geioannou Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 μια φορμα επικοινωνιας μπορει να στελνετε σε 2 mails ? οταν παταει δηλαδη καποιος "αποστολη" να στελνετε σε 2 μαιλ
antonl Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Αν ξέρεις καθόλου php γίνεται εύκολα σε οποιαδήποτε έτοιμη φόρμα, εφόσον βρεις το συγκεκριμένο κομμάτι του κώδικα.
geioannou Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 την εχω ηδη ετοιμη την φορμα και δουλευει κανονικα, απλος θελω και προσθεσω αλλο ενα μαιλ. με ποιο τροπο μπαινει....?
alex2005 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Όπως στέλνεις mail σε πολλούς παραλήπτες με έναν mail client, δηλαδή βάζεις κόμμα ανάμεσα στα email στο "to" header.
alex2005 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Χωρίς να έχω κανένα πρόβλημα με τα thread σου θα ήθελα να σου δώσω μία συμβουλή. Επειδή από ότι έχω καταλάβει κάτι φτιάχνεις αυτήν την περίοδο και έχεις πολλές απορίες, πιστεύω πως θα επιτάχυνες πολύ την διαδικασία της κατασκευής αν χρησιμοποιούσες λίγο παραπάνω το google. Και αυτό γιατί οι απορίες σου δεν είναι πολύπλοκες αλλά σχετικά απλές. Για αυτό το thread πχ θα μπορούσες να έχεις λύσει την απορία σου το πολύ σε 5 λεπτά. Φιλικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.