Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με sites και msn messenger

mynam3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω tellas zisto στα 12 mbps.

Χωρις να κατεβαζω κατι η να ανεβαζω καποια sites τα ανοιγει και καποια αλλα οχι, οποτε του ερθει.Επισης, το ιδιο συμβαινει και στο msn messenger, παταω να μπει και γραφει " δεν ειναι δυνατη η εισοδος σας στο windows live messenger αυτη τη στιγμη, δοκιμαστε αργοτερα " . Error code : 80048820 και extender error code 80048439.

Οτι και αν εχω κανει, δεκαδες επανεκιννησεις τον υπολογιστη και το modem/router δεν βγαζω ακρη:devil::devil::devil:

Δημοσ.

αυτο το κάνει σε πολά άτομα αυτες τις μέρες. προσπάθησε να κανεις επανεκίνηση του router σου ή κάνε το troubleshoot που λέει στο πρόβλημα

Δημοσ.
αυτο το κάνει σε πολά άτομα αυτες τις μέρες. προσπάθησε να κανεις επανεκίνηση του router σου ή κάνε το troubleshoot που λέει στο πρόβλημα

Το εκανα επανεκκινηση το ιδιο και το troubleshoot και τιποτα

Το ιδιο και σε μερικα sites ουτε καν τα ανοιγει ενω αν δοκιμασω σε 5 λεπτα για παραδειγμα μπορει να το ανοιξει

Δημοσ.

δεν ξερω αν εχει σχεση αλλα προσπαθω εδω και τουλαχιστο μια εβδομαδα να εγκαταστησω και να συνδεθω στo msn live messenger χωρις επιτυχια: μου δειχνει να κατεβαινει και να εγκαθισταται το προγραμμα στον υπολογιστη αλλα δεν ξεκιναει με τπτ!!! το ιδιο και σε αλλα ατομα που ξερω, παλι τις τελευταιες μερες. στον αλλο μου υπολογιστη βεβαια που τα εχω εδω και μηνες τρεχουν κανονικοτατα.

καμια ιδεα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...