Ozone Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 γεια σας εκαψα αυτο το .dmg με το toast. εγινε μια χαρα το καψιμο το αναγνωριζει μεσα απο τα leopard αλλα οταν κανω restart και πατησω το option key για επιλογη boot βγαζει το driver genius σαν επιλογη αλλ οταν το επηλεξω μετα απο λιγο μαυριζει η οθονη και να κανει restart και παλυ το ιδιο. εντομεταξη και με αλλα dmg αρχειο που κανει παρομοια δουλεια και λεγεται i corolis boot cd ( idefrag ) το ιδιο προβλημα παρουσιαζεται. ειναι λαθος ο τροπος που κανω burn dmg αρχεια?? -----Προστέθηκε 5/11/2008 στις 03 : 42 : 57----- κατεβασα και το ''burn'' και το εκανα με 2χ αλλα παλυ κανει restart !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 τα dmg που πάνε για boot εγώ προσωπικά τα κάνω πάντα burn με το disk utility! Δε ξέρω αν το έχεις original το drive g η από κάνα ξάδερφο αλλά πάντα μπορεί και να μην είναι σωστό το dmg! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ozone Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 τα dmg που πάνε για boot εγώ προσωπικά τα κάνω πάντα burn με το disk utility! Δε ξέρω αν το έχεις original το drive g η από κάνα ξάδερφο αλλά πάντα μπορεί και να μην είναι σωστό το dmg! τα παω πολυ καλα με το ξαδερφο μου λεει μεσα στις οδηγιες για boot αλλα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 δοκίμασε και ένα burn με disk utility! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ozone Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 το εχω δοκιμασει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.