλους. H ταινία αναπαράγεται μια χαρά και στο Μovist ή στο VLC με υπότιτλους. Τι σκ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
automatistisgr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 παιδιά και μένα δεν δουλεύει...το quicktime pro βάλει αυτόματα τους υπότιτλους όντως...μεχρι εκει όλα καλα...αλλα με το που μετατρέπω το αρχείο .mov σε .avi χάνω τον ήχο!!!!!!ότι δλδ πάθαινα και με την άλλη μέθοδο..κάτι άλλο παίζει ρόλο...αλλα τι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Εμ, έλα που εμένα δεν μου δουλεύει αυτό! : Σύστημα iMac G5 - MacOS X 10.5.5 - Quicktime Pro Version 7.5.5 (249.13) - Perian 1.1.2 με τσεκαρισμένη την επιλογή Load External Subtitles. 1. Έχω την ταινία abcde.avi και το αρχείο υπότιτλων abcde.srt στον ίδιο φάκελο. Σημειωτέον ότι το αρχείο .srt περιέχει αγγλικούς υπότιτλους. 2. Ανοίγω την ταινία με δεξί κλικ επάνω της Open with Quictime Player (το default είναι το Movist). 3. H ταινία αναπαράγεται μια χαρά στο Quicktime Player αλλά χωρίς υπότιτλους. H ταινία αναπαράγεται μια χαρά και στο Μovist ή στο VLC με υπότιτλους. Τι σκ... Το Movist, επειδή υποστηρίζει υπότιτλους εγγενώς, απενεργοποιεί τους υπότιτλους του Perian. Με αυτόν τον τρόπο, αν πας να δεις ένα quicktime video με το movist δεν θα βλέπεις διπλούς υπότιτλους. Πήγαινε λοιπόν στα advanced settings του Movist και απενεργοποίησε την επιλογή: Disable Perian Subtitle for using QuickTime. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.