PCharon Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Πραγματικά πιστεύεις ότι στην ελλάδα το 40-50% χρησιμοποιεί firefox ;Όταν στο εξωτερικό έχουν μόλις 20% ... Δεν ξέρω τί να πιστέψω και γι αυτό γράφω συνέχεια "μάλλον". Πάντως από τις δικιές μου παρέες, χοντρικά όντως βλέπω ένα 50-50 μεταξύ τους. Εκείνο που τόνισα κυρίως και ο λόγος που πόσταρα, είναι πως μου κάνει εντύπωση το υψηλό ποσοστό του ΙΕ για τους λόγους που ανέφερα. Υ.Γ. Το insomnia είναι ένα εξειδικευμένο forum, πάντως στο σχετικό θέμα τα περίπου 500 άτομα που συμμετείχαν στη δημοσκόπηση είναι ένας πολύ σοβαρός αριθμός ακόμα και γι αυτό το δεδομένο. Βέβαια πουθενά δεν εννόησα αυτό που συμπέρανες. Υ.Γ.2 Προσωπικά έχω Opera.
gnsX Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Πραγματικά πιστεύεις ότι στην ελλάδα το 40-50% χρησιμοποιεί firefox ; Όταν στο εξωτερικό έχουν μόλις 20% ... Άντε αυτός,εσύ; Παλιό αλλά καταλαβαίνεις προς τα πυ είναι τώρα περίπου(μάλλον αυξήθηκε) Μεγάλα τα ποσοστά Firefox στην Ευρώπη (και Ελλάδα) Αξίζει να σημειωθεί ότι 1 στους 3 Έλληνες που σερφάρουν, χρησιμοποιούν Firefox. Το ποσοστό των Ελλήνων χρηστών της αλεπούς φτάνει το 35,2%
Nauseas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Ε το ποσοστό του ΙΕ είναι τοσο μεγάλο λόγω της αναγκαστικης προεγκατάστασης μαζί με τα windows. Όποιος δεν ασχολείται και πολύ πολύ, την δουλειά του κακά τα ψέματα την κανει..
dark_banishing Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Άντε αυτός,εσύ; Παλιό αλλά καταλαβαίνεις προς τα πυ είναι τώρα περίπου(μάλλον αυξήθηκε) Μεγάλα τα ποσοστά Firefox στην Ευρώπη (και Ελλάδα) Αξίζει να σημειωθεί ότι 1 στους 3 Έλληνες που σερφάρουν, χρησιμοποιούν Firefox. Το ποσοστό των Ελλήνων χρηστών της αλεπούς φτάνει το 35,2% Άλλο ένας στους 3, άλλο ένας στους 2 και άλλο 2 στους 3 που είναι το ποσοστό στο ινσόμνια. Φυσικά και το ένας στους τρεις είναι αξιόλογο ποσοστό.. Κατά τα άλλα μου φαίνεται τελείως λογικό από το ινσόμνια και τις παρέες μας να βγάζουμε άλλα συμπεράσματα.
De@th L0rd Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Καλά κάνουν και χρησιμοποιούν "εξπλορερ" για περιήγηση στο "ιντερ'Ετ" Πως θα κολλάνε ιούς για να έχουμε δουλειά όσοι φτιάχνουμε υπολογιστές
mihalakis Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Θα φτάσουμε το 1%, που θα πάει άστα φίλε, ούτε στη βουλή δεν μπαίνουμε... Γιατί τόσο χαμηλά το καμάρι μας;; Πάντως είμαστε λίγο υπερβολικοί, γιατί ο εξπλόρερ είναι πολύ χρήσιμος... Πώς αλλιώς να εγκαταστήσουμε FF και opera όταν κάνουμε clean install?
gpan Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Καλά κάνουν και χρησιμοποιούν "εξπλορερ" για περιήγηση στο "ιντερ'Ετ"Πως θα κολλάνε ιούς για να έχουμε δουλειά όσοι φτιάχνουμε υπολογιστές Γιατί ποιος είπε ότι με firefox δεν κολλάς ιούς;
SeCra Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Υπάρχει η φήμη ότι ο Firefox είναι πιο ασφαλής από τον Explorer. Δεν ξέρω, μπορεί να είναι και αλήθεια, εγώ πάντως χρησιμοποιώ Opera και... No Problem! Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2009 από SeCra
parsifal Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Πάντως είμαστε λίγο υπερβολικοί, γιατί ο εξπλόρερ είναι πολύ χρήσιμος... Πώς αλλιώς να εγκαταστήσουμε FF και opera όταν κάνουμε clean install? WinKey+R > cmd [ENTER]: >ftp mozilla.isc.org Για username δίνουμε anonymous, για password απλά [ENTER]: >cd pub/mozilla.org/firefox/releases/latest/win32/en-US ls -l ...για να δούμε το όνομα αρχείου για το εκτελέσιμο εγκατάστασης. Έστω Firefox Setup 3.0.3.exe: >get "Firefox Setup 3.0.3.exe" quit
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα