Nessa Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Καλησπερα και συγνωμη αν υπαρχει καπου στο φορουμ παρομοιο θεμα και ανοιξα καινουριο. Βασικα δεν μπορω να εγκαταστησω το flash player 10. Με το που παει να γινει η εγκατασταση μου βγαζει error οτι δεν εχω αρκετο ελευθερο χωρο στον δισκο μου. Να πω οτι ο σκληρος μου δισκος ειναι ολοκαινουριος και 320 gb..εχει απλετο χωρο ακομα!!!! Εβαλα το flash player 9 αλλα με αυτο δεν μου ανοιγει καθολου καποια flash παιχνιδια που παιζω στο ιντερνετ. Το javascript το εχω κανει εγκατασταση παντως και δουλευει κανονικα. Μηπως ξερει κανεις τι φταιει? Ευχαριστω εκ των προτερων
alexjm Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Καλησπερα και συγνωμη αν υπαρχει καπου στο φορουμ παρομοιο θεμα και ανοιξα καινουριο. Βασικα δεν μπορω να εγκαταστησω το flash player 10. Με το που παει να γινει η εγκατασταση μου βγαζει error οτι δεν εχω αρκετο ελευθερο χωρο στον δισκο μου. Να πω οτι ο σκληρος μου δισκος ειναι ολοκαινουριος και 320 gb..εχει απλετο χωρο ακομα!!!! Εβαλα το flash player 9 αλλα με αυτο δεν μου ανοιγει καθολου καποια flash παιχνιδια που παιζω στο ιντερνετ. Το javascript το εχω κανει εγκατασταση παντως και δουλευει κανονικα. Μηπως ξερει κανεις τι φταιει? Ευχαριστω εκ των προτερων Πρωτου κάνεις εγκατάσταση του flash player9 πρέπει να έχεις κάνει εντελώς clean απεγκατάσταση του 9 και μετά να βάλεις το 10...Το έχεις δοκιμάσει έτσι?
Nessa Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Οχι δεν το εχω κανει γιατι ενω στην προσθαφαιρεση προγραμματων δεν δειχνει να υπαρχει εγκατεστημενο το flash player 9, οταν το τσεκαρω μεσα απο την ιστοσελιδα της adobe macromedia μου λεει οτι εχω εγκατεστημενη την εκδοση 9 στον υπολογιστη μου. Δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται πραγματικα!!!
alexjm Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Οχι δεν το εχω κανει γιατι ενω στην προσθαφαιρεση προγραμματων δεν δειχνει να υπαρχει εγκατεστημενο το flash player 9, οταν το τσεκαρω μεσα απο την ιστοσελιδα της adobe macromedia μου λεει οτι εχω εγκατεστημενη την εκδοση 9 στον υπολογιστη μου. Δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται πραγματικα!!! Κάνε install το "Revo-uninstaller" και κάνε με αυτό απεγκατάσταση το flash player. Μετά κάνε και ένα clean της registry, cookies και δοκίμασε μετά να κάνεις το 10 install.
Nessa Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Tα εκανα ολα αυτα που ανεφερες παραπανω και εξακολουθει να υπαρχει το ιδιο προβλημα. Μου βγαζει οτι δεν εχω επαρκη χωρο στον σκληρο για την εγκατασταση του fp10!!! Δεν καταλαβαινω τι κουλο ειναι αυτο τωρα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.